Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion és Edit, nekem mindig azt mondják mikor az utolsó reményem is elszállt...minden fejben dől el :) Higgyétek el nekem van még pár nap, hogy a sok küzdés és izgulós hónapok után ti is kismamák lehessetek és, ha még sem most jön össze, akkor sem szabad feladni. Gondoljatok bele abba, megtesztek mindent azért, hogy sikerüljön és ez férközzön a fejetekbe: Kismama leszek és tologatni fogom a babakocsit jövőre! Van erre ellenpéldám is, de ez nem ide tartozik. Csak pozitívan kell hozzáállni. Pataki Zita vlogját végignéztem és a végén , bocsánat a kifejezésért...szarrá bőgtem magam. Amikor látom a nőt, hogy mindennél jobban szeretne kisbabát...végül tudjuk nem lett happy end, de nem adta fel, továbblépett.
Tessék hozzá pozitívan állni :)
ui.: most elképzeltem magam pomponnal a kezembe, ahogy szurkolok nektek :)
erikasz
2019-08-01 17:25:19
Lion :Ezt is gyönyörűen látom ,ott a csík ! :D
Gratulálok ,szereztél progit ?
Jozsa85
2019-08-01 16:42:56
Aranyosak vagytok! De nem tetszik nekem a szine.Sztem nem rozsaszin es csak szaradasi lesz.Megyek mar haza es majd lovok meg egyet otthon.Ma raadasul a reggeli progimat otthon felejtettem.Szoval ne eljetek bele magatokat! :D :D :D
KittyCat
2019-08-01 16:36:17
Józsa én is látom a második csíkot!
Lion sajnos a tuéden én nem látom. :/
Szurkolok nektek!!!
Nashua34
2019-08-01 16:32:49
Józsa, Lion, én mindkettőtökén látom! Uu ez nagyon izgalmas :) halkan már gratulálok is, aztán jöhetnek még a képek :)
Edit90
2019-08-01 14:47:56
Józsa: èn határozottan látok rajta egy halvány csíkot. Ez a 10.dpo-hoz nagyon is jó. Holnap csinálj reggeliből.
Lion: a tièden is látom. Ha ezt így le tudtad fotózni,akkor tuti erősebb,mint a tegnapi.
Nagyon izgulok èrtetek csajok!
Milla: szèpen emelkedik,most tuti jókor szeded a progit:)
erikasz
2019-08-01 14:42:50
mistimi :Ez igen ,jól fel húztál !:D
Edit :Hát vissza estem és az ovut is át tette a rendszer !
Lion86
2019-08-01 14:40:52
Feltettem a csoportba is, de ott még annyi sem látszik, mint az eredeti képen.
Szóval a mai.
https://kepkuldes.com/image/WDGba3
Jozsa, valamit látok rajta :)
erikasz
2019-08-01 14:37:17
Jozsa :Ez pozitív én látom rendesen !:D
Gratulálok !!!!!!:D
Andi198729
2019-08-01 14:32:36
A tesztet én is negatívnak látom, én nem látok másik csíkot. De én vaksi vagyok amúgy, -8 dioptriával :S Ne aggódj Józsa, ez még nem jelenti azt, hogy nem sikerült, tesztelj még az elkövetkezendő napokban! Szerintem 2 vagy 3 nap múlva ha van baba, akkor látszódnia kell a csíknak. Hátha az inszem után most spontán sikerült ;-)
Tessék hozzá pozitívan állni :)
ui.: most elképzeltem magam pomponnal a kezembe, ahogy szurkolok nektek :)