Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-08-02 16:54:23

Sajnálom Jozsa h negatív lett...
A pattanás meg szőrösség az nem az ir hanem a pcos. Elvileg aki pcos-es az ir-es is, viszont nem minden ir-es pcos-es.
Viszont amiket íraz h mi van kajakor veled az gyanús h ir lesz.
Lion86
2019-08-02 16:35:52

Jozsa, sajnálom, hogy negatív lett. Szerintem az enyém se lesz már erősebb.
Ezek közül egyik sem volt rám igaz, kivéve a rendszertelen ciklust és mégis IR-es vagyok. Remélem te nem.
Jozsa85
2019-08-02 16:31:56

Edit!

A mai teljesen negativ, meg a tegnap esti is.A szaradasi csíknal nincs pirosas elszinezodes, mivel nem hivja elo a szint a hcg.Csak a csik helye latszik szaradas utan altalaban szurken.Ahogy nalam is lathattad..
A progim majdnem 40 szokott lenni potlas nelkul.Szerintem az boven jo, a lombikosoknal 25os progira azt mondjak szuper.J.szombaton lesz IR vizsim.Azva gyanum hogy ez lesz a barnazas mogott.El is hiztam az utolso 1.5 evben.Ha ehes vagyok, akkor meg egybol a rosszullet kerulget.Ram tor a hanyinger es elgyengulok..Mondjuk nem vagyok pattanasos meg szoros meg amiket meg irnak..
Lion86
2019-08-02 16:03:09

Ja a doki meg semmit, csak hogy 2 hét múlva menjek uh-ra, ha vérzés van, akkor előbb.
Lion86
2019-08-02 15:58:37

Ma kezdtem el.
Lion86
2019-08-02 15:58:07

Mistimi, azért, mert ha nem akkor kelsz fel, mikor elérte a hőd a minimumot, akkor már megint magasabb lesz, mire mérsz. Ha túl keveset alszol, akkor meg nincs ideje elérni a testednek a legalacsonyabb hőt. Én kb. 6-7 óra alvás után szoktam mérni (de minimum 3 óra alvás után).

Érdekes, hogy a Facellen rögtön látszott, a Predictoron csak később, erre a képen meg kb. fordítva van, mire száradtak kicsit.
https://kepkuldes.com/image/WPchKf
mistimi
2019-08-02 15:09:39

Milla én is azt javaslom h használj ovutesztet. Netről olcsóbban tudsz rendelni és akár különböző erősségűt is.
Furcsa ez a kevés alvás magasabb-alacsonyabb hő kérdés. Én minél tovább alszom annál magasabbat mérek.
Csinálj képet Lion, engem is érdekelne...elkezdtél amúgy progit szedni?
Edit90
2019-08-02 15:00:42

Sziasztok!
Lion: tudsz csinálni képet a mostani tesztekről? Elkezdted a progit? Mit mondott az orvosod?
Józsa: Imádom a humorodat, hogy egy korsó sör mellé támasztod a tesztet. Nagyon laza, én is szeretnék ilyen lenni :) Nem lehet, hogy kevés a progid még az utro mellett is? Ma is predictort csináltál? Milyen most a tegnapi predictor megszáradva?
Valaki lécci magyarázza el nekem, hogy mi az a száradási csík, mert komolyan nem tudom. Nem az ilyen egyszerű papírcsík teszten, mert azt gondolom el lehet áztatni, és akkor lesz az elmaszatolódott csík, amit lehet száradásinak nevezni. Nekem eddig csak olyan tesztjeim voltak, amikor nem volt baba, ami totál hómező, egy halvány árnyék sem látszott, amikor szétszedtem a kazettásat megszáradt és akkor sem. Amikor meg tünetem is volt, akkor meg olyan volt, mint Józsáé tegnap a predictor, vagy még attól határozottabb vonallal. Gondoltam már arra is, hogy átver a predictor, csináltam másik 10es erősségű tesztet, cycloteszt a neve, patikás vizeletsugaras az is, mint a predictor, az van rajta, hogy az elmaradt mesni előtt akár 4 nappal kimutatja...azon is ugyan úgy ott mosolygott a halvány csík, mint a predictoron.
Milla: Szerintem várj még, hogyan alakul a hő. A fogfájás is bezavarhat, főleg, ha vettél be rá gyógyszert, a nemalvás is bezavarhat, és még kevés adat van ahhoz, hogy biztos legyen, hogy volt ovu. Ha csinálnál ovutesztet a hő+a teszt már egyértelműbben megmondja, hogy mi a helyzet. Én most kivárnám ezt a ciklust, meg még egyet tesztelve, és ha az mutatkozik, hogy nincs ovu, vagy van, de az is lehet, hogy nagyon kevés a progi, és újra leesik a hő. Ezek már adatok, amikkel a meddőségi központban tudnak mit kezdeni. Mióta próbálkoztok? Én innen Egerből mindenképpen Pestre fogok menni, ha arra kerül a sor. Semmilyen tapasztalatom nincsen Miskolccal, egyszerűen úgy gondolom, Budapesten több a lehetőség.
Erikasz: remélem ez már ovu volt nálad :)
Mistimi: Csak az adatok hiányoztak, most így szépen betette az ovut :)
Én ma így:
Lion86
2019-08-02 14:49:34

Milla, ha bebizonyosodik, hogy nem volt ovud (remélem nem így lesz), akkor mindenképp irány meddőségi szakember/klinika. Abban sajnos nem tudok tanácsot adni, hova érdemes.
Milla880529
2019-08-02 14:34:15

Ha nincs ovu, akkor mi a teendő? Mármint mit tudok tenni az ügy érdekében? Gondolkodom meddőségi klinikán, pontosabban a miskolci Káali intézeten.

Jó tanácsok?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!