Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mogyiné! üdv!:)
Látjátok csajok, e és d vitamin(tuti emlitettrm a d vitamint is de elsiklott felette mindenki) .mogyinének doki mondta!:)
Mogyiné!én se érzem a peteérést.tojcsis nyákod szokott lenni?
Dzsudzsa
2013-12-04 21:01:53
Lányok!
Bármilyen hulla is vagyok, de végigolvaslak Benneteket!
NAgyon termékeny a csapat, és örülök a pozitív kisugárzásoknak :))
A hidegfront szerintem nálam is bekever. Nekem mindog 9-10. nap körül van az ovum.
Ma voltam a 12. napon, és reggel nagyon meglepődtem, hogy még mindig lefele húzok.
Mondtam is a páromnak dobjon a kazánra fát, mert kihűltem :)
Hajrá! MAjd beugrok még.
mkinga
2013-12-04 20:43:26
Mogyine!
Udv koztunk!!! Remelem , hogy nem kell sokat itt marhulnod velunk :p ugye Luciffer?? ;)
Szoval, mindent bele es kitartas! En is 27 vagyok es mar tobb mint 1 eve probalkozunk, na de eljon az en idom is!! :D
Lanyok , lefektettem az osoket :))) most nyugisabb a menet, szoval
Kbettina, ne tesztelj annyit, nyugi van es fekudj , szepekre gondolj ugyis minden ok lessz es van!!! Ha nem rozsaszinezes , semmi ilyen piros arnyalatu cucc nem jon belolled akkor minden ok meglatod!!!
Azt erzem holnap zuhanni fog a hom , ma fejfajasom volt elegge tompa de megvolt , mint minden honapban a nemvart napok elott....
Szoval lattam meg vagyunk egy paran akik nem varjak 8.ara , hat en sem varom akkora!!!
Szep ejszakat nektek!!!
Adry03
2013-12-04 20:35:34
Sziasztok !
Nagyon jók a makró képek és a videó is. A zene is remek választás hozzá.
Nálam egyenlőre semmi változás.
Mogyiné
2013-12-04 19:17:52
Sziasztok!
Olvasom a fórumot egy ideje. Most úgy érzem nekem is kell írnom a bánatomat. Első babát szeretnénk 27 éves vagyok PCO-t diagnosztizáltak nálam 5 éve azóta szedem a Merckformin-t- Mikor elkezdtük a babát tervezni akkor egy magán dokihoz elementem, hogy mit javasol. Írt fel nekem D vitamin és E vitamint és javasolta a ciklusom beállításához a Premens tabletát és mellé az Inofolic port. Augusztus óta próbálkozunk, de a vitaminokat 1 hónapja szedem. Igazából nem tudom, hogy van-e egyáltalán peteérésem, mert nem érzek semmit hónap közepén. Igaz 2 napja volt megfog jönni érzés és kisebb görcs, de hiába nem jött meg pedig ideje volna. Teszteltem de negatív volt. Görbém nem csatolom mivel hónap közepén kezdtem el mérni nem mutat reális képet még.
kbettina
2013-12-04 19:15:13
köszi csajok!már lenyugodtam.:) 1tesztem volt itthon tartalékba.másnap anyámat kértem h hozzon,és ő is másmiet hozott,aztán ma reggel én szintén másmilyet (clearblue digi) kaptam.igy hát nm egyformákkal teszteltem:D
Kérdésem lenne, tegnapi ovutesztemen a 2. csík halványabb volt mint az első, de ma el is tünt, ilyenkor mivan?
Moha13
2013-12-04 17:27:56
kbettina
Legalább egyforma tesztekkel tesztelgetsz?
Mert hiába ugyanolyan érzékenységűek, mindegyik másként jelez. Komolyan. Hallottam már olyat, hogy az egyik 25-ös már rég pozi volt, mikor a másik fajta 25-ös meg full negatív.
Amúgy meg...szerintem tényleg nyugodj meg...ne erőltesd meg magad, sok folyadék, próbálj meg inkább örülni, hogy babát vársz! Annyit vártál rá, örülj már!!! :):):)
fbzsuzsi
2013-12-04 17:10:30
kbettina! persze, hogy csak egyet teszteltem, elég pozitív volt, és attól nem leszek állapotosabb ha tesztelek még párat. :) és érzem is. Bár nem annyira, mint a fiamat.. és a rosszul végződő terhességeket.. de ez nem jelent semmit sem. Aminek nem szabad, olyan nem történt. Szombaton megnéz a doki bácsi, és minden rendben lesz. Szerintem a legeslegfontosabb, hogy nyugalmat biztosítsunk a fejlődő kis életnek, úgyhogy neked is ezt tanácsolom. Tudom nehéz. A második vetélésemnél még csak nem is barnáztam, egyszerűen csak uh-n közölték, hogy nincs szívhang, és menjek szépen a kórházba műtétre. Lackómmal meg barnáztam, görcsöltem, utrogestanoztam, 13 hétig feküdtem, de végül is erős és ügyes fiúcska volt már akkor is; és most a kishúga is az lesz, és nem lesz baj. :) Veled sem lesz semmi baj. szuszáááá :)
Látjátok csajok, e és d vitamin(tuti emlitettrm a d vitamint is de elsiklott felette mindenki) .mogyinének doki mondta!:)
Mogyiné!én se érzem a peteérést.tojcsis nyákod szokott lenni?