Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kriszta33
2013-12-12 19:26:14

Picit kezdtem már reménykedni, erre most elkezdtem barnázni.... :( Köv hónap újra... Pont azt beszéltük a párommal, hogy annak örülnénk ha Halak jegyű lenne majd a pici. Szerintem meghalotta.... :D
Kriszta33
2013-12-12 19:25:57

Picit kezdtem már reménykedni, erre most elkezdtem barnázni.... :( Köv hónap újra... Pont azt beszéltük a párommal, hogy annak örülnénk ha Halak jegyű lenne majd a pici. Szerintem meghalotta.... :D
Kriszta33
2013-12-12 19:25:42

Kriszta33
2013-12-12 19:25:23

luciffer73
2013-12-12 19:22:14

Niki, teljesen jól látod...addig amíg nem tudsz semmi biztosat, tényleg tök felesleges idegesíteni magad...legalábbis szerintem...azért ha ez ciklus végéig kitart, vagy esetleg még picit tovább is, akkor talán már érdemes lenne a tesztet csinálnod...:))
jniki82
2013-12-12 19:14:18

Sziasztok!

Szerintetek miét szökik a hőm feljebb és egyre feljebb, ha egyszer mindig aláhull, mindig ezt csinálja, már annyira unom!De már nem stresszelek rajta annyira, remélem a vizsgálatok után okosabb leszek!
luciffer73
2013-12-12 18:50:15

Antika...igen, jól látod, valóban fáradt voltam, viszont valamiért iszonyatosan gyagyásan jó kedvem is volt...hmm...ki érti ezt?
Ma dolgoztam utoljára ebben a hónapban, lehet, hogy ez is közrejátszott benne, de mondjuk alapból sem vagyok 100-as :DDDD
Ami viszont nagyon furi...vettem tesztet ígéretemhez híven...természetesen nem tudtam kivárni a holnapot, akármennyire is szerencse 13-as...és egy akkora negatívot teszteltem, hogy szinte rá sem fért arra a k..va tesztcsíkra...nnna ilyenkor mi van?
Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ha nem vagyok babás, akkor mikor óhajt megjönni. Szerintetek a nyamvadék eredményt befolyásolhatta a fél deci "búcsúzzunk el Évától" buli a melóhelyen? Meg hogy négy előtt, mielőtt leléptem volna elmentem pössenteni és itthon kb. 6-kor vagy fél hatkor teszteltem?
...olyan tanácstalan vagyok...és most már zsibbadt kicsit
...segítsetek vuknak a kis rókának!" :DDDDD
Lángost meg bíz isten akartam én küldeni mindenkinek, de olyan átható és étvágygerjesztő volt az illata a fokhagymától, hogy betoltam az összeset :))))
Mamma...azért én értettem, úgyhogy csak húúújjjad továbbra is, hátha! :D
Szilvia1980
2013-12-12 18:29:29

Lányok

a 22. napon vagyok és végre pozi lett az ovu tesztem :):)

capri: én is attól féltem, hogy ebben a hónapban nem lesz ovum:):)

További szép estét mindenkinek:)
Mamma
2013-12-12 16:59:24

fúúúúúúúúújok nem húúújok :DDD
Mamma
2013-12-12 16:58:23

Sziasztok!

minden szép görbésért izgulok és húúújok:))

akik most kezdték újra kitartás :))

Én ma így:
szerintetek tényleg ott volt az ovum ahová a gép írja múlt hónapban a 19 napra tette... most is arra számítottam :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!