Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-12-13 08:06:40

Bocsánat a sokszorosításért:-)))) Csak mindig kijavítottam pár szót amíg el nem küldte,és nem gondoltam hogy ilyen sokszor kirakja....hihi:-)
krisztibaba85
2013-12-13 08:04:26

Jó reggelt lányok:-)

Lucffer,biztos van valami abban amit irsz hogy ennyire átérzed másnak a helyzetét tüneteit stb,de ugyanakkor én szerintem te annyira nem mered elhinni hogy most összejöhetett,SŐT összejött a pocaklakó,hogy inkább ráfogod arra hogy biztos másnak a tüneteit éled át....

A másik meg hogy a reggeli hődet álmodban nem igazán tudod befolyásolni,legalábbis szerintem,vagy te már tudsz valami olyat amit mi nem????:-)))))Mert akkor te vagy MENTALISTA Luciffer:-)))

Sokat "dolgoztatok" az ügyön a pároddal,szóval szerintem,igenis összejöhetett neked is,szóval fejezdd abba,ezt a bóhockodást:-)))))

Kukac milyen szépen felment a hőd,hajrá:-)))
Én így:
krisztibaba85
2013-12-13 08:04:11

Lucffer,biztos van valami abban amit irsz hogy ennyire átérzed másnak a helyzetét tüneteit stb,de ugyanakkor én szerintem te annyira nem mered elhinni hogy most összejöhetett,SŐT összejött a pocaklakó,hogy inkább ráfogod arra hogy biztos másnak a tüneteit éled át....

A másik meg hogy a reggeli hődet álmodban nem igazán tudod befolyásolni,legalábbis szerintem,vagy te már tudsz valami olyat amit mi nem????:-)))))Mert akkor te vagy MENTALISTA Luciffer:-)))

Sokat "dolgoztatok" az ügyön a pároddal,szóval szerintem,igenis összejöhetett neked is,szóval fejezdd abba,ezt a bóckodást:-)))))

Én így:
krisztibaba85
2013-12-13 08:03:56

Sokat "dolgoztatok" az ügyön a pároddal,szóval szerintem,igenis összejöhetett neked is,szóval fejezdd abba,ezt a bhóckodást:-)))))

Én így:
krisztibaba85
2013-12-13 08:03:38

A másik meg hogy a reggeli hődet álmodban nem igazán tudod befolyásolni,legalábbis szerintem,vagy te már tudsz valami olyat amit mi nem????:-)))))Mert akkor te vagy MENTALISTA Luciffe:-)))

Sokat "dolgoztatok" az ügyön a pároddal,szóval szerintem,igenis összejöhetett neked is,szóval fejezdd abba,ezt a bhóckodást:-)))))

Én így:
krisztibaba85
2013-12-13 08:03:23

A másik meg hogy a reggeli hődet álmodban nem igazán tudod befolyásolni,legalábbis szerintem,vagy te már tufsz valami olyat amit mi nem????:-)))))Mert akkor te vagy MENTALISTA Luciffe:-)))

Én így:
krisztibaba85
2013-12-13 08:03:07

Lucffer,biztos van valami abban amit irsz hogy ennyire átérzed másnak a helyzetét tübeteit stb,de ugyanakkor én szerintem te annyira nem mered elhinni hogy most összejöhetett,SŐT összejött a pocaklakó,hogy inkább ráfogod arra hogy biztos másnak a tüneteit éled át....

A másik meg hogy a reggeli hődet álmodban nem igazán tudod befolyásolni,legalábbis szerintem,vagy te már tufsz valami olyat amit mi nem????:-)))))Mert akkor te vagy MENTALISTA Luciffe:-)))

Én így:
kukac
2013-12-13 07:48:05

Sziasztok Lányok!

Lucifer: Nagyon szurkolok! :)

Végre valahára nálam is megvolt az ovu! Ebben a hónapban nagyon odatettük magunkat a férjemmel, hogy karácsonyra legyen meglepi! :)
capri
2013-12-13 07:37:11

Sziasztok!
Majd jövök én is bővebben, de Luciffer, mi újság???
Antika
2013-12-13 07:18:11

Jó reggelt!
Segítsetek csajok, van ,
aki szintén kihűlt állapotban találta magát?
Csak azt nem tudom innen hova zuhanok majd,
vagy ennél mélyebbre már nem is lehet?
Luciffer mizu? Te voltál az első gondolatom :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!