Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
plumeria14
Hát...én úgy megörültem, amikor megláttam a neved...hogy visszajöttél hírezni...de mire a végére értem...:(
És amint látod, még én is itt vagyok...
Azt hiszem, most már rajtunk lenne a sor...olyan régen tobzódunk itt.
Mi a 11. ciklusnál tartunk. Ti?
plumeria14
2013-12-13 22:18:24
capri,
jó is, meg rossz is, hogy újra itt vagyok, de el kell fogadnom, amit az élet hoz. Egyébként érdekes, mert amikor azt hittem, hogy hamarosan kijelenthetem, hogy babát várok, akkor már elkezdtem fogalmazni magamban, hogy mit fogok írni nektek. Mert akkor is visszajöttem volna, hogy erőt adjak nektek, de jelen pillanatban még én is "támogatókra" szorulok. Minden rosszban van valami jó, ami a jelenlegi helyzetre is igaz, mert bár nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy megjött, ugyanakkor olyan jó, hogy vannak olyan sorstársaim, akikkel mindezt megbeszélhetem és akik megértenek.
capri
2013-12-13 21:35:03
Halihó!!! :-)
Na, reggel adtam nektek jó hosszú olvasnivalót, aztán eltűntem. Munkahelyről nem volt időm - kivételesen - írni, utána meg pedikűrösnél meg műkörmösnél voltam. :-) Most meg egyedül vagyok itthon, párom céges karácsonyi buliban van.
Luciffer,
új ablakban nyitom meg az új hozzászólást, így a másik ablakban olvasok, itt meg írok közben. ;-) Mi a helyzet reggel óta?
Kbettina,
ezt gyorsan verd ki a fejecskédből, hogy rossz érzést okozol nekünk!!! Olyan jó olvasni a pozitív példákat! :-)
Macseszka,
még mindig jól néz ki a görbéd! :-)
Mel84,
nekem most úgy tűnik, ott lehetett ovud, amikorra behúzta (vagyis szerdán). Egy kislányra még jó lehet a hétfő. ;-)
Plumeria,
hát, most nem is tudom, mit írjak. Jó újra itt látni? Vagy kár, hogy megint itt velünk? Pont ma vagy tegnap gondoltam Rád, bár sejtettem, hogy nincs még baba, mert gondolom azt megosztottad volna velünk. Remélem, hamarosan indítanunk kell egy új babás topikot, és mindannyian megyünk át oda! ;-)
Luciffer (megint) :-),
talán én bíztam legjobban a görbédben, a mai hőd ugyan elég alacsony, de mivel mensinek még mindig semmi jele, továbbra is bízok benne. Még akkor is, ha én is úgy gondolom, hogy már mutatnia kellett volna valamit a tesztnek. Az ovuteszted viszont én inkább figyelmen kívül hagynám. Eleve azt is reggel kellene csinálni, azt kell nézni, erősödik-e napról napra, és még úgy is sokszor megbízhatatlan.
Napsugár,
jaj, drága, annyira sajnálom... :-((( Persze, bízni kell, ameddig csak lehet, de ez a 12,5 tényleg elég alacsonynak tűnik... Azért a hétfői eredményről (vagy ha hétvégén van valami) számolj be nekünk! A drukkolásunkat küldjük továbbra is Neked!
Na, mire ennek a végére értek, már a szombati nap is lemegy. :-) A még ittlévőknek jó éjt!
Hétvégére várjuk a pozi teszteket! :-)
napsugar24
2013-12-13 19:30:13
kbettina!
Szerintem ne aggódj, biztosan minden rendben van veletek-higgy bennetek!
Szerintem én tartozom ezen szerencsétlenek közé, akivel kétszer is megtörténhetett
Kitartás!
kbettina
2013-12-13 19:01:41
Napsugár! Ez naon ilyesztő..de reménykedjünk! Ez akkor velem megeshet?! Nekem meg tesztem sincs itthon.
plumeria14
2013-12-13 17:16:18
napsugar24,
tudom, hogy amit a doki mondott neked,nagyon elkeserített, de azért még ne add fel kérlek! Lehet, hogy tényleg csak a péntek 13 viccelődik veled. Kérlek, légy erős és próbáld meg elfogadni, ami jön (jó is, rossz is), mert sajnos az ember nem tud tenni ellene...és ez a tehetetlenség az, ami kiborítja az embert. Mindent megteszünk a baba érdekében, de mégsem sikerül úgy, ahogy szeretnénk. Nem mondom azt, hogy teljes mértékben át tudom érezni a helyzetedet, mert én még sose jutottam el odáig, hogy örülni tudjak egy pozitív terhességi tesztnek, de kérlek, higgy a piciben és a "kapaszkodásában". Lehet, hogy egy picit több idő kell a megfelelő mennyiségű hcg termelődéséhez és utána minden rendben lesz. Nagyon drukkolok neked, hogy hétfőn jobb híreket kapj!
napsugar24
2013-12-13 17:02:21
Sziasztok!
Először is Plumeria-nagyon örülök, hogy hallunk felőled!
látom még mindig vannak szép görbék, és reméljük a Jézuska megteszi hatását!
Nálunk ez sajnos nem sikerült- Mikulás meghozta a babát, de Luca vagy péntek 13 viszi.
Nem tudom miért de ma késztetést éreztem a keddi gyönyörű teszt után hogy csináljak egyet-és majdnemhogy negatív-ordítás, azért még progi be és doki. Berendelt egy bhcg vizsgálatra, aminek most lett meg az eredménye-sajnos a gyanúm beigazolódni látszik-12,5 (azt mondta ez csekély, hétfőn újra-de a remény hal meg utoljára). Én már tudom, hogy megint az lesz mint 2 hónappal ezelőtt, ma lennék 5 hetes (elmegy).
Egész nap csak sírok, nem tudom túltenni magam rajta, hogy miért nem marad velünk.
Úgy néz ki én egy kis időre feladok, mindent, igaz a férjemnek azt mondtam én nagyon szeretnék gyereket, de már nem akarok-ezt még egyszer ha át kell élnem beleroppanok.
Elnézést kérek, a szomorú hangvételért.
Mindenkinek, kitartást, sok sikert és nagyon sok energiát kívánok!
És mielőbbi babásodást!
Mirmite
2013-12-13 16:41:28
Plumeria14
Te is hiányoztál ám nekünk:)
Sajnálom hogy nem jó hírrel jöttél vissza,bíztam benne!
Hajrá 2014 :)
Moha13
2013-12-13 16:19:21
luciffer
Én mint mindig...elmondom a magamét...
Szóval...múlt hónapban mielőtt megjött, én is előttem egy ovutesztet...emlékszel? Írtam itt, hogy van második csík rajta...másnap meg megjött. Szóval...agyon remélem, hogy babás vagy, de az LH-teszt nem biztos, hogy azért csíkos. ÉN nagyon nekibizakodtam magam...aztán szarabb volt, amikor megjött.
A jóstesztelést úgy szokták csinálni, hogy kb. 8-10. dpo-tól minden nap reggeliből, és ha szépen folyamatosan erősödik, akkor jelenthet jót. :)
kbettina
2013-12-13 16:01:07
plumeria!sziaaa!:) már sokszor eszembe vtál.
Luci!:):) a babát apa csak szent este tudatja meg,addig titok.pedig mikor cseszeget vmiért, akkor ugy elmondanám:)
Hát...én úgy megörültem, amikor megláttam a neved...hogy visszajöttél hírezni...de mire a végére értem...:(
És amint látod, még én is itt vagyok...
Azt hiszem, most már rajtunk lenne a sor...olyan régen tobzódunk itt.
Mi a 11. ciklusnál tartunk. Ti?