Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-08-03 10:19:14

Ja kivettem a 30.napi értéket, így visszatette a 37-et.
Lion86
2019-08-03 10:18:36

Köszönöm Maryanne. Nagyon örülök, hogy minden rendben, este nagyon a fejemben voltál, hogy mi lehet veled.

Edit, nem tesztelek most már, lesz ami lesz. Írtam tegnap, hogy elkezdtem a gyógyszert, meg tettem fel képet. Nem hiszem, hogy ebből lesz valami. A hőm meg se mozdult.

Milla ne érezd rosszul magad, a rágörcsölés témára itt legtöbben harapunk, és nem a személyed ellen irányulnak az indulatok :) Mi közel 2 éve próbálkozunk a 3. gyerekkel, a második 7 év után jött össze, nagyon is van okom görcsölni, főleg, hogy a fizikai hátterem is elég rémes. És akik itt vannak, többségében azért vannak itt, mert valami gond van és túl vannak már a "nem feszülök rá" időszakon. Ezután is írd le nyugodtan a véleményed, ne érdekeljen, hogy kinek tetszik, kinek nem, azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk a másikat és nem azért, hogy ítélkezzünk.
Maryanne
2019-08-03 09:31:59

Sziasztok!
Tegnap nem volt időm jelentkezni, mert doki után mentem dolgozni és estig voltam.
Nagyon megnyugodtam, mert minden ok, ott van az én picikém, továbbra is van szívhang és múlt hét óta fejlődött is, most a méretei alapján 7 hetes és 5 napos (vagyis ma már 6 napos :) ), dátum szerint ma 7 hetes 2 napos, tehát ügyeskedik, mert egy picit túl is haladta az elvárt méretet. :) Ha visszagondolok, hogy a beültetés előtt, mikor a biológus megmutatta a kis sejtecskét a felolvasztás után, azt mondta, hogy nagyon gyorsan osztódni kezdett és picit meg is haladta a fejlődési szakaszt, amivel már beültetnék, szóval már akkor is látszott rajta az élni akarás. :)
A múlt vasárnapi vérzés miatt nagyon aggódtam, főleg, hogy korábban 2 terhességem korai vetéléssel végződött, azt hittem megint megismétli a sors önmagát. Most viszont már semmi bevérzés nem látszik az ultrahangon. Megkaptam a papírokat a dokitól, irány a védőnő és a házi orvos, és be kell jelentkeznem a 12. heti genetikai vizsgálatra.
Jövő hét csütörtökön pedig újra a meddőségiben kontroll. Legalább megnyugszom, hogy szinte hetente megnézi valaki. :)

Jozsa, sajnálom, hogy negatív. :(

Lion bízom benne, hogy erősödik a reménycsíkod!

Milla, szíved joga elmondani a véleményed, azért vagyunk itt, és ezen senkinek nem kell megsértődni, hisz minél több meglátás és vélemény segít bennünket, segítjük egymást. Hidd el azok akik korán tesztelnek, tudják jól hogy nem jó ha az ember ennyire rágörcsöl a témára, de egyszerűen nem lehet ezt csak úgy kikapcsolni az emberben, főleg, ha már több évnyi sikertelen próbálkozás áll a háttérben, amiből mondjuk az első 1 év még nem feltétlen a rágörcsölésről szólt, és mégsem jött a baba, szóval szerintem erre nincs kimondott recept, hogy ha nem görcsölsz rá akkor tuti jön, vagy ha minden egyes hónapban figyeled az összes jelet és az első lehetőségnél tesztelsz. Lényeg, hogy nekünk itt van ez a fórum, és itt egy kicsit ki tudjuk adni az érzéseinket őszintén, mert hasonló sorsuk emberek vagyunk és igazán meg tudjuk érteni egymást. :)
Edit90
2019-08-03 09:22:23

