Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
luciffer,
akkor viszont lövésem sincs, hogy mi okozhatja a késést és a tüneteket. Egy biztos, megfejteni nem fogjuk tudni...várj türelmesen, meglátjuk, hogyan alakul a hőd és változik-e bármi is. Addig sajnos csak találgatunk és lehet, hogy holnapra már a HCG teszt is kimutatja.
A múltkor nekem 3 napot késett, fogalmam sincs, hogy mitől, fájtak a cickóim is, ami azért érdekes, mert korábban nekem a barnázáson kívül semmilyen előjele nem volt a mensinek. Érdekes egyébként, hogy a Hycosy óta felerősödtek a tüneteim és a nemvárt előtt néhány nappal nagyon érzékennyé válnak az ikrek - a párom hívja így őket :) de aztán, amikor a szervezetem már tudja, hogy meg fog jönni, akkor ez elmúlik. Csak ne fájna most is ennyire a hasam...annyira utálom...már feldolgoztam, hogy most sem jártunk sikerrel, de a lelki nyavalya most elég nekem, nem kellene ez a fájdalom is.
luciffer73
2013-12-13 15:02:11
Mel, Plumeria....
Eddig úgymond pontos volt...általában 24 naposak voltak a ciklusaim...de ettől függetlenül előfordult már, hogy késett..., de nem ennyit és nem így.Úgy értem, hogy a melleim összeesküdtek ellenem. Volt már 21 napos ciklusom is, de az a stressztől jött meg olyan hamar.
A terhességi teszt 25-ös, de ez a fajta már a mensi napján kimutatta volna, ha a hcg több....halványan ugyan, de kimutatta volna. Csináltam már ilyet máskor is...és konkrétan a mensi elmaradása után egy nappal, elég volt csak a pisis pohár mellé tennem, már megjelent rajta az erős két csík. Most viszont nem. Ez egy kicsit aggaszt.
A hőmre én is kiváncsi leszek...nyilván, ha holnapra még lejjebb megy, akkor aztán rakhatom be a dugót, szinte biztos. A luteálisom, meg pontosan ezek miatt nem tudom meghatározni..., vagy én vagyok béna...fingom sincs.
Persze nem orvosi tanácsot kérek tőletek, csak ötleteket, meg tippeket...az áment nyilván a doki fogja rámondani, ha elmegyek hozzá
plumeria14
2013-12-13 14:52:10
luciffer73
valószínűleg azért lett pozi az LH teszted, mert az érzékenyebb, mint a terhességi teszt és csak türelem kérdése, hogy a HCG is pozitív legyen. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogyan alakul a holnapi hőd, mert simán benne van a pakliban, hogy visszamegy...egyébként hány naposak szoktak lenni a luteálisaid?
Mel84
2013-12-13 14:46:03
Jaj, értem! :(
Nekem múlt hónapban késett így egy hetet... fogalmam sincs mi volt.
Bocs, nem vagyok még itt régóta, pontos egyébként a ciklusod?
(((azért én még drukkolok neked!!!)))
luciffer73
2013-12-13 14:40:32
Mel...szerda, csütörtök, péntek...szerdán kettőt, mert kíváncsi voltam nagyon :)))
Szerintem a 25-ös terhességi tesztnek is legalább halvány pozinak kellett volna lennie, ráadásul reggeli pisiből...de nem volt az. Itt valami más állhat a háttérben, nem baba....és a végére járok, hacsak nem jön meg addigra, aminek egyenlőre nyoma sincs.
Az Lh teszt 20-as...ezt csak úgy mondom :))
Valakinek más ötlet?
Mel84
2013-12-13 14:30:39
Luci, halvány nega LH teszt, az jósteszt, nem tudom a hátterét, de a pozi HCG tesztet jósolja meg neked! :)
Reggel tesztelj! Hányadik napokon teszteltél, amúgy?
Csillka: szép videó. Nekem nem diagnosztizáltak semmi ilyesmit, de a lányom egy diétázós (vigyázok a vonalaimra féle) sportolós időszakban fogant! (Plusz később - na jó, nagyon korán - terhességi diabétesz, szóval nem zárható ki nálam a cukorgond)
Mel84
2013-12-13 14:30:18
Luci, halvány nega LH teszt, az jósteszt, nem tudom a hátterét, de a pozi HCG tesztet jósolja meg neked! :)
Reggel tesztelj! Hányadik napokon teszteltél, amúgy?
Csillka: szép videó. Nekem nem diagnosztizáltak semmi ilyesmit, de a lányom egy diétázós (vigyázok a vonalaimra féle) sportolós időszakban fogant! (Plusz később - na jó, nagyon korán - terhességi diabétesz, szóval nem zárható ki nálam a cukorgond)
luciffer73
2013-12-13 14:15:23
...nem tudom miért, de olyat csináltam, hogy csak na....
Fáj a hasam, mensi sehol...sehol rózsaszínes cucc...mellfeszülés ezerrel, hátam mögött 3--4 negatív terhességi teszt...szóval. Lehet, hogy csak játszottam, de az eredménytől dobtam egy hátast
Lh teszt...halvány pozi....áááá ez nem létezik...csinálok még egyet... az is halvány pozi....
Ehhez ki mit szól?
csillka
2013-12-13 14:06:06
Sziasztok!
Egy kis reményhozó, de akár könnyezni is lehet rajta( én azt tettem :D )
http://www.youtube.com/watch?v=BGbOOk6hNgU
Főként azoknak akik PCOS-ok (mint én)Nekem még hiányzik egy pillér, a metformin. Nem tudom rávenni magam.
Van köztetek olyan aki szedi?
luciffer73
2013-12-13 13:52:24
Szia drágaságom!!!!!
Tényleg iszonyatosan régen nem voltál már itt!! De most ismét, és remélem nem sokáig! :DDDD
Nyugi anyukám....most már átjárható vagy, csak szexelned kell :)))
Mi majd öntjük beléd az erőt,meg mindent!!! :D
akkor viszont lövésem sincs, hogy mi okozhatja a késést és a tüneteket. Egy biztos, megfejteni nem fogjuk tudni...várj türelmesen, meglátjuk, hogyan alakul a hőd és változik-e bármi is. Addig sajnos csak találgatunk és lehet, hogy holnapra már a HCG teszt is kimutatja.
A múltkor nekem 3 napot késett, fogalmam sincs, hogy mitől, fájtak a cickóim is, ami azért érdekes, mert korábban nekem a barnázáson kívül semmilyen előjele nem volt a mensinek. Érdekes egyébként, hogy a Hycosy óta felerősödtek a tüneteim és a nemvárt előtt néhány nappal nagyon érzékennyé válnak az ikrek - a párom hívja így őket :) de aztán, amikor a szervezetem már tudja, hogy meg fog jönni, akkor ez elmúlik. Csak ne fájna most is ennyire a hasam...annyira utálom...már feldolgoztam, hogy most sem jártunk sikerrel, de a lelki nyavalya most elég nekem, nem kellene ez a fájdalom is.