Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mel84
2013-12-12 14:15:53

Sziasztok!

Ani0630 nagyon szép a görbéd, szerintem már tesztelhetnél! :) Izgi, izgi!!! :)
Szilvi1980: tegnapig az én görbém is hasonló volt.. én is úgy gondoltam, hogy a mensi utáni, az nem az... azért drukk! :)
Lucifer: nagyon drukk! Szép az a görbe!!! :)
capri: szerintem ha a vitaminokat felváltva szedegetted, nem árthattál vele. Nem értek hozzá, hogy mi 'hormonos', de akkor azokat a kúrákat is felváltva csináld!

Vannak szép görbék! Nagyon drukk mindenkinek!
Az én hőm ma szépen felívelt! Kíváncsi vagyok a holnapra! :)
Wikica
2013-12-12 14:00:04

Karolina, Mirmite: Új hónap kezdődik, szóval hajrá!
Capri: nyilván azért szedsz ennyi félét, mert mindent és meg annál is többet meg szeretnél tenni a babóért! Reméljük, hogy egymás hatását még fel is erősítik ;)
Most csináltam ovulacios tesztet, ma is pozitív lett, a tegnapi után. Örömömet pedig rossz gondolatok igyekszenek bearnyekolni, mint pl: nem hiszek a tesztnek illetve ugye nincs olyan betegségem, amitől ez mindig pozitív ?! Ettől függetlenül este megint rajta leszünk az ügyön!
Antika
2013-12-12 13:59:23

Hát Luciffer behalok rajtad! :D
Ha fáradt vagyok én is tudok szövegelni, de te apám viszed a prímet:D
Moha13
2013-12-12 13:14:58

Lányok az jutott eszembe itt a vitaminos dolgokról, hogy ősz van és a sütőtök nagyon-nagyon hasznos, tele van mindenféle vitaminnal, többek között béta-karotinnal, ami az A-vitamin elővitaminja, és ez nagyon fontos a férfiak nemzőképessége szempontjából, ugyanis nemrég olvastam egy cikket, ami a férfi fogamzásgátlásról szólt, és azt írták, kutatók rájöttek, hogy az A-vitaminhiány terméketlenné teheti a férfiakat. Ebből következik szerintem, hogy az A-vitamin most nagyon fontos, szóval süssétek a sütőtököt és nyomassátok...:)

Ami a görbém alakját illeti...a baba szempontjából itt tényleg a lét a tét...:D
capri
2013-12-12 12:23:07

Itt vagyok, csak sietnem kellett, mert délig van nyitva a patika.
Szóval Moha, a régi dokimhoz már nem megyek, az új meg annyit kérdezett, van-e folsav a terhesvitaminban, a méhpempőre azt mondta, ártani nem árt. (A barátcserjét azért kezdtem újra szedni, mert annak tapasztaltam a jó hatását, viszont abból 3 hónap egy "kúra". A patikus azt mondta, szedhetem a méhpempővel.)
Macseszka, az szép és jó, amit leírsz, de nálam nem működik. Gyümölcsöt sem sokat eszem, de zöldséget meg végképp nem (főzeléket pl. kizárólag a sóskát eszem meg...). Tudom, hogy nem optimális, de ez van. Ezért is szedek vitamint. Ha már természetes úton nem megy, valami azért mégiscsak kell.
A méhpempőből és a barátcserjéből még egy hónapnyi adagom van, utána úgyis be akartam fejezni őket. Az E és terhesvitamint eddig is nagyjából felváltva szedtem, azokat szerintem meghagyom, meg lesz majd a D vitamin.
Macseszka
2013-12-12 12:02:58

Lucifernek igaza van! Inkàbb jojjon a làngos!!!:D Ablak nyitva!!
No stressz,mindenki legyen vidàm,egyen-igyon kedvère,ès jonni fog az a kis baboca! (tuti jobban orulne o is egy lekuldott làngosnak)
Macseszka
2013-12-12 11:57:36

Capri! Csatlakoznèk az elottem szolokhoz! Ez bizony rengeteg! Sokat tanultam a gyogyàszatrol ès azota is tanulmànyozom. Regènyt irhatnèk a gyogyszerek hatàsàrol! A vitaminokkal meg ugy vagyok,hogy ha màr szedek pl elevit (most csak irtam egy akkori terhesvitamint amit szedtem) akkor az boven elèg! Mellè johet a sok zoldsèg,gyumolcs. Legfokèppen piros ès zold szinuek.Na meg a sok viz! Az emberi szervezet tokèletes,nincs szuksèg ennyi vacakra! Amit az orvos ir fel (magzat) tàmogato vagy megtarto gyogyszereket azt szedd,a tobbit vidd be termèszetes vitaminokbol! (reszelt sàrgarèpa mèzzel,brokkolis kajàk,spenot,paprika,paradicsom stb)
(nagyim 96 èves,csak c-vitamint szed,de azt szigoruan naponta. kèpes felàllni a mosogèp tetejère,hogy feltegye a fuggonyt. Termèszetesen leesett rola,amit utobb nevetve mesèlt el!) Segitenènk,de nem hagyja! :)
Moha13
2013-12-12 11:51:23

capri
Nem válaszoltál...mit szól ezekhez a dokid? Fogadjunk, nem szóltál neki a kupacodról? :)
capri
2013-12-12 11:38:26

Na, most aztán jól helyre lettem téve! :-DDDDD
De persze nem baj, azért kérdeztem a véleményeteket, mert érdekel! :-)
Jó, így elolvasva amit leírtam tényleg elég hosszú a lista... :-)
Azért megmutatom nektek egy tavaszi görbémet, milyen volt, amikor elkezdtem a barátcserjét... (és még nem szedtem semmit)
Most megyek, kiváltom a Duphastonomat! :-DDDD
luciffer73
2013-12-12 11:35:28

BASZKI Capri.....nem tudlak megnyugtatni....ez iszonyatosan baromira sok lenne még egy egész ukrán női úszó válogatott csapatnak is!!!!!
A terhesvitaminban minden egyes vitamin benne van, ehhez te még pluszban szeded a többit....nincs semmi bajod egyébként????
...banyek anyukám...neked inkább két adag tejfölös fokhagymás pörcös káposztás lángosbatyut küldök!!!! Minden mást felejts el!
...basszus...mindenki kap egy lángost lányok...most olyan kedvem van...ha szólok, ablak kinyit...lángos elkap, benyom fejbe, piheg...böfög...örül, alszik! :DDDDD

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!