Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-12-12 11:25:48

capri
Ha megutálsz is azt fogom mondani, hogy ez bizony durva.
A barátcserje és a méhpempő is hormonos dolgok. Szerintem nem valók mindenkinek, ok, hogy a méhpempő tele van vitaminnal meg mindenféle jóval, de hat a hormonokra...mi van, ha nálad pont azt erősíti, amiből esetleg amúgy is sok van? Nem tudom, de szerintem olvass utána.
Szedsz orvos által felírt hormonos dolgot, ehhez én biztos, hogy nem szednék semmi más hormonos dolgot. Vagy ez, vagy az. Vagy barátcserje (de csak ha biztosan tudom, hogy arra van szükségem) vagy méhpempő, vagy dokis bogyó...
Szedsz még terhesvitamint is meg E-vitamin, meg most még D-vitamint is...szerintem ez így már sok. Illetve, lehet, hogy nem sok, de mi van, ha ezek így együtt nem a legjobban vannak összehangolva adagilag, hatásilag? A dokid mit szól ehhez a halmazhoz?
Karolina01
2013-12-12 11:25:26

Capri! Nekem még elolvasni is sok volt : o)))) Én egyedül az elevitet szedtem, de már azt sem, mert híztam tőle 3 kilót.. : o((( Én nagyon sok gyümölcsöt eszem és salátát. Pl.: ebéd előtt megeszek egy almát. Vacsorára van hogy csak salátát csinálok magamnak. Most az uramat akarom tömni vitaminnal, hátha jó lesz... de még egyenlőre ellenkezik, mert azt hallotta, hogy már a sok vitamin is káros.... áááááááááááá FÉRFIAK
Mirmite
2013-12-12 11:12:56

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok újból:)Kihisztiztem magam tegnap,és már jöhet is a következő hónap:)

Karolina sajnálom nagyon:(

Köszi mindenkinek az együttérzést,jólesett!

Luciffer,én is fújom Neked,most pont ráérek:)
capri
2013-12-12 11:12:44

Karolina,
picit szabad csak szomorkodni, aztán újult erővel egymásnak esni! ;-) :-D
Tegnap azt írtam, hogy 2014-ben mindannyian szülni fogunk, ezt remélem, mindenki magára vette!
Lángos, mmmmmm, küldesz nekem is?!

Lányok, tegnap párom azt mondta, hogy biztos azért nem vagyok még terhes, mert beszedem "azt a sok vackot". Nyugtassatok meg, hogy nem esek túlzásokba!
Amit szedek: méhpempő naponta (de ha elfogy, kb. év végére, abbahagyom), E vitamin 100 mg kb. 10-15 szem/ciklus, Matruelle terhesvitamin kb. 10-12 szem/ciklus, Premens - barátcserje naponta (tavasszal 3 hónapig, meg most megint 3 hónapig, még egy hónap van, februárban a doki javasolta) és 2x1 Duphaston a 11-25. napokon (orvos írta fel).
A méhpempő már nem tart ki sokáig és a Premensből is csak egy hónap van, de most kezdem majd a D vitamint, amiről tegnap beszéltünk. Szerintem ez azért még nem olyan durva, nem?!
Karolina01
2013-12-12 11:02:44

Ez biztos, sajna. Elöntött a piros niagara... : o))) Már nézem a köv. ovu tesztet. Már meg is rendeltem.... Jön a kari, megyünk szánkózni, csúszni... KIRÁLY lesz és közben nagyokat kekszelünk.. : o)))
luciffer73
2013-12-12 10:59:41

Macsesz előbb megveszem, aztán szólok...addig csukd be az ablakot, mert rohadt hideg van! :))) ....és kihülök! :)
...anyuci nagyon sajnálom :(...és ez már tuti? biztos, hogy új ciklus...nem csak olyan ijesztgetős cucc?
Macseszka
2013-12-12 10:59:26

Karolina!Sajnàlom! Ne sirj! Elvezd ki az unnepeket,suss fincsi sutiket,bujjatok ossze,meglàtod pikk-pakk uj ovu kozeleg majd!
Macseszka
2013-12-12 10:55:23

Lucifer! Aaaah,az nagyon finom!! Kuldenèl fènypostàval? Nyitom az ablakot!:D Itt kulfoldon akkor van làngos,ha megnèzem a hàtso felemet a tukorben,vagy ha sutok magamnak!
Karolina01
2013-12-12 10:54:31

Lányok! Nincs miért izgulni... új ciklust kezdek... Nem is tudom mit mondjak, sírhatnékom van...
Macseszka
2013-12-12 10:49:17

Emlèkszem mikor belèptem ide,Moha inditott vizivàszatot! Hogy àlltok? En azota osszenottem az àsvànyvizes palackkal! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!