Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szilvia1980
2013-12-05 06:42:29

De ha a 10,11,12. napon negatív volt a teszt,és a 13,14. halvany 2 csík akkor még csak most lesz ovum, nem?? ez az 1 hónap, hogy használom a tesztet és még nem vagyok gyakorlott, de szerintem a rendszer most megtréfalt:)

Szerintetek??
Szilvia1980
2013-12-05 06:39:15

monika80: délutá 5-kor szoktam!
Nem értem:( és amit behúzott termékeny Időszak, abból 3 napig meg is volt! Ilyen még nem volt...
monika80
2013-12-05 06:35:48

Szialvia1980

Én tegnap csináltam ovu tesztet és pozitiv volt,de a hőm alacsonyabb mint a mai. Szerintem a hő hogy magas nem mindig jelenti azt hogy pont akkor volt ovud.
De az ovu tezstet ne az első vizeletböl csináld,hanem a reggeli izeleted után 2 óra eltelltével.
monika80
2013-12-05 06:32:55

Jó reggelt lányok!

Én ma igy:
Szilvia1980
2013-12-05 06:25:39

Jó reggelt!

Na most vagyok osszezavarodva,tegnapi ovutesztet most reggel is megneztem,ott a halvany csik,erosebb mint a tegnap elotti, de meg nem az igazi,eddig full negativ volt a teszt,es most reggel behuzta az ovut. De tuti meg nem volt, ti mit mondtok???? At fogja ezt az idopontot tenni?
Karolina01
2013-12-04 21:46:08

Mongyiné!! Üdv itt nálunk.. Olvasgass vannak itt érdekes görbék....

Szilvi! Szerintem azt mutatta az ovu tesz, hogy vége van az ovunak. Emlékszel? Én is írtam, hogy egyik nap teszteltem és negatív lett, pár nap múlva megnéztem és pozitívat mutatott.

Lillz! Nagyon érdekes az a fotó sorozat!!! : o)))

Dzsuzsa! Jó duma, én is szóltam a páromnak, hogy tegyen a tűzre, mert lefelé indultam én is. Remélem holnapra elindul felfelé. Ma annyira de annyira HP(hisztis picsa) vagyok. Nagyon nem akaródzik semmit csinálni. Legyek túl ezen a napon!!!

Vanilla! Szép történet, köszönjük, hogy megosztottad velünk. Reméljük tényleg sikerül egyszer mindenkinek pozitív tesztet lerakni az asztalra... : o))))
vanilla
2013-12-04 21:45:31

Mindegyikotoknek drukkolok!
Valjanak valora "almaitok"!
vanilla
2013-12-04 21:41:56

(folytatom, telefonrol irok es igy kisse vacakol)
Volt mindenfele probalkozas, idoszak. Es megis semmi.
Oktober vegen eldontottem megprobalom lelki szinten kibogozni, meg adni a lehetoseget, e teren is utanajarni a dolgoknak. Elmentem kineziologiara. Azt hozza kell tennni, hogy tunderi holgyhoz volt szerencsem. Atdolgoztuk a dolgot...
A kovetkezo ciklusomban teherbe estem. Meg eddig nekem is hihetetlen. Az utolso ciklusom elso napja nov.1.
Par napja pozitivat teszteltem.
Mindezt azert mondom el nektek, hogy soha ne adjatok fel. Barmi is az oka amiert hahagyja varatni magat. Eljon mindenkinek. Ez termeszetesen nem azt jelenti, es nem azert mondom hogy tessek kindenki kineziologushoz menni...
Ez csak egy tortenet. Az en tortenetem.
Nalam lelki jellegu volt blokk.
Egyertelmu. Ha olyan szerencsesek vagytok hogy van a kornyezetetekben ugyes kineziologus, meger egy kort ;-)
Ildibaba81
2013-12-04 21:31:45

Lizz!

Ez egyszerűen fantasztikus volt! :)
vanilla
2013-12-04 21:21:25

Sziasztok lanyok!
Ugy erzem tartozok itt egy szoveggel.
Mindannyiotoknak nagyon drukkolok es higyjetek el ossze fog jonni, igy vagy ugy, de osszejon. Es az teljesen mindegy hogy. Osszejon, ez a lenyeg.
Igen, tudom, higyjetek el tudom, felmerul rogton- "MIKOR, DE MIKOR?"
Hogy a francba nem amikor mindent megteszek erte?...
Mar van annak ket eve hogy szorgoskodni kezdtunk parommal. Semmi, semmi, semmi. Joegy ev eltelte utan ratalaltam erre a programra. Par honapot homeroztem. Olvasgattalak benneteket...
A par honap utan tokomre ment. Ereztem hogy ez nem nekem valo, szemelyszerint begyagyulok tole. Ugy dontottem, legalabb ha egy idore is, abbahagyom. Igy tortent. Majustol nem vezettem. Eltelt azota fel ev. Tele csalodassal baba teren. Mar ket labon jaro informaciocsomo voltam. Igen, ilyenkor az ember mindennek utanajar ugyebar. Tobbtiznyi csomag tesztet elhasznaltam.
Ismeros mindenkinek. Szoval, volt mar itt minden: amikor csak arra figyelsz, vagy mar hagyod a francba...ovutesztek, terhestesztek, dokik, teak, homerozes, vagy ellenkezoleg nagy semmi, hatha akkor talan

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!