Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
:DDDDDDDDDDDDDDD fújjátok csak fújjátok....én meg majd helyettetek is eszek addig egy sonkás füstölt sajtos lángost :)))))
Macseszka
2013-12-12 10:39:30
Koszonom capri! :) Luuucifeeer! :DDDD Segitek a lànyoknak,fujom èn is!!! Jelzem ha màr log a szemem,mint az èti csigànak!
luciffer73
2013-12-12 10:31:23
Macsesz sokan fújják a görbémet....hála nekik ma feljebb is ment! :)))) Reméljük így is marad, különben a többiek elájulnak az erőlködéstől! :DDDDD
Moha...rendben...győztél! :DDDDDD
Moha13
2013-12-12 10:27:14
Wikica
Üdv itt és sok sikert! :)
capri
Így van! :)
Wikica
2013-12-12 10:25:06
Úr isten hányszor ment el!
Wikica
2013-12-12 10:24:09
Capri: eddig másféle egészségügyi gondok miatt, nem vállalhattunk kistesot a lányunknak, aki 4,5 éves! Ő ajàndék volt nekünk, az eskuvonk előtti napon teszteltem vele pozitívat, miután 2 hétig nem tudtam miért van hányingerem:) akkor sem volt fogamzásgátló nélkül normál cikluson, úgyhogy nem volt furcsa, hogy nem jött meg :) most tervezett babára pályázok!
Moha: tényleg VV logora hasonlít a görbéd!
capri
2013-12-12 10:23:57
Luciffer,
hát, a Facelle-ről elég jókat olvastam... De azért az még bőven belefér, hogy tegnapelőtt negatív volt (akkor is, ha már nem vagy egyedül).
Moha,
EKG is,VV is és babás görbe is! ;-)
Macseszka,
persze, megértem, hogy óvatos vagy. Meg még nem is tudsz semmi biztosat. De drukkolok! :-)
Wikica
2013-12-12 10:23:51
Capri: eddig másféle egészségügyi gondok miatt, nem vállalhattunk kistesot a lányunknak, aki 4,5 éves! Ő ajàndék volt nekünk, az eskuvonk előtti napon teszteltem vele pozitívat, miután 2 hétig nem tudtam miért van hányingerem:) akkor sem volt fogamzásgátló nélkül normál cikluson, úgyhogy nem volt furcsa, hogy nem jött meg :) most tervezett babára pályázok!
Wikica
2013-12-12 10:23:38
Macseszka
2013-12-12 10:17:45
Capri!
Orulnènk bizony,de nagyon ovatos vagyok! (2 szomoru tortènet utàn) Mindenesetre jol megtrèfàlt ez a rendszer.Màr azt hittem ovum sem lesz,ott kullogtam lent a hommel laposkuszàsban,az ovu is halvàny maradt mikor "akcioztunk" :P Viszont èn is gondoltam erre a beàgyazodàsos barnàzàsra. Sosem volt ilyenem mensi elott. Az felpuffadt hassal indul,enyhe vèrzèssel,idegbajos kozèrzettel (de jol rejtegetem,csak nèha megy fel bennem a pumpa 2 serdulo gyerek mellett :) ) Nem tudom meddig tart,ès mi lesz a vège! Meglàtjuk! :)
Karolina! Tudom hogy idegesito,de most fontos hogy ne stresszeljuk magunkat. Pihenni kell,aztàn a sors majd eldonti mi lesz! Minden alkalommal drukkolok ès szoritok itt mindenkinek,hogy bekoltozzon a kis pocaklako.Egyszer mindenkihez bekopog majd! Lehet,hogy kell hozzà majd egy kis segitsèg,de lesz! Remèlem jo hirekkel lepsz majd meg minket! :) Ahogy mindenki! Lucifer73! Erted is nagyon szoritok,az a gorbe nem ugy fest,mint ami zuhanni akar! :)