Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Andi, de úgy értettem azért nem kell teszt, mert szerintem terhes vagyok. Olyankor szokott kijönni a gomba már a nemvárt előtt, meg a méhnyak is olyan.
Milla, ha holnap is alacsony lesz, akkor valószínűleg mégsem volt ovud. A rossz alvástól magasabbnak kéne lennie a hőnek.
Hát teszteltem... És megint ugyanolyan halvány. Most belemártós Facelle-t és Predictort is vettem és ugyanaz az eredmény. Szerintem nem fejlődik :(
Milla880529
2019-08-02 12:57:20
Timi és ha nem?
mistimi
2019-08-02 12:55:25
Köszi Andi, tényleg így berakta az ovut és jó helyre.
Na mizu Lion? Teszteltél?
Milla: sztem akkor ez az érték nem releváns ha holnap beleillőt tesztelsz sztem vedd ki.
Milla880529
2019-08-02 10:31:58
Nekem is leesett a hőm, mondjuk felkeltem este többször , sajnos fogfájásom van. Nem sokat aludtam :(
Andi198729
2019-08-02 10:05:32
Mistimi, szerintem azért nem rakja be az ovut, mert hiányoznak értékek, a rendszer csak a végigmért előző értékekhez viszonyítva tudja érzékelni az ovut.
Maryanne, szorítok nagyon, meglásd, minden rendben lesz :) Az a kis vérzés biztos a Crinone hüvelygéltől volt. Az nem a legjobb gél, felírhattak volna helyette valami mást.
Lion, ne add fel, hidd el sok olyan terhesgörbe van, amely nem néz ki tipikus terhesgörbének, és mégis az! Hüvelygombára ajánlom a kamillás öblögetést, pár csepp teafa olajjal, amíg nem jutsz el dokihoz, megszünteti a kellemetlen tüneteket. A teafa minden kórokozót, baktériumot, gombát elpusztít.
Lion86
2019-08-02 09:17:09
A 29 cn-on 37 volt a hőm, de kivette
Lion86
2019-08-02 09:15:48
A fertility szerint a 16. dpo-n vagyok, nehéz megmondani.
Lion86
2019-08-02 09:11:43
Sziasztok!
Erikasz, én mondjuk későbbre tenném az ovudat, de ki tudja :)
Eltettem a reggel pisit, nemsokára megyek tesztet venni.
Maryanne, szorítok neked én is, hogy csupa jó híreket kapj :)
Mistimi, próbáld ki, hogy a hiányzó értékek helyére beírsz random 36,6, 36,7 értékeket.
Szerintem nekem nem is nagyon kell az a teszt, a görbém nagyon nem terhesgörbe, viszont ma reggelre teljesen elfordult a méhnyakam, megduzzadt és nagyon kemény, a hasam és a derekam szét akar szakadni és erős a gyanúm, hogy hüvelygombám van.
mistimi
2019-08-02 08:18:53
Hàt nekem ebben a ciklusban nem akarja betenni az ovut...
Maryanne
2019-08-02 08:10:44
Jozsa, Lion szorítok nektek, adjatok még néhány nap esélyt, hátha erősödnek azok a csíkok!
Milla, ha holnap is alacsony lesz, akkor valószínűleg mégsem volt ovud. A rossz alvástól magasabbnak kéne lennie a hőnek.
Hát teszteltem... És megint ugyanolyan halvány. Most belemártós Facelle-t és Predictort is vettem és ugyanaz az eredmény. Szerintem nem fejlődik :(