Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-08-06 05:11:15

Emelkedik, meglátjuk mi lesz belőle.

Szerintetek?
GőVica34
2019-08-05 22:31:21

Erikasz emlékszel? Nekem milyen volt a hőm... Semmit nem jelent. A sok pisilés is gyanus igen ahogy már más is irta..
Szerintem egy érzékenyebb tesztet csinálj! Drukkolok!
Jozsa85
2019-08-05 21:34:23

Ezt a ciklust nem merem majd.Pihi ciklus lesz.Majd szeptemberben megyek az IR eredmennyel a 2. Inszemre.Augusztusban bulizok, meg lazulok.Kiveszek 1 het szabit.Kimegyek napozni.
Jozsa85
2019-08-05 21:32:15

Erikasz! Persze hogy vegyel!
Nalam semmi josag.Megjott ma.Viszont penteken 20 eves osztaly talim lesz.Mar varom nagyon!
erikasz
2019-08-05 20:12:52

Meliko :Tudom hogy a hő nem minden ,nekem is csak 36,6 és 36.7 volt terhesen !
De ....lehet most... mikor rá sem gondoltam már csak ezt a ciklust akartam mérni és be is fejeztem !
Holnap veszek tesztet !:)
Szerda reggel tesztelek ,ha addig nem jön meg !:)
Lion86
2019-08-05 19:49:52

Köszönöm kérdésed Andi, a tünetek elmúltak a fáradságot kivéve. Nem csináltam azóta tesztet, de voltam vérvételen, legkésőbb csütörtökön lesz eredmény. Nem tudom mire számítsak.
Andi198729
2019-08-05 19:40:59

Erikasz biztatlak én is vegyél tesztet;) drukkolok nagyon hogy végre neked is összejöjjön a 4.baba a közös babátok a pároddal:) és jól tetted hogy felmondtál egy pillanatig se legyen kétely benned hogy jól döntöttél-e. az egy igazi sz.....rrágó főnök aki még azt is előírja hogy az ember mikor menjen pisilni. Kész röhej! El tudom képzelni a többit, milyen a hozzáállása a munkairányításhoz.
Józsa veled mi a helyzet?teszteltél azóta hátha már most erős pozi;) Lion te hogy vagy? Erősödött a csík? Remélem igen:) szépen lassacskán előbb utóbb összejön a fórumon mindenkinek egyre több a kismami és egyre kevesebben vagyunk akik még csak vágyakoznak a babára sokunknak az orvosi segítség maradt. A férjemet eléggé érzékenyen érinti ez a lombikozás lezárta annyival.h.szeptemberben elmegyünk és nem akar róla többet beszélni. Szinte szemrehányóan mondja h.nincs más választásunk ha nem akar természetes úton megfoganni. De mintha én tehetnék róla h.állandóan megjön.én már tényleg mindent megtettem még figyeltem a ciklust peteérést kipróbáltuk az időzített együttlétet a kétnaponta együttlétet de se igy se úgy nem sikerül.
Eszembe jutott Angyal olyan rég írtál ide remélem jól vagy :)
mistimi
2019-08-05 18:52:51

Hát erikasz nekem a gyakori pisilés volt az egyik legelsô terhestünetem...
Meliko78
2019-08-05 17:45:55

Erikasz nekem is 36,7 volt csak a höm és lattod ma be léptem a 11. Hétben
erikasz
2019-08-05 17:37:09

Jozsa :Vegyek tesztet ,ugy gondolod ?
De olyan alacsony a hőm 36.6 tol nem is ment feljebb, az is csak egy alkalommal volt !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!