Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fújom én is. A lángos jöhet nekem is. De lehet sütök inkább hamarosan, mert itt már biztos elfogyott. :)
Többieknek megy még a drukk !
Holnap este kicsit kieresztem a gőzt így mérni nemigen fogok.
Szerintem értelme úgy sem lesz sok. Most maradtam ahol voltam, de ez szerintem hamarosan változni fog. :(
Dzsudzsa
2013-12-12 21:23:10
Luciffer73 és a Többiek!
Sajnos csak beugrós vagyok. Ez az év végi hajrá, szerintem rettenet.
Azonban minden este szorgosan olvaslak benneteket!
Bocs, hogy Luciffert megneveztem, de ő napok óta a fejemben. Nem véltelenül maradt fent a hője :)))
A sonkás, sajtos, fokhagymás lángosról annyit, hogy majdnem nekiálltam dagasztani. Komolyan megfordult a fejemben. Én imádom a lángost, és ezer éve nem ettem!!! De féltem, az uram kirak a kutyákhoz aludni, ha este, 9 után nekiállok :)). Az pedig nem nagy ötlet, mert hideg van, az ebek meg írtó büdösek.
Én ugyan ritkán járok felétek, de nagyon szurkolok mindenkinek, és higyjétek el megkönnyezem a pozitív teszteket!!! Babaára fel! Én is meg szeretném lepni apát egy pozitív teszttel!!!
Most így:
luciffer73
2013-12-12 20:42:15
Igen Lillz rád gondoltam...elvégre egy kommunába tartozunk! :DDD
...hát anyukám nem tudom....lehet, hogy tényleg csak azért produkálok dolgokat, mert olyan baromi empatikus lennék?...lehet..., de akkor miért pont most? Hónapok óta itt vagyok...olvasok, sajnálok, örülök, drukkolok, lecseszek, satöbbi....érted, ugye a problémát? Ettől függetlenül lehet, hogy igazad van...a fene tudja. Körülöttem most éppen senki sem terhes. Akik azok voltak, már nyár előtt, vagy nyáron megszültek...velük napi kapcsolatban voltam...mármint testileg...és mármint nem úgy :DDDD
Azért azt hiszem, hogy holnap reggel ugyanúgy kielégítem orálisan a hőmérőmet, és ha a felkelésnél nem spriccel belőlem vér, és a mellem leszakad, akkor is megyek a wc-re és megcsinálom a tesztet. Ha megint negatív, akkor viszont megyek a dokihoz...mondjon valami okosat ő is :)))
Lillz
2013-12-12 20:31:03
Luciffer, biztosan van valami abban amit irsz. Erzo lenyek vagyunk -es hat ugye foleg a nok- konnyen bele tudjuk kepzelni magunkat mas helyzetebe. Ez csak szimpla pszichologia. Nalam egyfajta gatlas kialakult mar testverem leven, O ugy lett terhes hogy eszre sem vette. Semmi de semmi tunetet nem produkalt, ne volt hanyingere, nem fajtak a mellei, nem kellett tobbszor jarnia pisislni...semmi. Csak akkor kezdett el gyanakodni amikor mar egy hetet kesett a verzese. Akkor tesztelt es kiderult hogy terhes. Szoval lehet hogy nalam is ez lesz ha egyszer sikerul, nem tudom.
Masreszrol pedig, olyan jo kis tarsasag kovacsolodott itt ossze mar hogy szinte "egyutt elunk" Itt sirjuk ki magunkat itt nevetunk, itt rugjuk s*ggbe egymast ha kell. Varunk, ovutesztelunk, varunk, varunk...aztan vagy megtortenik a csoda vagy nem. De probalkozunk, nem adjuk fel. Szerintem tok normalis hogy neha egymas tuneteit "produkajuk". Egy a celunk.
Amugy a "kollegina"-s mondatodat nekem szantad? Vagy felreertettem? Hat mindenkeppen muszaj lesz bevonni az emberemet ma az biztos :)) Nelkule azert meg nem megy :D
luciffer73
2013-12-12 20:06:42
....tudjátok időnként, nem sűrűn, de azért előfordul, hogy agyalok...többek között rajtatok fórumos sorstársakon is.
Eszembe jutottak olyan gondolatok, hogy mi van, ha már puszta szimpátiából, vagy inkább érzelmileg élem meg a ti tüneteteket. Ugye mostanában hál istennek elég sok lett a pozitív tesztes társ...(nem tettes) :D
...és én barom, mivel annyira átélem a ti érzelmeiteket, produkálom a dolgokat, minden alap nélkül.
Mikor (asszem pont mirmite volt talán), aki utoljára közölte, vagy lehet, hogy antika volt?...no mindegy...szóval valamelyikük írta, hogy hiába, mégis megjött neki...erre nekem is elkezdett fájdogálni a hasam...aztán nem is olvastalak benneteket jó pár óráig, és láss csodát, a fájdalom elmúlt...
most tényleg, szerintetek létezik, hogy csak azért, mert (és most csak pár példa) napsi, meg monika elújságolták a jó hírt, erre nekem is elkezd késni, felmegy a hőm, feszül a mellem, és szinte minden ilyesmi, kivéve a pozi tesztet...
Valaki nálam kevésbé kerge állapotban lévő írjon már erre valami okosat nekem!!!!
luciffer73
2013-12-12 19:59:39
Kriszti semmi gáz...ilyen már mással is előfordult, de sajna nem lehet törölni :))) Úgyhogy háromszorosan is halak lesz! :))))
Niki az enyém is késik...vasárnap kellett volna megjönnie...vagyis nem kellett volna...és nem is jött meg, de már azóta két negatív tesztet sikerült produkálnom.
Kollegina...próbáld leküzdeni a fájdalmad, és nagyon óvatosan, de azért ma ha akarod, ha nem muszáj lesz aput is bevonni :DDDD
Ja és még annyit, hátha az előzményeket nem tudjátok. Nem jött meg, viszont a melleim lassan szétdurrannak a melltartóban... a havimnak eddig sok előjele volt, a mellfeszülés után jött az alig fáj, vagy egyáltalán nem fáj..aztán meg is jött még aznap. Most viszont folyamatos a fájdalom....még háton fekve is iszonyat, ez már nem is feszülés..konkrétan viszket az egész, annyira feszül rajta a bőr...nem tudom, hogy kellően érthető voltam-e....
jniki82
2013-12-12 19:33:10
luciffer73
Sajnos nekem általában kitart a aciklus végéig ez a magas hő és a múlt hónapban ráadásúl teljesem megtréfált, mert 3 napot késett, tiszta reménykedős 3 nap volt.Szóval nagy a kisértés minden hónapban, hogy tesztelje,n de majd ha 1 hetet késik akkor majd!
Lillz
2013-12-12 19:33:07
Hali! Nekem akkora pozitiv ovutesztem lett ma delutan mint egy haz!! Szinte fekete a csik rajta, es annyira gorcsolnek a petefeszkem mindket oldalon hogy mindjart osszecsinalom magam. Hat ennyire meg nem fajt soha! xx
Kriszta33
2013-12-12 19:28:53
Bocsánat hogy ilyen sokszor ment ki,lefagyott a telefon :( nem lehet valahogy törölni?
Én ma igy: