Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok!
Húúú, jó régen nem írtam már…van annak már vagy 3 hónapja is…azt hittem „jobb” lesz, de nem…bevallom, hiányoztatok! A legelején még sikerült megállnom, hogy csak beírjam a hőmet és ne is olvassalak benneteket…reménykedtem, hogy így kevesebbet kattogok majd a témán…ez részben be is jött, de rájöttem, hogy nem az ovu és az azt követő 1 héttel van a gond, hanem a mensit közvetlenül megelőző néhány nappal, amikor kezdődnek a „tünetek”… az ember már belekattan abba, hogy elkezd figyelni a jelekre … még akkor is, ha eldöntöd, hogy nem éled magad bele, hirtelen érzel valamit, amit korábban még nem éreztél és azt hiszed, hogy most biztos sikerült. Az átjárhatósági utáni hónapban jól megviccelt engem a testem…szépen fent volt a hőm, késett 3 napot (nekem mindig óamű pontossággal érkezik), vártam, reménykedtem … megcsináltam életem első terhességi tesztjét, de sajnos negatív lett…nagyon magamba zuhantam, mert már beleéltem magam és abban bíztam, hogy bár átjárható volt mindkét oldali petevezetékem, de biztos volt ott ez kis dugulás, amit elhárítottak, így megnyílt az út az istennő felé…de nem, ma elkezdtem a 15. ciklusomat és nagyon elkeseredett vagyok. A következő lépés a stimuláció nélküli inszem, de a természet megint elintézi, hogy ezzel januárig várjak, mert mikor máskor lenne az ovum, mint karácsonykor, amikor vidéken leszünk a szülőknél, így esélyem sincs elmenni a dokihoz. Úgyhogy marad a január, ezért úgy döntöttem, ogy nem kínzom magam tovább és ismét csatlakozom hozzátok.
El is felejtettem köszönteni a régi és az új belépőket, mert azért olvasgattalak ám benneteket és nagyon szurkoltam mindenkinek, amikor beindult a babyboom…és tudom, hogy lesz folytatás.
Csatolom a korábbi görbémet, amikor azt hittem, hogy….de tudjuk, hogy a szép görbe nem minden, ugye Moha13?
luciffer73
2013-12-13 12:20:57
Bettina...a babát otthon az uradnak, a vendéglátást meg az egész fórumnak köszönd! :)
...jaaaaaaaaaaaaa, hogy a lecseszést? Okés a köszönömöt elfogadom! :DDDDD
kbettina
2013-12-13 12:08:34
köszi Luci!:)
luciffer73
2013-12-13 11:31:02
Macsesz...olyat mondok bekoszolsz...!!! :DDD
Nekem még soha nem volt a hőm 36,8 :)))) pláne nem magasabb :DDD Én valószínűleg egy kecskebéka és egy comodoi (lehet nem így kell leírni) sárkány nászából születtem, és anyám csak örökbefogadott :DDDD
Moha...én annyi vizet iszok, hogy lassan olyan leszek, mint egy törpe vízmű :))))
Veled mi van kislány? Mindenkinek írsz, mindenkire reagálsz, de veled mi van?
Moha13
2013-12-13 11:11:28
A kiskatonák igen, eléldegélnek, de csak akkor, ha megfelelő a környezet!!! Szóval mindenki nyomja magába a vizet, mert a hüvely egyébként is savas és az végzetes lehet a kiskatonáknak...lúgosodjunk! :)
Macseszka
2013-12-13 11:08:33
Mel84!
Szerintem simàn. Kb mi is ekkor voltunk egyutt,persze nekem akkor mèg halvàny volt az ovu vonal(ami itt a grafikonon làthato) ès elorèbb volt 3 nappal.A kiskatonàk meg elèldegèlnek odabent 2-3 napig! Drukkolok!
Lucifer! Koszonom! Ami miatt mèg nem konyvelem el,hogy ez biztos valami enyhe (?? mèg annak is kevès lenne) mensi,az a hom. Eddig sosem volt 36.9-37C-nèl magasabb,ezek is ritkàn 1-1 napokon. Mensi elott màr 36.8 màsnap meg 36,6 ès igy tovàbb lefelè! Most meg ott fent kavar mèg,huzza az idegeimet! :D
luciffer73
2013-12-13 10:37:40
Mel köszike....
Azt olvastam, hogy ovu után magasabb lesz a hő, mint előtte...konkrétan én biztos nem tudom neked megmondani, hogy mikor volt. Nézd meg a grafodat és próbáld megállapítani, hogy kb mikortól kezd el nőni a hőd...akadnak süllyedések, de attól még valamennyivel akkor is magasabbnak kell lennie a hőnek. Én is sajnálom, hogy a grafon nincs jelölve az átlag hőmérsékletünk, hiszen akkor könnyebb lenne megállapítani a növekedést...nem?
Mel84
2013-12-13 10:33:09
Sziasztok!
Ani, reggel tesztelj! Hogy bírtál eddig várni!? :D Szép görbe, nagyon bíztató! :)
Akiknek nem jött még meg (Luci, Macsesz) drukkolok!
