Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Joreggelt a leendo anyaknak!
Az ovuteszthez szolnek hozza.az enyem utmutatojaban az van irva,hogy a teszt elvegzese elott legalabb 2oraval korlatozni kelk a folyadek bevitelt,es pisilni sem szabad.a legjobb idointervallum 10 es 20 ora kozott van.akkor pozitiv,ha a tesztcsik erosebb,de legalabb ugyanolyan eros mint a kontrolcsik.ha halvanyabb vagy nincs masodik csik az negativ eredmeny.a poaz utolso pozitiv nap utan 12-36oraval tortenik a tuszorepedes.pozitiv ovuteszt nem garancia arra,h a tuszo valoban megreped es a petesejt kiszabadul.
Remelem tudtam picit segiteni.
Ildibaba81
2013-12-05 07:29:55
Antika!
Sajnálom.
Jobbulást!
Ildibaba81
2013-12-05 07:29:10
Mónika!
Gondolod ilyen görbével lehetek terhes? Én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, a teszttel viszont még várok. Ha egy kicsit feljebb megy a hőm, vagy még legalább 3 napig nem jön meg. Mondjuk a hét végéig várok. Az úgy jó, ha addig nem jön meg, az már tuti gyanús. Ha már csíkozok, legyen jó erős és megkérdőjelezhetetlen.
Ahogy írtam, minimális lehetősége van a dolognak feltéve, hogy tényleg ott volt az ovum, ahová tette. Akkor viszont lány lesz - legalábbis Endre bácsi szerint... :D
Azért nem élem bele magam... volt már ilyen, hogy nagyon sokat késett akkor is majd belehülyültem, hogy mi van már. 2 tesztet is ellőttem, de semmi... :S Most nem fogok kapkodni...
monika80
2013-12-05 07:17:00
Ildibaba81
Mikor én babás voltam a hőm nem volt magas, 36,3 35,5 volt. Nem hiszem hogy mindenkinek magas lenne a hője,de ha babás igy lennél szerintem ahőd majd kicsit késöbb fog megemelkedni. De én azért csinálnék egy terhességi tezstet,ha nem is ma de holnap reggel igen ha nem jönne meg addig, de én ma elvégezném,ha az is lennél már kikéne mutatnia mégha halványan akkor is.
Antika
2013-12-05 07:13:40
Sziasztok!
Iszonyat rossz éjszakán vagyok túl, lebetegedtem, alig aludtam.
A hőm is erről árulkodik, mert nem hinném, hogy most van pé-m.
Majd, a holnapi hő után kiderül, hogy mi is van.
Szép napot Mindenkinek!
Én ma így:
Ildibaba81
2013-12-05 07:09:07
Jó reggelt, csajok!
Teljesen tanácstalan vagyok... :(
Nem jellemző a hőmre, hogy ilyet csinál. Mensi előtt zuhanó repülést szokott venni. Azt még úgy értettem, hogy valamennyit késik, de ez már jó 3 napot késik, a hőm meg araszolgat lefelé.
Ha ma feljebb ment volna, gondoltam volna, hogy beágyazódás, de inkább kicsit lejjebb ment. Mensi előtt 36,3 szokott lenni, de ilyen ütemben az még legalább 3 nap, míg eléri, holnap lenne kb. az utolsó mensis napom. Mivel átlag 25 naposan a ciklusaim ez most így kicsit fura.
Mondjuk az egész hónap nagyon furcsán alakult hő szempontjából... A szobában szerintem nem volt hidegebb, mint előző éjjel... az is igaz, hogy szombat óta szinte állandóan fáj a fejem olyan migrén szerűen, de az időjárásnak tulajdonítottam a dolgot. Mondjuk mivel szinte folyamatosan fáj a fejem, elég sokszor émelygek is; olyan hányinger szerűm van reggelente... szóval az is lehet, hogy ez csinálja a fura hőket?!
Szerintetek mire gondoljak?
Szilvia1980
2013-12-05 07:06:53
monika80: az nem lesz nehéz, mert én baromi keveset iszom:( van olyan, hogy csak max fél liter 1 nap:(
monika80
2013-12-05 07:00:04
Szilvia1980
És probálj meg nem sok folyadékot inni az ovu tezst megcsinálása elött.
monika80
2013-12-05 06:46:16
Szilvia1980
A reggeli vizeleted után eltellt 2 óra mulva a legjobb,én akkor csiálom,én is elöször használtam most. Azt irja a használatiútmutató hogy a nap bármelyszakában lehet de én szerintem a délelötti a legjobb.
Én mikor reggel felkellek el megyek wc-re és utána olyan kb 10 fél 11 fele csinálom meg az ovut. Tegnap elött én is csináltam és halvány volt a csik,de tegnap meg nagyon erős,ma meg látjuk milyne lessz: ) de ha még csak most erősödik a csikod akkor még csak most lessz ovud és a táblázattal ne foglalkozz.