Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-04 16:31:10

Köszi lányok tényleg!befejeztem.nem túrázok rajta, lenyugszom. Hanyagolom a tesztelést.majd a zabálásra koncentrálok:D mert ez már nem evés:D
Monika5
2013-12-04 15:47:01

kbettina,
szerintem ne tesztelj ennyit, csak feleslegesen stresszeled magad, arra pedig most nincs szükséged. Ha jól emlékszem, eleve nem vár előtt teszteltél először, vagy nem sok késés után. Mindenkinek másmilyen mértékben növekszik a HCG szintje (van akinek ilyenkor még ki sem mutatja a teszt). A halvány pozi is pozi. :) Szerintem, ha akkarsz még tesztelni, akkor várj 1 hetet (vagy még többet) és úgy nézd meg, hogy erősödik-e.
luciffer73
2013-12-04 15:43:53

Nnnna baszki! Pont ott? :DDDDDDDDDD
Minket kérdezz...itt jópárunknak volt már terhessége, volt akinek veszélyeztetett satöbbi...bármi érdekel, és nem kifejezetten orvosi, nagyon szívesen elmeséljük neked. Ha akarod még a szülésről is beszélünk...:)))) Bár az még picit odébb van, de ha nem fejezed be a felesleges parát...hát megkereslek! :DDDD
kbettina
2013-12-04 15:41:27

Értettem!gyakori kérdéseken nézelődtem.
luciffer73
2013-12-04 15:38:30

Adrienn...akkor ne várjuk mind a ketten 8-ra :D
luciffer73
2013-12-04 15:37:29

Idefigyelj....!!!!
Te csak minket olvass, vagy Mórickásat...a tesztelést meg fejezd be. Ha nem tapadna rendesen, akkor rózsaszínes (véres) folyásod lenne, pont úgy fájna a hasad, mintha meg akarna jönni.
Vágod? Tessék ezt a felesleges aggodalmaskodást befejezni...nincs erre szükséged...most pont nincs. Fogsz még eleget mérgelődni, mikor éjszakákat nem alszol, mert a gyereked teleordítja a füled!
Szedd össze magad! Ha ezt egy doki olvasná, vagy látná asszem szétrúgná a sejhajod! :)
Adrienn830
2013-12-04 15:37:19

Sziasztok, én ma így állok, és dec 8.-ára nem várom
kbettina
2013-12-04 15:33:11

Luci!:)
Nem birok,félek.erősödnie kéne nem?és ha baj van?ha nm sikerült rendesen megtapadás??ma már annyit olvastam,hogy sirva is fakadtam.:(
Ildibaba81
2013-12-04 15:30:45

Amúgy Ceizel bácsi szerint nem is annyira veszett fejsze nyele ez a hónap, mert a gép szerinti ovum előtt 3 nappal volt akció... én meg úgyis lányt akartam... az egyszer már bevállt... :)
luciffer73
2013-12-04 15:30:04

Ildi...nagyon reméljük! :DDD
...bettina...nagyon nem bírsz magaddal? :))))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!