Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-08-05 17:27:07

Pisilni?? Mondom hogy gyanus..
erikasz
2019-08-05 17:12:17

Ma a felmondásom beadtam egészségi állapotom miatt !
Képzeljétek behívattak az irodába ,és kiabált velem a csoportvezető !
Hogy a többiek mondták neki , én sűrűn járok pisilni !
Én mondtam !
Annyiszor megyek ki ,amennyiszer kell ,nem fogom magam bepelenkázni, vegye tudomásul !
Ha ez igy nem jó ,akkor leszámolok ,ki is kértem a papirom ,el is jöttem azonnal !
Mit szoltok hozzá ,milyen világ van ,nem is értem !
8 órától 9 ,30 -kor , ki mertem menni pisilni ....
Jozsa85
2019-08-05 16:49:49

Erikasz!
Nekem ez gyanus....
Milla880529
2019-08-05 13:46:05

Erika, nem sokat csökkent a hőd, szerintem :) Minden rendben lesz!
erikasz
2019-08-05 12:58:51

Én ma igy :(
nem akar se megjönni ,a hőm sem megy feljebb !:(
Andi198729
2019-08-05 12:51:47

mistimi, köszönöm, én igyekszem a pozitiv oldalt nézni. Az endodoki is mondta, hogyha ez az emelt gyógyszeradag elkezdi rendezni az inzulint, az a cikluson is látszódni fog. Meg azért még intenzívebben is tornázom, hogy hatékony legyen.
Edit, biztosan jó kezekben vagy, és így van, nem vagy meddő, dehogyis vagy! Én sajnos annak számítok, viszont az endodoki azt mondta, hogy semmiképp nem vagyok az, mert egyszer már spontán teherbeestem. Biztosan van valami ami miatt nem jön nektek sem össze, de nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, hanem inkább arra, hogy legalább kiderül, és akkor a doki is fogja tudni, hogyan segítsen ezen. A halvány pozi terhességi tesztet nem tudja az ember csak úgy figyelmen kívül hagyni, azért csak adott nektek egy kis reményt, utána viszont gondolom értetlenül álltál, hogy miért jött meg mégis, ennek ellenére. Most már biztosan ovu közeleg, ismerem ezt a görbeformát, egyszer nekem is volt ilyen görbém, le-fel-megint le, megint föl, és onnantól megindult az emelkedés. De általában mindig a szokásos, leesés, emelkedés volt a gyakori. Én most nem is tudom megéri-e idegesíteni magam rápörögni megint, a hőmérőzéssel, ovutesztezéssel, mikor szeptemberben megyünk a meddőségibe. Ez az utolsó hónap, addig, de így legalább nem fogok idegeskedni azon, ha meg fog majd jönni, mert tudom, hogy szeptemberben végre lépünk.
Edit90
2019-08-05 11:13:05

