Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit minden rendben lesz most már legalább tettél egy lépést és már ez is valahogy megnyugtatja az embert és bár ne legyen rá szükség de ha mégis Pestre kell jönnötök ajánlom neked is Krizsa dokit és te is hivatkozz majd ránk ha arra kerül a sor bár ne kerüljön. Én is azért halogattam hogy még adjunk egy esélyt hátha összejön természetes úton mert úgy mégiscsak jobb ha szerelmes együttlétböl fogan mint orvosi beavatkozással de ha ez az ára akkor ezt bevállalja az ember. Az én papiromon is ez szerepelt ahogy meg lett állapitva az Ir hogy női infertilitás. Nekem is rossz volt ezt olvasni hogy csak az Ir miatt ez szerepelt a papiromon amúgy meg minden vizsgálat alapján termékeny nőnek számítottam. De ahogy ez kiderült rögtön meddőnek lettem nyilvánítva. Szarügy :( Akiknek még hozzám hasonlóan nem sikerült azt üzenem hogy fel a fejjel vagy így vagy úgy de nekünk is lesz babánk még ha küzdelmesen is mindent vállalunk és kibírunk a cél érdekében-hogy egyszer mi is a karunkban tarthassuk a gyermekünket;)
Milla880529
2019-08-04 20:43:53
Személy szerint nem tudom merre tovább??
Mármint voltam több nőgyógyásznál, kérdéses hogy elmenjek én is a dr.Rozs Lászlóhoz vagy ne habozzak, egyből meddőségi. Ugye van még ez a ciklus és a következő...igen, de ott van a "de". Annyira szomorú, hogy nem mindegyik orvosban lehet manapság megbízni.
Edit90
2019-08-04 20:34:33
Sziasztok!
Milla: Én most itt Egerben dr. Rozs Lászlónál jártam. A kórházban dolgozik, és van most már magánrendelése is. Ha rákeresel facebookon a nevére ki fogja rakni a magánrendelés oldalát. Ott van telefonszám, ahol be tudsz jelentkezni. Én ajánlom őt, egy vizsgálatot megér, és itt helyben van. Nekem most a labor vizsgálatokat a kórházba kérte,így nem fizetős.Ez is számít. Én is úgy vagyok vele,hogy most Ő amit tud megvizsgál, és ha mindenen túl vagyunk, és baba még nincs, akkor irány Budapest.
Andi:Nagyon sajnálom, hogy megint megjött :( De nagyon jó hír, hogy végre hosszabb a luteálisod, nagyon ügyesen javul az állapotod :) Jelentkezz be a dokihoz, tuti lemegy rólad ez a teher, megnyugszol, ha megvan az időpont. Aztán ne legyen rá szükség:) Én is úgy vagyok, mint te, hónapról hónapra halogatom, na majd ekkor-akkor, csak összejön természetes úton, és hátha nem kell segítség. Most ahogy megírta a papíromat a doki nagyon elkeserítő volt látni rajta, hogy "Női infertilitás". De kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ha így nem megy, akkor segítség kell! De tuti sikerülni fog valahogy :D
Én most így állok:
Andi198729
2019-08-04 20:21:54
Milla mi Dr.Krizsa Ferenchez fogunk menni. Ő a legjobb meddőségi szakorvos. Ő most a Nyìrő kórházban rendel. Azért hozzá megyünk mert a sógornőm jelenlegi férje Gábor sebész és gyerekkori barátja Krizsának ő ajánlotta nekünk anno nekik is ő hozta össze az ikreket a volt feleségével. És mondta hogy olyan ügyesen kombinálja és adagolja a hormonokat hogy azok ne tegyenek kárt a szervezetben. Pont a napokban beszélt a férjem a kolléganőjével aki most babát vár 6.lombikkal a 6.sikeres lombikot Krizsa csinálta. Előtte sok dokinál volt már mig végül rá talált ő is azt mondta midenképp hozzá menjünk. Pedig ő Ir-es es sok más nőgyógyászati baja van és sikerült egészséges kisfiút vár. Ha addig nem jön össze nektek de kivánom hogy összejöjjön akkor ajánlom őt megadom a közvetlen mobilszámát nekem Gábor adta meg és hivatkozz nyugodtan majd rám hogy a Dr. Dallos Gábor sógornője ajánlotta. Mehetünk majd együtt is ha oda kerül a sor. De persze az lenne a legjobb ha természetes úton összejönne. Nekem ad egyfajta megnyugvást hogy akkor majd orvosi segítséggel reményeink szerint majd összejön.de nem húzom tovább szeptemberben belevágunk.
