Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri! Úgy vagyok vele, hogy várom, jöjjön meg, de ha így szórakozik velem rá ijesztek és talán vasárnap csinálok egy tesztet..Mondom talán... Meglátjuk mi lesz. Azért köszi : o))
Lillz
2013-12-12 08:58:20
Sziasztok!
Szilvia
Én 20-as erössegü ovutesztet használok, általaban delután 4-6 óra között csekkolom. Nekem 2 napig szokott csikos lenni. Tegnap elött még hófehér volt, tegnap delután már két csíkos volt de halvány. Innen tudom hogy a ma délutáni teszt erös pozitív lesz, holnap pedig már megint negatív. Szerintem a 20-as erösségü eleg kell hogy legyen, a 10-es csak összezavarna. Amúgy a szavatosságát megnézted a tesztelek? Mert az sem elhanyagolható ám.
Én ma így:
capri
2013-12-12 08:57:43
Karolina,
nem az a lényeg, hogy kinek mennyi a hője, sokkal inkább az - szerintem -, hogy hogyan alakul. (Nekem a napokban biztos lesz 37-37,1, mégsem fog semmit jelenteni még.) A 10-12-14. nap körül a babás görbék nagy részénél szépen felfelé mozog a hő. Közben persze lehet egy-egy nap, amikor csökken, de utólag nagyon szépen látszik az emelkedés. De kivételek mindig vannak! Láttunk már jó pár olyan babás görbét, amiről csak a hő alapján nem gondoltuk volna. :-) És különben is, amíg nem jön meg, van remény! :-)
capri
2013-12-12 08:53:02
Szilvia, akkor szerintem csináld tovább szorgalmasan az ovuteszteket (meg azért pároddal is foglalkozzál közben ;-) ), nekem nagyon durván hirtelen lett pozitív. Napokig gyakorlatilag nem látszott a vonal, hétfőn reggeli első pisiből csináltam, azon is egy csík volt (még itt aggódtam is, mi lesz), aztán a kora esti nagyon egyértelmű pozitív lett (pedig előtte edzettem és ittam közben), aztán kedd délután már alig látszódott a második vonal, azóta meg újra egycsíkos.
Karolina01
2013-12-12 08:52:23
Capri! Én mára is azt hittem, hogy leesik a hőm, és nagyot néztem amikor 36,8-at mutatott. Szerintem holnapra esik le. Már megint várhatom a holnap reggelt...
Igen, látom sok újdonsült kismamánál, hogy a nem várt napján a hőjük felugrik 37 környékére. Az enyém messze van attól, úgyhogy nemsokára új ciklust kezdek (sajna). Méghozzá az 5-et. : o((
capri
2013-12-12 08:47:08
Karolina,
szerintem a tervezettbaba júl húzta be az ovut (nem mint a ciklus). Ha 14 napos a luteálisod, akkor holnap lenne a nemvárt napja. A kevéske rózsaszínes-barnás jó jel is lehetne (beágyazódás), a hőd egy picit alacsony, szerintem eléggé kétesélyes, hogyan végződik ez a ciklusod. Mindenesetre drukkolok! :-)
Szilvia1980
2013-12-12 08:46:20
capri,luciffer73; hulyeseget beszeltem, most neztem a teszteket,az ovu teszt 20 a terhesteszt 10, osszekevertem:( bocsanat, az ebay-rol rendeltem a csomagot,es mind a kettobol van a csomagba, meg egyszer bocsiiii:)szoval 20 a tesztem
luciffer73
2013-12-12 08:42:39
Capri tudod mit? Igazad van....az előző nagyon hullámos volt a második felében is...ez most valahogy kiegyensúlyozottabb...hát nem tudom...én is mindjárt megnézem ezt a clearblue-s cuccot, hogy mi lehet a különbség...mert én csak színben és árban láttam rajta.
Szilvi okés...próbálj ki egy 20-asat...a 10-es lehet, hogy már túl érzékeny....és minden szart kimutat, csak az ovudat nem :(
Szilvia1980
2013-12-12 08:30:21
capri: 10 a teszt, az nem jo? ez az elso honap. hogy hasznalom nem vagyok meg gyakorlott:) egyszer vol mar, hogy a 22. napon volt az ovum, de alltalaban a 16-19 kozt szokott
capri
2013-12-12 08:27:25
Luciffer,
nem baj, hogy becsatoltad, így össze lehet hasonlítani. És szebb a mostani. :-) (Persze az előzőn is látszott a különbség.)
Szilvia,
milyen érzékenységű az ovuteszted? Egyszer Moha írt valami olyasmit, hogy a 25-ösnél nem nagyon volt neki egyértelmű pozitív, a 20-asnál viszont igen. És én ugyanezt tudom mondani, pont ugyanígy jártam én is. Meg hát az is lehet, hogy kicsit kitolódik most az ovud, ne add még fel!