Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Józsa ezek a tünetek utalhatnak Ir-re.nekem semmilyen tünetem nem volt valamint Pcos-sem sincs szerencsére. Ciklusom rendszeres és a peteerésem is mensi elött én soha nem barnázom. Amit okoz egyedül az Ir a 10 napos rövid luteális vagyis sárgatestelégtelenség. Ha kiderül akkor legalább tudjátok majd a sikertelenség okát és kezelik akkor viszont várni kell mig a gyógyszer dieta és torna kifejti hatását. Engem november óta kezelnek igaz júniustól megemelték a gyógyszeradagom h.hatékonyabb legyen és a júniusban mért javulás sokkal gyorsabb és látványosabb legyen az eredményemet illetően. Az Ir kezelése hosszú folyamat mert még nekünk se jött össze az újabb baba azóta sajna.
Sokszor a meddőségi kivizsgáláson csak az alapvető dolgokat nézik: ultrahang hormonok átjárhatósági egy fontos dologról viszont elfeledkeznek: az Ir kideritéséről. Sokszor már csak akkor jut eszükbe mikor a sokadik lombik vagy inszem se sikerül.
Lion szoritok nagyon h.minden rendben legyen ;) erősödni fog az a csík majd meglátod;)
Milla jó a meglátásod az tényleg nem jó ha görcsöl az ember én is azt tapasztalom ha v.mit nagyon szeretnék az tuti nem jön össze. Valamint a rágörcsölés átvált görcsös "gyerekcsinálásba" ami frusztrálttá teszi az embert. Bele lehet őrülni az biztos túllenni a menzeszen aztán várni az ovut majd ha idő van elkapni a párunkat/férjünket aztán a menzesz közeledtével izgulni megjön-e tesztelni és az a legrosszabb mikor csalódás a vége mert az ember egyre idegesebb lesz. Ebben is meg kellene tanulnom a lazítást úgy mint a zenében amikor az elején voltam a hegedű és bőgőtanulasnak sokszor izgultam naná h.nem úgy sikerült jatszanom. Aztán szep lassan ellazultam és igy sikerül hibátlanul játszanom :)Nekem is az a meglátásom h.azoknak jön össze akik nem foglalkoznak vele és nem tervezik. Tesóméknak is csak úgy besikeredett a kisfia a kiszállásos módszerrel eszébe nem jutott h.terhes... és csak annyi tünt föl neki h.nem jött meg a párja vett neki tesztet h.csináljon tesóm úgy gondolta á ez hülyeség aztán ő is meglepődött mikor pozitív lett:)
A legfájóbb pont nekem az h.nem is örülnek neki már másfél éves a kis Zente de meg mindig ott tartanak h.korán jött nem tudnak menni ide oda szinte tönkretette az életüket... pedig ha tudnák hányan vágynak babára es nem jön..köztük én is mi elveszitettük a miénket és nem jön a másik. Hát itt jön az h.oda születik baba ahova nem kellene oda pedig nem ahol jó helye lenne. Igazságtalan az élet az biztos.
Jozsa85
2019-08-02 18:43:55
Valaki arulja mar el miert szorit a melltartom???!AAA!! Kitalaltam! Biztos terhes vagyok!! :D :D
Jozsa85
2019-08-02 18:41:05
Nashua: kapsz egy LAJKOT!!
Lion.Akkor en most leulok es becsukom a szemem.Aztan kitalalom hol hagytam el az onbizalmamat meg az esernyomet.. ☺
Milla:Kapsz egy LAJKOT mert joszandekbol irtad.Meg friss hus is vagy es jo lenne ha maradnal velunk. :)
Milla880529
2019-08-02 18:34:05
Leírtam nektek, hogy nem akarok senkit megbántani... Csak az életemben nekem is nagyon sok rossz történt és , amit megtanultam, hogy ha nem is jön elsőre, majd sikerül másodjára. Nekem a családomból már csak apum el, aki tavaly tüdőrákos lett, ugye a kora miatt nem műtik, hanem kemoval osszekicsinyitettek a daganatot és szinten tartó kezelésre jár, nővérem 8 éve volt öngyilkos és anyumat meg 2 és fél éves koromban veszítettem el.
De nem adom fel, vannak mely pontok,de abból nyerek erőt, hogy ne adjam fel.
Lion86
2019-08-02 18:23:06
Én egyébként ha nem találok valamit, leülök, becsukom a szemem és koncentrálok. Utána gyorsan meg is szoktam találni :)
Lion86
2019-08-02 18:20:32
Milla, az enyém nem negatív. 4 napja ugyanolyan halvány. Egyáltalán nem vártam, hogy teszteljek, pedig 4 hónap alatt most volt először ovum, mivel most pont egy olyan élethelyzetbe kerültem, amikor abszolút az utolsó helyen állt a babaprojekt. Azért teszteltem, mert nem jött meg a barnázás után, ahogy az előző ciklusban.
Nashua34
2019-08-02 18:18:47
Milla, egyetértek Melikoval. Ha már huzamosabb ideje nem jön a baba, ezt nem lehet kikapcsolni, hazudik, aki azt mondja, hogy teljesen el tudja engedni. Engem pl az nyugtatott meg valamennyire, hogy foglalkoztam vele, utána jártam/olvastam a dolgoknak, ahogy pl Józsa, Edit, Lion, stb teszi, és nem ölbe tett kézzel ültem. Hogy itt beszélgettem veletek, tanácsot kértem. Nem hiszem, hogy azért nem jön a baba, mert már a 10. napon tesztelnek :) sokaknak kell a korai teszt, mert muszáj pl progit pótolni.
