Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-12-13 17:16:18
 
napsugar24,
tudom, hogy amit a doki mondott neked,nagyon elkeserített, de azért még ne add fel kérlek! Lehet, hogy tényleg csak a péntek 13 viccelődik veled. Kérlek, légy erős és próbáld meg elfogadni, ami jön (jó is, rossz is), mert sajnos az ember nem tud tenni ellene...és ez a tehetetlenség az, ami kiborítja az embert. Mindent megteszünk a baba érdekében, de mégsem sikerül úgy, ahogy szeretnénk. Nem mondom azt, hogy teljes mértékben át tudom érezni a helyzetedet, mert én még sose jutottam el odáig, hogy örülni tudjak egy pozitív terhességi tesztnek, de kérlek, higgy a piciben és a "kapaszkodásában". Lehet, hogy egy picit több idő kell a megfelelő mennyiségű hcg termelődéséhez és utána minden rendben lesz. Nagyon drukkolok neked, hogy hétfőn jobb híreket kapj!
napsugar24
2013-12-13 17:02:21
 
Sziasztok!
Először is Plumeria-nagyon örülök, hogy hallunk felőled!
látom még mindig vannak szép görbék, és reméljük a Jézuska megteszi hatását!
Nálunk ez sajnos nem sikerült- Mikulás meghozta a babát, de Luca vagy péntek 13 viszi.
Nem tudom miért de ma késztetést éreztem a keddi gyönyörű teszt után hogy csináljak egyet-és majdnemhogy negatív-ordítás, azért még progi be és doki. Berendelt egy bhcg vizsgálatra, aminek most lett meg az eredménye-sajnos a gyanúm beigazolódni látszik-12,5 (azt mondta ez csekély, hétfőn újra-de a remény hal meg utoljára). Én már tudom, hogy megint az lesz mint 2 hónappal ezelőtt, ma lennék 5 hetes (elmegy).
Egész nap csak sírok, nem tudom túltenni magam rajta, hogy miért nem marad velünk.
Úgy néz ki én egy kis időre feladok, mindent, igaz a férjemnek azt mondtam én nagyon szeretnék gyereket, de már nem akarok-ezt még egyszer ha át kell élnem beleroppanok.
Elnézést kérek, a szomorú hangvételért.
Mindenkinek, kitartást, sok sikert és nagyon sok energiát kívánok!
És mielőbbi babásodást!
Mirmite
2013-12-13 16:41:28
 
Plumeria14

Te is hiányoztál ám nekünk:)
Sajnálom hogy nem jó hírrel jöttél vissza,bíztam benne!
Hajrá 2014 :)
Moha13
2013-12-13 16:19:21
 
luciffer
Én mint mindig...elmondom a magamét...
Szóval...múlt hónapban mielőtt megjött, én is előttem egy ovutesztet...emlékszel? Írtam itt, hogy van második csík rajta...másnap meg megjött. Szóval...agyon remélem, hogy babás vagy, de az LH-teszt nem biztos, hogy azért csíkos. ÉN nagyon nekibizakodtam magam...aztán szarabb volt, amikor megjött.
A jóstesztelést úgy szokták csinálni, hogy kb. 8-10. dpo-tól minden nap reggeliből, és ha szépen folyamatosan erősödik, akkor jelenthet jót. :)
kbettina
2013-12-13 16:01:07
 
plumeria!sziaaa!:) már sokszor eszembe vtál.
Luci!:):) a babát apa csak szent este tudatja meg,addig titok.pedig mikor cseszeget vmiért, akkor ugy elmondanám:)
plumeria14
2013-12-13 15:12:13
 
luciffer,
akkor viszont lövésem sincs, hogy mi okozhatja a késést és a tüneteket. Egy biztos, megfejteni nem fogjuk tudni...várj türelmesen, meglátjuk, hogyan alakul a hőd és változik-e bármi is. Addig sajnos csak találgatunk és lehet, hogy holnapra már a HCG teszt is kimutatja.
A múltkor nekem 3 napot késett, fogalmam sincs, hogy mitől, fájtak a cickóim is, ami azért érdekes, mert korábban nekem a barnázáson kívül semmilyen előjele nem volt a mensinek. Érdekes egyébként, hogy a Hycosy óta felerősödtek a tüneteim és a nemvárt előtt néhány nappal nagyon érzékennyé válnak az ikrek - a párom hívja így őket :) de aztán, amikor a szervezetem már tudja, hogy meg fog jönni, akkor ez elmúlik. Csak ne fájna most is ennyire a hasam...annyira utálom...már feldolgoztam, hogy most sem jártunk sikerrel, de a lelki nyavalya most elég nekem, nem kellene ez a fájdalom is.
luciffer73
2013-12-13 15:02:11
 
Mel, Plumeria....
Eddig úgymond pontos volt...általában 24 naposak voltak a ciklusaim...de ettől függetlenül előfordult már, hogy késett..., de nem ennyit és nem így.Úgy értem, hogy a melleim összeesküdtek ellenem. Volt már 21 napos ciklusom is, de az a stressztől jött meg olyan hamar.
A terhességi teszt 25-ös, de ez a fajta már a mensi napján kimutatta volna, ha a hcg több....halványan ugyan, de kimutatta volna. Csináltam már ilyet máskor is...és konkrétan a mensi elmaradása után egy nappal, elég volt csak a pisis pohár mellé tennem, már megjelent rajta az erős két csík. Most viszont nem. Ez egy kicsit aggaszt.
A hőmre én is kiváncsi leszek...nyilván, ha holnapra még lejjebb megy, akkor aztán rakhatom be a dugót, szinte biztos. A luteálisom, meg pontosan ezek miatt nem tudom meghatározni..., vagy én vagyok béna...fingom sincs.
Persze nem orvosi tanácsot kérek tőletek, csak ötleteket, meg tippeket...az áment nyilván a doki fogja rámondani, ha elmegyek hozzá
plumeria14
2013-12-13 14:52:10
 
luciffer73
valószínűleg azért lett pozi az LH teszted, mert az érzékenyebb, mint a terhességi teszt és csak türelem kérdése, hogy a HCG is pozitív legyen. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogyan alakul a holnapi hőd, mert simán benne van a pakliban, hogy visszamegy...egyébként hány naposak szoktak lenni a luteálisaid?
Mel84
2013-12-13 14:46:03
 
Jaj, értem! :(
Nekem múlt hónapban késett így egy hetet... fogalmam sincs mi volt.
Bocs, nem vagyok még itt régóta, pontos egyébként a ciklusod?

(((azért én még drukkolok neked!!!)))
luciffer73
2013-12-13 14:40:32
 
Mel...szerda, csütörtök, péntek...szerdán kettőt, mert kíváncsi voltam nagyon :)))
Szerintem a 25-ös terhességi tesztnek is legalább halvány pozinak kellett volna lennie, ráadásul reggeli pisiből...de nem volt az. Itt valami más állhat a háttérben, nem baba....és a végére járok, hacsak nem jön meg addigra, aminek egyenlőre nyoma sincs.
Az Lh teszt 20-as...ezt csak úgy mondom :))
Valakinek más ötlet?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!