Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szép vasárnapot mindenkinek! Én mentem dolgozni.... :(
mistimi, március közepére várom a babát
Milla880529
2019-08-03 20:12:43
Köszönöm a tippet, elolvasom mindenképp.
Akkor ez a fehér nyomot hagyó folyás kérdéses, hát ma egy próbát megért :) aztán majd nyomon követem a hőmet.
Milla880529
2019-08-03 20:08:51
Edit: Ki ez a doktor? :)
Edit90
2019-08-03 18:14:53
Lion: köszi,ezt pont kaja közben sikerült elolvasom:)
Voltam a dokinál csinált rákszűrèst,hormon labor beutalók ciklus vège,ciklus eleje külön,a fèrjemnek spermavizsgálat. Aztán ha ez mind megvan,akkor jelentkezzek ès átnèzi az eredményeket. Aztán ha minden ok,ès mèg nincs baba,akkor ájárhatósági vizsgálat. Azt mondta most így a vizsgálatból,meg az eddigi papírjaimból azt gondolja,hogy semmi bajom,csak pechünk van,de áfogóbb vèlemènyt majd az eredmények után. Azt mondta szedjem a Dvitamint nagy mennyiségben, a letroxot viszont visszacsökkenthetem 25mcg-ra,mert már majdnem túlműködök. Ultrahangot most nem csinált,így azt nem tudtam meg,hogy milyen vastag a nyálkahártya,ès hogy van e vagy hol van domináns tüsző. Csináljam az ovutesztet,ès az alapján menjek majd a laborra. Azt mondta a sok halvány pozitív tesztemre,hogy ezeket felejtsem el,ezek nem vehetőek pozitívnak,mert mèg csak nem is kèsett a mensi,ès ne figyeljem annyira a testem,mert csak becsavarodok tőle:D Ha alacsony a progi,az most kiderül.
Vègre elindultunk valamerre,most ennek nagyon örülök:) ja ès nagyon szimpi fiatal doki,nagyon kedves volt,ès figyelmes.
Ja ès nagyon irigykedem rátok a melltartó nélküli hètvège miatt,èn mindkèt nap dolgozom :')
Lion86
2019-08-03 17:44:16
Nekem egyébként sosincs olyan, hogy nincs valamilyen folyás. Ovu előtt általában olyan mint a híg testápoló, esetleg kicsit ragacsos, aztán ovu felé vizes, kb. 3 nappal előtte átlátszó takonyszerű (tojásfehérjeszerű). Utána meg olyan kb. mint a palacsintatészta. Kicsit undi, de így lehet legjobban leírni.
Lion86
2019-08-03 17:41:07
Milla, ezt javaslom, olvasd el, remélem találsz hasznosat benne
Progeszteron Exeltis 200mg-os lágy kapszulát szedek. Úgy döntöttem, hogy a hétvégi méréseimet kiveszem, hisz totál nem akkor kelek, mint hétköznap. Fehér folyásról olvastam a reggel, olyan durva számomra, az a tény, hogy nincs leírva a nagykönyvben, hogy mit jelent. Ezzel arra gondolok, hogy nem egy konkrét dolgot jelenhet: ovuláció, peteérés, fertőzés. Na esetemben nincsenek szagok és viszketés, így a fertőzés ki van zárva. Ugye első hónapban mérek és ugye klasz lenne, ha ez egy tünet lenne arra például, hogy na most igen, ma vagy termékeny, kapd el a párodat :) Ez olyan ugye, ha nem olvasok a progiról, mai napig úgy szednám, ahogy a doktornő előírta, miközben fogamzásgátlóként is alkalmazzák. Ahány orvos annyi vélemény és nem gondolnak bele, hogy ezen múlhat a dolog...ez is bosszantó. Jelenleg a görbém egy hullámvasút, mai és tegnapi folyásomat ne tudtam mire vélni, úgy gondoltam hátha ovu vagy itt az alkalom, végülis...nem veszíthetek vele semmit :)
Mindenkitől szeretnék elnézést kérni, nem vagyunk egyformák, csak életem során megtanultam gyorsan túllépni egy ponton vagy pontokon, hogy új erővel fussak neki :)
mistimi
2019-08-03 12:53:53
Èljen a no bra hétvége!
Jozsa85
2019-08-03 11:48:06
Sziasztok!
Edit! Minden rendben.Ledobtam a cicifixet a hetvegere.Mindenki boldog! :)
Pihi lesz meg csaladozas.Naggyon szupi.
mistimi
2019-08-03 10:34:39
Sziasztok!
Maryanne: nagyon örülök h minden rendben. Mikorra várod a picurt?
Hát ez az elengedés nem rágörcsölés ez tényleg nagyon nehéz téma, és szerintem ezt kívülről másnak nem lehet mondani, mert ezt vagy magában tudja az rmber kezelni és elengedni vagy nem, de úgy h valaki mondja h engedd el na úgy tuti h nem és inkàbb csak felhúzza magát az ember.
Nekem a Gréti előtti ciklus volt olyan h most tuti összejött, szép magas 37,2 meg 37,3-as hők, totál terhesnek éreztem magam aztán koppantam egy jó nagyot, utána ciklusban meg már megvolt a lombikos időpont és bár el nem engedtem mert ovu teszteltem és hőt is mértem de valahogy az a görcsös akarás nem volt bennem mint előző hónapban. Tesztet is csak 16. Napon csináltam...de nekem pl. Azt elfogadni is kb egy évbe telt h vszínű kell a lombik, mert attól féltem h mi van ha úgy se sikerül, akkor lehet sose lesz babám? Így inkább húztam a dolgot...aztán pont az első lombikos konzi előtt 1,5 héttel lett pozi a teszt...nem mondom h azért mert totàl elengedtem, mert nem...de talán bele tudtam abba törődni h ha nem megy természetes úton akkor majd lesz lombikkal...
Most pedig még csak ez a 4. Hónapunk de a 2. Hónapban megint éreztem magamon a befeszülést, így a 3. Hónapot próbáltam lazábban kezelni, nem is mértem minden nap és sokkal könnyebb volt így az ovu utáni 2 hét, és nem is teszteltem...persze nekem szerencsére nincs progihiányom, de totál megértem azt aki emiatt korán tesztel mert kell a progipótlàs, mert ha nem tenne akkor ott lenne a mi lett volna ha...és azon kattogni meg amiatt elveszteni egy babát ami ellen lehet tenni még sokkal rosszabb!!
Örülök h vagytok! Puszi mindenkinek!!
mistimi, március közepére várom a babát