Nem akarlak én sem bántani, de mindenki érzi úgy is, hogy mennyit akar ezzel törődni. Plusz igen, aki igazán anya szeretne lenni biztosan mindent meg is fog tenni, még akkor is, ha fanatikusnak tűnik :) Mert mi nők már csak ilyenek vagyunk.
Jozsa85
2019-08-02 18:09:26
Kozben osszeszedtem:
Nagyikam inzulunos cukros volt.
Ha ehes vagyok, akkor rogton ajulasig rosszul tudok lenni.Hanyinger egybol es lever a viz.Plusz ciki de agressziv leszek..
A mensi elott van hogy 4-5 napig barnazok.
A masszorom mindig mondja hogy tele vagyok vizzel.
Durva D vitamin hiannyal indultam par honapja.(mar potolom)
Hiztam egy csomot.
+Nem jon a baba!!
Nagggyon gyanus!
PCOS nincs.Baba borom van.
Meliko78
2019-08-02 18:02:44
Sziasztok! Milla lehet, hogy van rágörcsölés a lányok részéről de azt nem is lehet csak ugy ki kapcsolni egy varázsütésre én csak tudom ! Ha történik valami az életben ami egy kicsit feledteti azt hogy vágyik az ember lánya babára akkor szűnik meg! És az én meglátásom meg hogy te is méred a hödet így rád sem lehet azt mondani hogy nem gorcsolsz ra max nem csinálsz tesztet ! Bocsánat de mikor ilyent hallok nagyon kiborulok nincs szándékomban meg bántani téged csak én pontosan tudom mit élnek át a lányok nekem is sokszor volt olyan tesztem amilyen lionak...
Milla880529
2019-08-02 17:40:19
Sajnálom, hogy a tesztek negatívak lettek....de lehet egy észrevételem? Nem akarok senkit megbántani.
Nagyon rá vagytok görcsölve. Alig várjátok, hogy teszteljetek. Egy kicsit engedjétek el magatokat, kérlek. Esetek többségében, amikor elengedik magukat a párok, akkor sikerül baba. Egy hülye példa: keresel valamit, és amikor ráfeszülsz és nem találod...tök ideges leszel. Mikor találod meg?... amikor nem keresnéd :)
Algopirint vettem be tegnap. 1éve probálkozunk, de ugye a hetekben kiderült, hogy a progit rosszul szedem, ugye mert fogamzásgátlóként is használják. Most különben észrevettem magamon érdekes tüneteket: minden igaz ovu előtt - nyomás érzése a méhemben / petefészkemben, most a napokban a méhemben / petefészkeimben szúrka érzés és a fekete bugyimon fellelt fehér folt, azaz fehér folyást. Nem gyakori jelenség az életemben. Ami az előző mensim előtt is érdekes volt, hogy 3 napig rózsaszínes pecsételő vérzésem volt, na ez életem során soha nem volt.
Remélem hölgyeim nem bántottalak meg titeket :)
Ha nekünk szeptemberig nem jön össze a baba, akkor megyünk tovább. Remélem nem kell, de ha azon múlik, akkor menni kell :)
Sokszor a meddőségi kivizsgáláson csak az alapvető dolgokat nézik: ultrahang hormonok átjárhatósági egy fontos dologról viszont elfeledkeznek: az Ir kideritéséről. Sokszor már csak akkor jut eszükbe mikor a sokadik lombik vagy inszem se sikerül.
Lion szoritok nagyon h.minden rendben legyen ;) erősödni fog az a csík majd meglátod;)
Milla jó a meglátásod az tényleg nem jó ha görcsöl az ember én is azt tapasztalom ha v.mit nagyon szeretnék az tuti nem jön össze. Valamint a rágörcsölés átvált görcsös "gyerekcsinálásba" ami frusztrálttá teszi az embert. Bele lehet őrülni az biztos túllenni a menzeszen aztán várni az ovut majd ha idő van elkapni a párunkat/férjünket aztán a menzesz közeledtével izgulni megjön-e tesztelni és az a legrosszabb mikor csalódás a vége mert az ember egyre idegesebb lesz. Ebben is meg kellene tanulnom a lazítást úgy mint a zenében amikor az elején voltam a hegedű és bőgőtanulasnak sokszor izgultam naná h.nem úgy sikerült jatszanom. Aztán szep lassan ellazultam és igy sikerül hibátlanul játszanom :)Nekem is az a meglátásom h.azoknak jön össze akik nem foglalkoznak vele és nem tervezik. Tesóméknak is csak úgy besikeredett a kisfia a kiszállásos módszerrel eszébe nem jutott h.terhes... és csak annyi tünt föl neki h.nem jött meg a párja vett neki tesztet h.csináljon tesóm úgy gondolta á ez hülyeség aztán ő is meglepődött mikor pozitív lett:)
A legfájóbb pont nekem az h.nem is örülnek neki már másfél éves a kis Zente de meg mindig ott tartanak h.korán jött nem tudnak menni ide oda szinte tönkretette az életüket... pedig ha tudnák hányan vágynak babára es nem jön..köztük én is mi elveszitettük a miénket és nem jön a másik. Hát itt jön az h.oda születik baba ahova nem kellene oda pedig nem ahol jó helye lenne. Igazságtalan az élet az biztos.