Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2013-12-05 08:14:20

Szinte fixen 10 nap... csodálkoztam is, hogy máshol azt írják 14 nap kellene, hogy legyen... én már csak ilyen kis el***tt vagyok...

Az mondjuk megnyugtat, hogy ettől függetlenül is sikerült már teherbe esnem.

Nálam amúgy nem sokat jelent, ha 1-1 hónapig viszonylag normálisnak mondható a ciklusom, utána úgyis visszaaraszol 25 napra 10 napos luterálissal... :/

Már arra is gondoltam, hogy ezek a kivételes hónapok azok, amikor valóban van is PÉ-m, egyébkét meg nincs is... hm... azért 1 petefészekkel, meg az én "spórolós" hozásállásommal ezen sem lepődnék meg...
capri
2013-12-05 08:10:16

Ildibaba, ha 10 napos szokott lenni a luteálisod, akkor csak örülj, hogy szépen hosszabbodik. :-) A 10-11 nap még kicsit kevés.
Ildibaba81
2013-12-05 08:04:06

Capri!

A luterális is jobban kinyúlt már, mint szokott. Vagyis, ha ma sem jön meg, a luterális már 2 nappal lesz hosszabb a szokottnál... ezért is mondtam, hogy a hét végéig tuti nincs értelme semmilyen tesztet ellövögetni... hiszen még azt sem lehet igazán rámondani, hogy a luterális kitolódott - legalábbis ma még nem... :/
Ani0630
2013-12-05 08:01:21

Jó reggelt
Még bizakodok, pedig ha csüt.-ön volt ovum, nem túl nagy az esély, mert csak péntek este voltunk együtt.
De reménykedek még azért.
Én ma így:
mirjam
2013-12-05 07:59:11

En szivesen bevallalnek ikreket:-)
capri
2013-12-05 07:55:50

Sziasztok!
Vanilla,gratulálok!
Szilvia1980, majd ahogy alakul a hőd, biztos átteszi még az ovut. Ne feledjétek, hogy ez csak egy gép, ami a grafikonon az ovulációra jellemző hőmérsékleti mintát keres (leesés, utána min. 3 napig megemelkedett hő), és ha talál ilyet, bejelöli ovunak.
Ildibaba, bocsi, de szerintem nem vagy babás. :-( Szerintem az, hogy hány napos a ciklusunk, szinte lényegtelen, sokkal fontosabb a luteális hossza. Tehát amiatt, hogy most később volt ovud (korábban szokott lenni, ugye?), a mensid is eltolódik pár nappal. Emiatt Te úgy gondolod, késik, holott az ovutól számítva ugyanannyi nap telik el valószínűleg.
Antika, jobbulást!
Archangel, van még idő, hogy jól felugorjon! Drukkolok, hogy párod megérzése bejöjjön. Na jó, esetleg az ikrek nem. :-)
Én még mindig egy helyben. Lassan leellenőrzöm a lázmérőmet. :-)
Ildibaba81
2013-12-05 07:53:46

:) Édes, már annyira várja, hogy duplán szeretné. :)

Azért akárhogy is, ikreket nem kívánok senkinek. Persze, ha egészségesek, akkor nyilván dupla öröm, hogy vannak. :D
Archangel85
2013-12-05 07:49:44

Antika jobbulást!
Ildi a hónapban nagyon sok a furcsa görbe. :) Kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége. :)
Igaz hogy én feljebb mentem, de többre számítottam. Tegnap egész nap azt éreztem, hogy most megjön, és görcsöltem.....és semmi, de semmi.
Mondta párom, biztos most ágyazódik be. :) Mondtam Édes, de a hőm???? Az nem számít, majd meglátom. Mondom de akkor miért fáj? Meg ilyenkor?? Azt mondta ikrek! Mondom jézus, az kell még nekünk :d :d
monika80
2013-12-05 07:48:01

mirjam

Én is ugy olvastam az ovu tesztben hogy elötte 2 órával kevesebb folyadékot igyunk.
Lillz
2013-12-05 07:46:29

Sziasztok!
Én ma így. Hömérséklet szempontjából semmi érdekes. A hasam viszont rohadtul görcsöl :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!