Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2013-12-04 15:25:58

Köszi, lányok!

Hozzám is a Bioextrásat vágta a gyógyszerész. Napi egy + napi 1 folsav + napi 1 kupica aloe... lehet hogy örökké fogok élni??? :)
kbettina
2013-12-04 15:22:24

Én bioextrás e vitamint szedek 200ast,napi egyet..Ma délelőtt ismét halvány pozi.
luciffer73
2013-12-04 15:19:06

Szia!
Én is kiváltottam az e vitamint...én napi egyet szedek belőle...abból baj nem lehet. Asszem talán bioextra, vagy valami ilyesmi. Lágykapszula...a sejtekhez van köze :))) Hátha nem is fog megvastagodni a méhnyálkahártyám, de a pofámról legalább eltünnek a ráncok! :))))
Ildibaba81
2013-12-04 15:03:17

Sziasztok!

Kérdezhetnék még az Evitamin vs folsav ügyben?
Most lementünk Manóval a gyogyiba és vettem, de nem is gondoltam rá, hogy nem ártana tudni, milyen E vitaminra lenne szükségem pontosan, így, mivel a gyógyszerész nem igazán hallott még erről a hatásáról, azt mondta, inkább kezdjük a legkisebbel, így vettem egy 20db-os 100mg-ost. A tájékoztató szerint nem nagyon fogom tudni túladagolni t.i. zsírban oldódó a drága, azért megkérdezném: mennyit kellene belőke szedni? Nálam nem ismert, hogy E vitamin hiányom lenne... :/

Előre is köszke a válaszokat. :)

Bettina!

A reggeli első vizelet tartalmazza a legkoncentráltabban a cuccot. Hogy jutott eszedbe egyet tesztelni délután is?

Zsuzsi!

Köszi az infot. :)

Lizz!

Sajnálom... :(

Lucifer!

A görbéket nézegetve én is erre gondoltam: ha kint esett a hő, akkor bent is esnie kell, nem???? :D
Ancsi2014
2013-12-04 14:32:13

Capri, én nov17-én éreztem a görcsöket, aznap már "tojásfehérjéztem" hétfőn délelőtt tovább görcsöltem aztán szépen abba maradt. Vasárnapra tettem az ovumat, onnantól kellett használnom az ultrot, eddig minden rendben volt, nem volt semmi testi tünete a hormonnak. A váladékozásom is és az émelygésem is kb egyszerre indult 29-30-án, dec.03-án csináltam tesztet, mindkettő negatív. Beszéltem a nőgyógyászommal, azt mondta nem befolyásolhat az ultro annyira h ne jöjjön meg tőle mert keveset kapok, csak támogatásra nem pótlásra, de a hormon miatt lehet h lázadozik a szervezet és ez az émelygés és fejfájás oka.
Napsugár, köszönöm szépen a hasznos sorokat. Egyeztetek mindenképp a dokimmal mi legyen.
Antika nincs pecsételő vérzés,barnázás semmi. Én is mercformint szedek az xr-rt de már nyár óta, a ciklusom pedig azóta rövidül h az inofolicot is iszom.
napsugar24
2013-12-04 14:18:40

Sziasztok!
Szurkolok mindenkinek akinek kell. Mkinga -nagyon szép görbe-hogy állsz a teszteléssel?
Én nem tudom mikor érem el a végét-remélem még egy jó darabig nem.
Ancsi-én használtam utrot-amikor összejött a baba-a dokim írta hogy szükség lesz rá-ez hüvelyi volt, de majd beindult a vérzés és áttértem a szájon át.
Ami nem szívódik fel az távozik fehéres-de lehet barnás is.
Én most hasonlót használok-de állítólag sokkal jobb a duph. és az utrotól- crinone hüvelygél 80 mg. nekem minden reggel ezt kell felfecskendezni-állítólag lombiknál is ezt használják-egy kissé gusztustalan-na meg 15 van benne és 10000 az ára. Nekem 18. napig kell használni,s akkor tesztelni, ha negatív akkor utána megjön, ha pozi akkor folytatni. Szóval vennem kellett még.
Az utróról is úgy tudom, hogy van akinek esetleg megjön tőle, de egy bizonyos idő után ha negatív abba kell hagyni, mert van akinek csak az után jön meg.
Remélem tudtam segíteni, s bízom benne hogy folytatnod kell a 12. hétig.
Ja és én ma így
Antika
2013-12-04 14:16:44

Sziasztok!

Ancsi2014
Én ÍR-es vagyok, és Mercformin XR-r szedek! Nekem is rövidült a ciklusom. Szeptember óta szedem, akkor még 31 napra jött, most 28 napos lett a
ciklusom, és fogytam 8 kg.

Kérdésem a következő:

Van e pecsételő vérzésed, ha igen hány napig?
Én nekem luteális fázis elégtelenségre utalt a doki a hormon eredlényeim alapján, de erre külön nem kaptam semmit sem.
Most 5 napig pecsételtem mensi előtt és már unom is, meg a baba sem marad meg emiatt szerintem!

Köszi a segítségedet!
capri
2013-12-04 14:10:14

Ancsi, a tesztet még múlt kedden csináltad? Mikor lehetett ovud?
capri
2013-12-04 14:07:37

Ancsi, annyira nem ismerem az Utrót, pláne nem a hüvelybogyót. (Sőt, hát igazából egyáltalán nem ismerem, csak a Duphastont, de az is progeszterontartalmú.) Rendes hüvelyfolyást szerintem nem okoz, viszont az lehet, hogy a "maradéka" távozik. Ezt Te tudod, hogy melyik lehet nálad.
Viszont nagyon sok lánytól hallottam sűrű krémes folyást koraterhességben... :-)
Ancsi2014
2013-12-04 14:02:13

Capri az ultro miatt lehet hüvelyfolyásom is? Fehéres? Küzdök vele egy pár napja ... Nem nagyon örültem ennek a mesterséges hormonnak, de egyre jobban az agyamra megy ha ez is miatta van :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!