Én így! Szerintetek mikor volt PÉ-m? Szinte naponta pakolja át a program. :)
9-én voltunk utoljára együtt, azaz hétfőn. Szerintetek az még belefért!?
luciffer73
2013-12-13 10:27:25
Bettina a hülyeségedet betudjuk a babának! :))))
Mi a fenéről beszélsz? Miért gondolod, hogy nekünk ez rossz érzés?
Nekem az jelent rossz érzést, vagyis okoz, hogy pozitív lett a teszted, ha jól emlékszem, és mégis parázol...nem kell. Nyugi kislány...az a gyerek, ha tényleg meg akar maradni, akkor te aztán akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor is ott marad....:)))) Úgyhogy nincs harag a kommentjeid miatt...viszont tessék örülni és csóválni a farkad...ezzel tisztelj meg bennünket. :)))) És bár valóban ez a fórum az, aminek leírtad, de mi örülünk, ha közülünk valaki, vagy bárki, vagy akárki bejelenti, hogy pozitív...érted?
Macsesz....neked is nyugi...
Én pl soha nem barnázok havi előtt...előfordul, hogy rózsaszínes nyákom van, de ahogy ezt észreveszem, szinte rögtön egy pár órával később már rendesen vérzek...most pl még az sincs...nyákom még asszem múlt héten volt...azt hittem megjön...de nem tette. Jó magas a hőd és én személy szerint, nagyon veled vagyok!!! :DDDD
Macseszka
2013-12-13 10:20:07
Jo reggelt!
Lucifer73! Ma az èn gorbèm is kunyulora vette a figuràt! Akartam tesztet csinàlni,de ugy dontottem,megvàrom amig ez a barnàzàsi cucc befejezi! (Nekem meg ilyen nem volt soha! Barnàzàs. Pff. Betèt hofehèr,a papir meg barnàs,olykor a nyàlkahàrtyàval rozsdàs vagy rozsaszines tudomisèn...) Nèha meg semmi! Ezt talàltam tegnap az egyik oldalon:
A petesejt méhfalba történő beágyazódása okozhat enyhe vérzést, ami akár több napig is eltarthat, és mivel pont a következő menstruáció időpontjában lép fel, ezt szokták gyakran mensesnek hinni. Ez a vérzés azonban jóval gyengébb, mint a szokásos menstruációs vérzés és általában nem folyamatos, hanem szakaszosan jelentkezik.
(valamièrt ettol nem lettem nyugodtabb,max turelmesebb.Konkrètan vèrzèsem nincs,pedig ha megvan hàt az ihajj... ugyhogy megvàrom mig elmulik,aztàn teszt.)
Capri! Nem azèrt irtam a sok zoldsèget,hanem aki szereti az sokat segithet vele vitaminpotlàskènt. Mint a vizzel,ahogy Moha irta. Amugy teljesen èrtheto,ès làtszik hogy a legjobbat akarod magadnak ès a kis jovevènynek is. :)
Kukac! Te aztàn jol kilotted magad! Hajrà! :)
Ani0630! Megy a drukk!
Húúú, jó régen nem írtam már…van annak már vagy 3 hónapja is…azt hittem „jobb” lesz, de nem…bevallom, hiányoztatok! A legelején még sikerült megállnom, hogy csak beírjam a hőmet és ne is olvassalak benneteket…reménykedtem, hogy így kevesebbet kattogok majd a témán…ez részben be is jött, de rájöttem, hogy nem az ovu és az azt követő 1 héttel van a gond, hanem a mensit közvetlenül megelőző néhány nappal, amikor kezdődnek a „tünetek”… az ember már belekattan abba, hogy elkezd figyelni a jelekre … még akkor is, ha eldöntöd, hogy nem éled magad bele, hirtelen érzel valamit, amit korábban még nem éreztél és azt hiszed, hogy most biztos sikerült. Az átjárhatósági utáni hónapban jól megviccelt engem a testem…szépen fent volt a hőm, késett 3 napot (nekem mindig óamű pontossággal érkezik), vártam, reménykedtem … megcsináltam életem első terhességi tesztjét, de sajnos negatív lett…nagyon magamba zuhantam, mert már beleéltem magam és abban bíztam, hogy bár átjárható volt mindkét oldali petevezetékem, de biztos volt ott ez kis dugulás, amit elhárítottak, így megnyílt az út az istennő felé…de nem, ma elkezdtem a 15. ciklusomat és nagyon elkeseredett vagyok. A következő lépés a stimuláció nélküli inszem, de a természet megint elintézi, hogy ezzel januárig várjak, mert mikor máskor lenne az ovum, mint karácsonykor, amikor vidéken leszünk a szülőknél, így esélyem sincs elmenni a dokihoz. Úgyhogy marad a január, ezért úgy döntöttem, ogy nem kínzom magam tovább és ismét csatlakozom hozzátok.
El is felejtettem köszönteni a régi és az új belépőket, mert azért olvasgattalak ám benneteket és nagyon szurkoltam mindenkinek, amikor beindult a babyboom…és tudom, hogy lesz folytatás.
Csatolom a korábbi görbémet, amikor azt hittem, hogy….de tudjuk, hogy a szép görbe nem minden, ugye Moha13?