Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-13 10:19:28

sziasztok!
Lucifer:jaajj ,pedig ugy reméltem...
Ani:nagyon drukk!!
Napsugárral mi lehet??
Nekem ma Zsuzsi jutott eszembe.múlt szombaton ment dokihoz.azóta hallottunk róla????
Nekem sajna nm sikerült eljutni dokihoz,ugyhogy hétfőn megyek.kész rémálom az életem...amig nm lát doki addig nm tudok megnyugodni.nincs már megjön érzés, elmultak az éhségrohamok,mellem csak néha érzékeny egy picit.folyton keresem a jeleket,rettegek ha pisilni megyek,folyon a bugyim lese,.amúgy elég sokszor van fehérfolyásom is.fáradtság még fenn áll,de nem tudom a babátol-e?!
Amúgy nm szeretek ide irkálni,mert nm akarom h bárkinek is rossz érzést okozzak h a sikeremről dumálok,mikor ez egy teherbe esés előtt álló fórum.
Olvaslak titeket,és drukkolok!
luciffer73
2013-12-13 09:41:54

Sziasztok!
Nem veszek senki név szerint, mert már kora reggel olyan termékenyek vagytok, hogy képtelenség megjegyezni, ki mit írt :DDDD
Capri...azért téged mégis....nem tudom, hogy a fenébe csinálod, talán jegyzetelsz, de én kizárt, hogy ilyen vázlat szerűen tudnék írni a lányoknak!
Szóval vannak gyönyörűséges görbék....de ő rajtuk kívül is mindenkinek drukk....de már itthon. Most keltem, mert mától szabin vagyok... :DDDD
Megcsináltam a tesztet....az eredmény ugyanúgy lóf...ugye nem kell befejeznem? :)))
A hőm is leesett, mint az aprópénz a piacon....úgyhogy szerintem csak idő kérdése, hogy mikor kell jelentkeznem vérpótlásra valamelyik kórházba....dühítő...nnna nem a sikertelenség (fura), hanem az, hogy ha semmi,,, akkor mi a fenéért késik, késett?
Ilyen összevissza soha az életemben nem haviztam még...még tini koromban sem.
Ettől vagyok kiakadva...még csak nem is a negatívtól...jó mi?
No akkor várok türelmesen...mikor érkezik a mikulás...és nem csomaggal, meg csokikával, hanem egy zsák tamponnal :DDDD
Moha13
2013-12-13 09:13:08

Ani
Én a vasárnap reggelre szavazok...mert a holnap délutáninál ha esetleg semmi, gondolkodhatsz, hogy azért-e, mert nem reggeli...a reggeli a tuti. :)
Ani0630
2013-12-13 09:11:23

Moha
Jól látod , már 3 napja késik.:-)

Holnap tudok tesztet venni, úgyhogy vasárnap reggel tesztelek. Vagy szerintetek már holnap délután is kimutatná?
Lillz
2013-12-13 08:58:39

Sziasztok!

Krisztibaba, Kukac
Nagyon drukkolok, biztatóak a görbék:)

Ani
A tied megy egyenesen gyönyörü! Holnap reggel tesztelsz? Várjuk a híreket:)))))

Luciffer
Neked is megy a drukk! Szerintem simán összejöhetett ebben a hónapban.

Nekem elmúlt az ovus hasfájásom, de höm ma reggel még mindíg lent. Bár igaz, ma fél órával korábban mértem, de az szerintem nem oszt nem szoroz. Tegnap volt full pozi az ovutesztem.

Az adatbevitel menüpontnál a "középidös fajdalom" az az ovulációs fájdalom lenne? Csak mert nekem az soha nem középidöben történik:))) Még sosem írtam be. Figyelembe veszek szerintetek a program?

Amúgy én ma így:
capri
2013-12-13 08:54:27

Na akkor sziasztok újra!

Mamma, lehet, hogy tényleg volt ovud, de csak pár nap múlva lesz egyértelműbb, egyelőre még nem túl nagy az emelkedés.

Szilvia, hurrá! :-) Mondtam, hogy tesztelj tovább türelmesen, és nem is kellett sokat várnod! :-)

Luciffer, a tegnapiakat még csak most olvasom. Péntekről volt szó, Te türelmetlen!!! :-) A fél deci szerintem nem befolyásolja, bár nem írtad, hogy miből volt fél deci... :-DD

Jniki, mi a baj azzal, hogy felmegy? Ez a dolga, ha minden rendben van! :-)

Kriszta33, ovud nem a 10. nap körül volt?

Lillz, hajrá Neked is! Nekem is a mostani ovumnál volt az eddigi talán legerősebb petefészekfájdalmam.

Dzsudzsa, hú, ritkábban látjuk a görbédet, és már mennyire előre vagy! Megy a drukk! :-)

Adry, jó szórakozást estére!

Monika80, jövő héten neked is kiderül! :-)

Antika, nem biztos, hogy lesz ovu előtt hőesésed. Nekem soha nem szokott leesni, csak felugrik.

Kukac, egyszerre nem várjuk! :-)

Krisztibaba, még mindig szép! Hajrá!

Moha, hétvégére megvan a programotok! ;-)

Ani0630, naggggggyon drukkolok!!! :-)

Én ma így.

Moha13
2013-12-13 08:48:28

Ani0630
Jól látom, hogy már késik? :)
Ani0630
2013-12-13 08:22:34

Sziasztok

Még mindig fája a hasim, vasárnap óta ,olyan menstruációszerű fájdalom, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni.
Hétvégén tesztelek.

Mindenkinek köszi a sok drukkot! :-)
Én is szorítok mindenkiért!!
Moha13
2013-12-13 08:19:15

krisztibaba85 és kukac
Nagyon szépen alakul...:)
Moha13
2013-12-13 08:17:29

Jó reggelt!
Végre ideértem...:)
Luciffer, hol vagy???!!

Én ma így...még mindig várok, ovuteszt tegnap full nega, de volt sok tojcsim...:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!