Sziasztok!
Andi: Nekem is nagyon fura, hogy nem csinált ultrahangot, de őszintén, annyira izgultam, hogy fel sem tűnt, csak amikor kijöttem utána. Ha eltelik ez a ciklus, megcsináltatom a 3.ciklusnapi vérvételt is, akkor megyek hozzá újra, akkor mindenképp rákérdezek, és megkérem, hogy csináljon. Vittem neki kinyomtatott hőgörbéket 8-at, azt tanulmányozta, meg a tavalyi vizsgálati papírt, és ezt alapján kijelentette, hogy szépen rendben van a ciklusom(tényleg idén minden hónap 28-29 napos),látszódik, hogy mindig van ovu, meg vannak pozitív ovu tesztek is, az is igazolja. Mondtam neki a kezdődő tüneteket, amikor a halvány tesztjeim vannak, arra azt mondta, hogy ne pörögjek rá ennyire a testem figyelésére. Egyetértek vele abban, hogy ezek a halvány tesztek nem mondhatóak terhességnek, mert még csak nem is késik a mensi, mindig időre megjön, ezek nem életképes magzatok, ha tényleg el is indul ott valami. De hogy ez miért történik ez velünk, erre még nem tud válaszolni, ezért kérte a vizsgálatokat. Ha alacsony a progi szintem, ha a férjemnél van gond, vagy nem rendesen átjárható a petevezeték meglesz a magyarázat. Ha ezek rendben, akkor vizsgálódik tovább. Én azt gondolom a dokiról, hogy segíteni szeretne, elindultunk egy úton.Nyilván az első találkozáskor nem vágja a fejemhez, hogy meddő nő vagyok, és ez okozza a sikertelenséget, mert nincs most olyan eredmény a kezében amivel ezt orvosilag igazolná, mint neked az IR. Az eddigi eredményeim jók, és ennyit tudunk jelenleg. Azzal, hogy azt mondta, lehet, hogy csak pechünk van csak vigasztalni szeretett volna, és arra buzdítani, hogy ne görcsöljek ennyire rá. Ezt nem orvosi szemszögből mondta, hanem emberségből, szerintem, és lássuk be, teljesen igaza van, tényleg rá vagyok görcsölve, mert már annyira szeretném. És ezt nem tudom kikapcsolni, minden nap szeretném, vágyakozok. Már nem gondolom azt, mint eddig minden ciklusban, hogy most tuti összejön, ezt elengedtem, már nem gondolom, hogy velünk minden rendben van, kell lennie valaminek, ami miatt nem jön, csak még nem derült ki. Most sokkal nyugodtabb vagyok, végre történik valami, nem csak telik az idő és várunk.
Sajnos van olyan, hogy egy párral minden rendben van, és mégsem jön a baba akár több, mint egy évig, pl. az Ördög Nóra könyve is erről szól.
Most így állok. A napokban várható az ovu:
Milla880529
2019-08-05 10:55:58

Enyém,hát szavakat nem.talalok rá....
mistimi
2019-08-05 09:10:10

Andi az tök jó h úgy néz ki akkor bevàlik az új gyógyszeradag és rendezi a ciklusod. De ne keseredj el, mert hát sajnos elsőre ha nem is jött össze így legalább van esélyetek addig is spontán amig bejelentkeztek a lombikos konzultációra.
Én így: még egy hét a nem vártig...
Andi198729
2019-08-05 08:06:51

Edit nekem az fura, hogy a dokid nem csinált ultrahangot, csak az előző papírok alapján döntötte el, hogy nincs baj, bár ne is legyen, nem azt mondom, de miért nem győződött meg róla ő is. Meg legalább látta volna, hogy van-e domináns tüsző, lesz-e peteérés, akkor legalább ez a része meglett volna, aztán jöhetett volna a többi része. Azzal sem értek egyet, hogy azt mondja, pechetek van, olyan nincs, ha egy párral minden rendben van, megfelelő időben vannak együtt, ott a petesejt, hímivarsejt, akkor az megtermékenyül, valamint ha a beágyazódással sincsenek gondok, akkor igenis létrejön a terhesség, ha egy év alatt nem sikerül, akkor ott van valami gikszer. Én már végképp nem tudom eldönteni, mi lehet a baj, jó eddig tudtam, rövid luteális, de most normál 14 naposat produkáltam, és hát mégsem sikerült. Pedig annyira bíztam benne, minden smakkolt volna, nyaralás, lazulás, tengerpart, rágörcsölés nélküli együttlétek, 2 naponta, már azt hittem, nem fog megjönni, szinte beképzeltem a mellfeszülést, és irtó nagyot csalódtam, álltam értetlenül, hogy most miért? De most elég volt, már tavaly májustól ezt játsszuk, se így nem jó, se úgy, én már tényleg mindent megtettem, többet nem tudok. A férjem spermái is lehetnek a ludasok, nem feltétlen csak az én állapotom lehet a ludas. Már hányszor kértem tőle, hogy menjen el vizsgálatra, megígérte, hogy elmegy, de mégse ment, most majd a doki úgyis előírja, sőt azzal szoktak kezdeni, mert ha a férj spermáival van gond, akkor rögtön lombik, és ahhoz nem kell átjárhatósági, mert annál mindegy.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!