Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Józsa, igaza van Vicának, ne add még fel! Semmi sincs még veszve! Csinálj még teszteket, a hő még simán visszakúszhat, nem ment le durván coverline alá, ez még simán afölött van, a lényeg, hogy ne jöjjön meg!
Lion, én is szorítok neked nagyon, hogy ott legyen a baba, és minden rendben legyen! :)
GőVica34
2019-08-02 07:19:31
Jozsa még ne könyveld el. Nekem is esett, sőt coverline alá ment a hőm aztan szépen ment vissza. .. És tessék hamarosan a kezemben lesz.
Jozsa85
2019-08-02 06:57:59
Sziasztok!
Biztos vagyok benne hogy nincsen baba.Szaraz is vagyok meg a hom is megy le.Tesztek negativak.Mondjuk annyi kiderult hogy a predi is tud szaradasi csikot produkalni.
erikasz
2019-08-02 06:30:19
Jó reggelt !:)
Én ma igy
A tegnapi értéket ki vettem ,mert nyitott ajtónál aludtam teljesen fagytam meg mikor mértem .
Az ajtó és az ágyam közt ahol alszok ,van 2 méter!
Arra gondolok ,azért volt alacsony a hőm !
Lion :Ma ha veszel tesztet ,holnap tesztelsz ?
Ugy izgulok érted szoritok ,remélem csak a progi potlás kell és rendben lesz minden !
Jozsa :Neked is szoritok nagyon ,ott van az a bébi tuti !:)
Ma teszteltél ?
Andi198729
2019-08-01 20:49:55
Lányok lehet hogy ez tesztfüggő is van amelyik hamar kimutatja és van amelyik csak a kimaradt menzesz után mutatja csak ki. Anno én is ilyen facelle-l teszteltem és jó erős pozi lett de akkor már a 33.ciklusnapomon tartottam tehát kb.egy hetet késett. Csak akkor mertem tesztelni. Előbb nem a csalódás elkerülése miatt meg addigra már gyanús jelek is voltak pl.mellfeszülés.
Lion86
2019-08-01 18:42:11
A Facelle nekem is nagyon halvány napok óta. Holnap veszek egy Predictort, unom már a találgatást. Ma már volt a nődokim, sikerült elkapni :)
Jozsa85
2019-08-01 18:15:38
A facelle tekjesen negativ.De semmi baj.
Andi198729
2019-08-01 18:12:30
Józsa igazuk van a lányoknak az előzőn kinagyitva látszódik egy hajszálvékony csikocska.a délutánin nem látszik vagyis nem tudom eldönteni ott van-e.pozi lett? Lion a tiéden se tudom eldönteni ott van-e. Élőben biztos jobban látszódhat. Teszteljetek még biztosan erősödni fog az még ;) sikerült progit irattatni?
Jozsa85
2019-08-01 18:05:15
Nnna!
Holnap jelenesem van gyogymasszornel es akartam tudni hogy meggyurhat e, szoval csinaltam egy kontroll tesztet. Ez van.
http://kepkezelo.com/images/k5dih4ahq3r1ntvvlo5f.jpg
Milla880529
2019-08-01 17:52:53
Elnézést az elírásértt, Józsának akartam írni. :) Reggel 5 óta fent vagyok...
Lion, én is szorítok neked nagyon, hogy ott legyen a baba, és minden rendben legyen! :)