Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2013-12-12 09:01:33

Capri! Úgy vagyok vele, hogy várom, jöjjön meg, de ha így szórakozik velem rá ijesztek és talán vasárnap csinálok egy tesztet..Mondom talán... Meglátjuk mi lesz. Azért köszi : o))
Lillz
2013-12-12 08:58:20

Sziasztok!

Szilvia
Én 20-as erössegü ovutesztet használok, általaban delután 4-6 óra között csekkolom. Nekem 2 napig szokott csikos lenni. Tegnap elött még hófehér volt, tegnap delután már két csíkos volt de halvány. Innen tudom hogy a ma délutáni teszt erös pozitív lesz, holnap pedig már megint negatív. Szerintem a 20-as erösségü eleg kell hogy legyen, a 10-es csak összezavarna. Amúgy a szavatosságát megnézted a tesztelek? Mert az sem elhanyagolható ám.
Én ma így:
capri
2013-12-12 08:57:43

Karolina,
nem az a lényeg, hogy kinek mennyi a hője, sokkal inkább az - szerintem -, hogy hogyan alakul. (Nekem a napokban biztos lesz 37-37,1, mégsem fog semmit jelenteni még.) A 10-12-14. nap körül a babás görbék nagy részénél szépen felfelé mozog a hő. Közben persze lehet egy-egy nap, amikor csökken, de utólag nagyon szépen látszik az emelkedés. De kivételek mindig vannak! Láttunk már jó pár olyan babás görbét, amiről csak a hő alapján nem gondoltuk volna. :-) És különben is, amíg nem jön meg, van remény! :-)
capri
2013-12-12 08:53:02

Szilvia, akkor szerintem csináld tovább szorgalmasan az ovuteszteket (meg azért pároddal is foglalkozzál közben ;-) ), nekem nagyon durván hirtelen lett pozitív. Napokig gyakorlatilag nem látszott a vonal, hétfőn reggeli első pisiből csináltam, azon is egy csík volt (még itt aggódtam is, mi lesz), aztán a kora esti nagyon egyértelmű pozitív lett (pedig előtte edzettem és ittam közben), aztán kedd délután már alig látszódott a második vonal, azóta meg újra egycsíkos.
Karolina01
2013-12-12 08:52:23

Capri! Én mára is azt hittem, hogy leesik a hőm, és nagyot néztem amikor 36,8-at mutatott. Szerintem holnapra esik le. Már megint várhatom a holnap reggelt...
Igen, látom sok újdonsült kismamánál, hogy a nem várt napján a hőjük felugrik 37 környékére. Az enyém messze van attól, úgyhogy nemsokára új ciklust kezdek (sajna). Méghozzá az 5-et. : o((
capri
2013-12-12 08:47:08

Karolina,
szerintem a tervezettbaba júl húzta be az ovut (nem mint a ciklus). Ha 14 napos a luteálisod, akkor holnap lenne a nemvárt napja. A kevéske rózsaszínes-barnás jó jel is lehetne (beágyazódás), a hőd egy picit alacsony, szerintem eléggé kétesélyes, hogyan végződik ez a ciklusod. Mindenesetre drukkolok! :-)
Szilvia1980
2013-12-12 08:46:20

capri,luciffer73; hulyeseget beszeltem, most neztem a teszteket,az ovu teszt 20 a terhesteszt 10, osszekevertem:( bocsanat, az ebay-rol rendeltem a csomagot,es mind a kettobol van a csomagba, meg egyszer bocsiiii:)szoval 20 a tesztem
luciffer73
2013-12-12 08:42:39

Capri tudod mit? Igazad van....az előző nagyon hullámos volt a második felében is...ez most valahogy kiegyensúlyozottabb...hát nem tudom...én is mindjárt megnézem ezt a clearblue-s cuccot, hogy mi lehet a különbség...mert én csak színben és árban láttam rajta.
Szilvi okés...próbálj ki egy 20-asat...a 10-es lehet, hogy már túl érzékeny....és minden szart kimutat, csak az ovudat nem :(
Szilvia1980
2013-12-12 08:30:21

capri: 10 a teszt, az nem jo? ez az elso honap. hogy hasznalom nem vagyok meg gyakorlott:) egyszer vol mar, hogy a 22. napon volt az ovum, de alltalaban a 16-19 kozt szokott
capri
2013-12-12 08:27:25

Luciffer,
nem baj, hogy becsatoltad, így össze lehet hasonlítani. És szebb a mostani. :-) (Persze az előzőn is látszott a különbség.)

Szilvia,
milyen érzékenységű az ovuteszted? Egyszer Moha írt valami olyasmit, hogy a 25-ösnél nem nagyon volt neki egyértelmű pozitív, a 20-asnál viszont igen. És én ugyanezt tudom mondani, pont ugyanígy jártam én is. Meg hát az is lehet, hogy kicsit kitolódik most az ovud, ne add még fel!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!