Sziasztok!
Lion: mit mèrtèl reggel? Elkezdted a progit? Teszteltél? Izgulok èrted.
Józsa: te hogy vagy? Hogy vannak a melleid?:)
Milla: èn is nagyon sokat szoktam beszélgetni a fèrjemmel erről a témáról. Ő is hasonlóan megható dolgokat mondott,mint a Te fèrjed,ès imádom is èrte. Èn olyan típus vagyok,aki szeret mindent kibeszèlni magából,mert akkor könnyebbül meg a lelkem. A környezetemben a barátnőmmel,a kollèganőimmel is szoktam erről a témáról beszélgetni,ès volt már aki azt mondta,hogy sokat beszélek róla,ő ebből arra következtet,hogy rá vagyok görcsölve. Azóta velük nem beszélek erről. Èn nagyon hálás vagyok,hogy van itt ez a fórum,ahol kibeszèlhetem magamból ezt a tèmát. Az elmúlt 1èvben volt nekem is olyan időszak,amikor azt éreztem,hogy felemèszt a dolog,ha olvasom a fórumot,ès csak ezzel foglalkozok bekattanok. Akkor kikapcsoltam az értesítőt,ès nem jelentkeztem egy időre,nem olvastam a bejegyzéseket. Mindenki èrzi,hogy mi tesz jót neki. Nyugodtan írd le mindig a vèlemènyed. A folyás attól függ milyen,mást jelenthet. Ha megvolt az ovu általában jelentkezik nagyobb mennyiségű krèmes állagú,szagtalan fehèr folyás,az teljesen normális. Milyen progit használsz tablettát,vagy kúpot? Mit mèrtèl reggel?
Ma megyek a dokihoz,majd jelentkezem,hogy mi volt
Andi198729
2019-08-03 08:18:51

Milla nyugodtan ird le a véleményedet hisz azért van a fórum. Nem bántó módon írtad hanem leírtad az igazat mert ez így van sajna annyira akarjuk már a babát hogy rágörcsölünk és nyilván ez a téma érzékenyen érint minket. De ez ellen nem tudunk tenni hiszen központi téma az életünkben.es tegyük a szívünkre a kezünket hogy ez bizony nem igy van? Várjuk h.elmúljon a menzesz ha idő van elkapjuk a párjainkat izgulunk h.le ne késsük az ovut, reggelente gyomorideggel mérünk h.vajon elég magas-e a hő aztán a tesztelés már annyira akarjuk azt a csíkot hogy már már oda képzeljük. Aztán meg sokszor csalódás a vége aztan kikészülünk. Ördögi kör ez... de a lényeg h.sose adjuk fel! Nekem is mondogatják h.ne görcsöljek rá de más könnyen beszél akinek pikk pakk összejön azért aki már 1 eve próbálkozik nehezen tud elvonatkoztatni.
Én detto ugyanazt élem át mint te hogy a környezetemben mindenkinek összejön a baba mindenki vagy terhes vagy éppen kisbabát szül.leginkabb persze olyanoknak aki nem is tervezi pl.tesóm kiszállásos módszerrel védekeztek és besikerült, ott van sógorom párjának a lánya csak élvezték a szexet és pikk pakk terhes lett át kellett tenniük jövőre az esküvőt. És elszorul a szívem mert már lenne egy 2 éves kisfiunk. Ehelyett itt vagyunk gyerek nélkül babára várva aki nem akar jönni. És már a fiatalabbak is "megelőznek "lassan már azoknak is hamarabb van gyerek mint nekünk.
Milla880529
2019-08-03 08:15:56

Fehér folyás mire utal? Megoszalanak a vélemények.
Milla880529
2019-08-03 07:11:08