Milla880529
2019-08-04 18:48:07
Andi, nekünk is hasonló terveink vannak. Ti melyik meddőségi klinikát választottátok?
Ha nem jön össze szeptemberig, akkor mi is oda szeretnénk menni. De ahogyan nehéz jó orvost találni, nehéz gondolom klinikát is.Sajnos :(
Andi198729
2019-08-04 16:02:40
Köszönöm a biztatást Erikasz végülis feladni még nem adom csak a spontán próbálkozást,orvosi segitségre lesz szükség.gen Ha azt nézem van benne jó hogy 28 napos lett a ciklusom. Lehet most kezd helyreállni az inzulinom mert az emeltadag gyógyszert most lesz 2 hónapja hogy szedem. Férjemmel megbeszéltük a meddőségi konzultációt ő azt mondta szeptemberben menjünk. Végülis igaza van mert augusztus 15-töl
23-ig szabira megyünk megyünk még le Tihanyba meg anyukámékhoz is nem lenne idönk ezzel foglalkozni plusz szeptemberben csináltat az endodokim újabb terhelésest jó lenne tudni a friss eredményt és azzal menni konzultációra.
Addigra már csak még egy mensit kell átvészelnem :)
erikasz
2019-08-04 13:12:57
Andi :Nagyon sajnálom !:(
De, már hosszabb a lutelár, ez már előny számodra következő sikeres lesz,ne add fel !!!!
Maryanne :Vigyázz nagyon magadra !!!
Én is azt hittem táppénzen vagy !
Mistimi :Szép a görbéd !
Nekem leesett a hőm megint bimbóim fájnak 3 napja, lehet menszi lesz !:(
Vissza tettem az értéket , csak oda rakta az ovut ,hát meglehet hogy igazán ott volt .Akkor kevés a progim ,de akkor fájna az egész mellem és pecsételnék ,de nem ,csak a bimbóim fájnak !
Andi198729
2019-08-04 09:16:54
Lányok nagyot csalódtam most! Elkezdtem reménykedni hogy a 2 héttel ezelőtti nyaralásunkon esetleg összehoztuk a babát. Mert 2 naponta együtt voltunk a 8-tól a 16.ciklusnapig. Aztán végre nem jött meg a 24.ciklusnap után aztán eltelt a 25.26.27.ciklusnap is. Na gondoltam hátha ez késés és most jo a luteális. Már elterveztem hogy ma vagy holnap tesztelek ha addig sem jön meg. Errefele tegnap a 28.ciklusnapon megjött. Azt hittem dührohamot kapok! Ezt most tényleg nem értem hogy miért elvileg most jo volt a lutealis és a 2 naponta együttléttel el kellett hogy csípjük az ovut és mégis megjött. Most betelt a pohár irány Krizsa. Biztam benne hogy elkerüljük és spontán összejön de láthatom hogy nem. Tovább nincs értelme próbálkozni spontan.Elegem van úgy érzem én mindent megteszek becsülettel szedem a gyógyszert vitaminokat tartom a diétát tornázom próbáltuk az ovuteszttel hömerővel idözítést nem jött be most meg gondoltam nem görcsölök rá nem használom ezeket 2 naponta együtt és még igy se. Többet én már nem tudok tenni. Ezt nem fogom végigjátszani még hónapokon vagy éveken keresztül. Egyszerűen már belefáradtam lelkileg nincs kedvem már próbálkozni.
Maryanne
2019-08-04 09:02:10
nem vagyok táppénzen, a lombik nem egyenlő a veszélyeztetett terhességgel, viszont magas rizikó faktorba vagyok sorolva, de nem a lombik miatt, hanem mert már volt 2 vetélésem. Én amíg úgy érzem jól vagyok, megyek dolgozni, persze odafigyelek, és vigyázok magamra.
mistimi
2019-08-04 08:49:23
Kivettem egy értéket mert nem jó napra tette az ovut. De még így sem jó, mert az utolsó zöld napon volt nem a kéken.
Maryanne: nem vagy táppénzen? Azt hittem h a lombik miatt alapból veszélyeztetett terhes vagy...