Nem fogom igérem a véleményem leírni, tudom nehéz időszak ez számotokra...nem vagytok egyedül azzal a gondolattal, hogy környezetetekben mindenki szül és nektek nem jön össze. Személy szerint úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, jó róla beszélni, de egy idő után felemészt és annál rosszabbul érzem magam. Nekem a párom mindig kirángat ebből a hullámvasútból. Igen, nekem is volt, hogy pont Gyulán pihentünk és 2 hete nem jött meg, most májusban, örültem,mint majom a farkának...aztán egy vasárnapi napon pisilés után a wc papír vörössé vált. Fájt! De azt mondtam magamnak, kisirom magam, de új hónap új lehetőség. Most is, hogy egy éve próbálkozunk, és a hőm alapján lehet nem volt ovum, nem ragadok meg ezen a ponton, hanem feltűzelem magam és megyek tovább. Nekem év elején volt egy kiborulásom, családban a fiatalabbnak összejött a baba, én itt vagyok 31 évesen, egy gyermekem sincs, kolleganőm 4 hónapos, a körmös akihez járok most kb 3 hónapos...év elején ezek megviseltek, azt mondtam páromnak, hogy válljunk el, mert én nem tudok neki gyermeket szülni, nekem nem lehet, ja a kollegáimnak - hogy defektes vagyok. Tudjátok mit mondott a férjem? Ilyet többé ne mondjak, ha nem lehet, akkor örökbefogadunk és ha az sem, akkor lesznek kutyáink, de nem azért vett el, mert a gyerek miatt, hanem engem szeret, és nem azért, hogy szüljek neki egy focicsapatot. Engem annyira kimozdított ebből a mély pontból és az ölelése, hogy azóta, ha megjön (mert nem jött össze) - elpityergem magam és kérek tőle egy 5 percet, de arra gondolok, míg nem mondják azt, hogy nem lehet, addig nem adom fel. Én csak erre akartam célozni és tegnap, hogy ezekből vegyetek erőt. De többé nem teszem! Igérem!
Edit90
2019-08-02 22:17:03

Milla: ez a fórum arra van,hogy a babára vágyó nők kibeszèlhessèk egymás között a baba tèmát. Hol forduljanak elő korai tesztek,aggódások,kiborulások ès nagy örömök ebben a témában,ha nem itt. Ha neked ez túl ráparázós rágörcsölős közösség,akkor bocsi,de mi ilyenek vagyunk. Ès amíg itt ezeknek a tagoknak nem jön össze a baba,addig ilyenek is maradunk. Ès nem bántották meg a vèlemènyeddel,remèlem èn sem tèged az enyèmmel.
Nashua: köszi:)
Józsa: nagyon bírom a humorodat mèg mindig. A tüneteid utalhatnak IR-re,de nem tuti azèrt. Èn is olyan vagyok,hogy ha nem kapok kaját amikor èhes vagyok,akkor tiszta idegbeteg leszek,nèha kiver a víz is,ès remeg a kezem,mint egy alkoholistának. A cukorterhelèsem szerint nincs IR-em. Az èrtèkeim határon belül vannak,bár a felső határnál. Anyukám terhességi cukros volt,a nagypapám ès anyu testvère is 2es típusú cukorbeteg. A cukorterhelès óta jobban odafigyelek a kajára. Nem tartom a 160g szènhidrát diètát,de beiktattam egy 4.ètkezèst,egy tízórait,ès csak teljes kiörlèsű pèksütit eszem. semmi cukor...azóta teljesen megszűntek a tünetek.
Andi198729
2019-08-02 21:19:18

Józsa remélem a sört megittad ;) kívánom hogy a legközelebbi képeden ismét egy sör társaságában egy két csikos teszt mosolyogjon vissza:)
Maryanne mi volt a dokinál? Remélem minden rendben volt:)
Málna27
2019-08-02 21:06:38

Józsa: Imádlak!!! :D Nagyon csípem a humorodat! Idáig az volt a legjobb, amikor feltöltöttél egy képet egy csésze kávéról, aminek a habja enyhe célzást tartalmazott :)
Szép hétvégét mindenkinek! Szorítok nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!