Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-12-14 11:10:24

Sziasztok!
Ani, Adri, sajnálom... :-(((
Luciffer, veled mi a helyzet?
Most telóról vagyok, úgyhogy nem tudok mindenkinek írni (meg este óta olyan sok minden nem is történt :-) ). Ma nem nagyon leszek, sminkes-fodrászos-stylistos-fotós átalakításra megyek. :-)
Azon csodálkoztam, hogy nem sötétítette be a vonalaimat...
Adry03
2013-12-14 11:03:14

Sziasztok !

plumeria

Vegyes örömmel köszöntelek újra körünkben. 1 felől örülök, hogy visszajöttél. Másfelől reméltem, hogy jobb hírekkel fogsz visszatérni. De sebaj most már tuti össze fog jönni.

Ne haragudjatok, de most nem tudom visszaolvasni a tegnapot, mert hulla vagyok. A céges buli hála jól sikerült így sok alvás nem volt. Most igyekszem az éjszakát kicsit pótolni. Bár ez az évek előrehaladtával egyre nehezebben megy.

Ani

1 cipőben járunk... :( Bár valahogy éreztem.
plumeria14
2013-12-14 10:20:47

MOha13,
én tegnap kezdtem a 15. ciklusomat. Hát mit mondjak, nem könnyű, de most valahogy már vártam, hogy megjöjjön. Éreztem, hogy sikertelen volt a hónap, voltak előjelei a mensinek, így jó lett volna, ha nem várja meg a napját. Azért vettem most könnyedén az akadályt, mert a dokimmal megbeszéltük, hogy megpróbálkozunk az inszeminációval spontán ciklusban. Ez azt jelenti, hogy nem kapok semmilyen hormont, mivel mindkettőnkkel minden rendben van. Csak a PCT teszt maradt ki, ami sosem akart összejönni. Aztán novemberben már úgy voltam vele, hogy nem dobok ki rá 10 ezer forintot, mert olvastam, hogy sokszor ad álpozitív eredményt, ha nem akkor mész, amikor a legtermékenyebb nyákod van. Így az volt a terv, hogy idén még próbálkozunk és januárban inszem. Szerdán elmentem dokihoz, hogy ezt megbeszéljük és szerettem volna rákszűrést is csináltatni, de mivel már elkezdtem barnázni, így nem tudta levenni a kenetet. Legközelebb szerdán megyek hozzá, megnézi, hogy állok érett tüszőt illetően és akkor meglátjuk, hogy belefér-e még ebbe a hónapba az inszem vagy tényleg marad a január. Már megint az időpont az, ami kérdéses, mert úgy terveztük, hogy 21-én vagy 22-én utazunk vidékre a szülőkhöz, de lehet, hogy csak 23-án lesz ovum…akkor elvileg rendel is a doki…hát nem tudom, remélem szerdán okosabb leszek.

Lillz
Az esetek nagy többségében nekem is a pozitív LH teszt napján van a tüszőrepedésem. Nem igazán értem ezt, mert tényleg mindenhol azt írják, hogy + ovuteszt után 24-36 órával van. Bár a görbéd alapján én tegnapra vagy a mai napra tippelnék, mert tegnap volt egy ovu előtti leesés, most pedig elkezdett emelkedni.

Luciffer73,
hírek, fejlemények?
Lillz
2013-12-14 09:23:02

Sziasztok!
Úgy tünik én a mai nappal elindulok felfelé. Kíváncsi vagyok mikorra rakja majd be a program az ovumat, szerintem tegnap, vagy tegnap elött lehetett.
Most kérdeznék egy (lehet) hülyeséget... Mikor van ovu? Az ovulációs fájdalom az magát az ovulációt jelzi szerintetek, vagy annak a közeledtét? Csak mert én úgy tudom hogy a pozitív ovulációs teszt után 24-36 órával következik be az ovu. Nekem viszont mindíg a pozitív ovuteszt napján van nagyon erös hasi görcsöm. Tegnapelött például nagyon görcsöltem, es pozitív is lett a tesztem. Tegnap negatív teszt es a fájdalom is elmúlt. Nálatok hogy van ez? Tudtok mondani valami okosat nekem ezzel kapcsolatban?
Amúgy mi tegnap sajnos nem tudtunk együtt lenni, úgyhogy szerintem nekem ez a hónapom elúszott :(
Antika
2013-12-14 08:52:40

Sziasztok!
1.5 órával később mértem ma
Itt a görbém:
krisztibaba85
2013-12-14 08:19:05

Jó reggelt lányok!

Szilvia,tényleg jó késön van ovud,de lényeg hogy van,és összejött minden,hajrá:-)))

Ani,sajnálom:-(De fel a fejjel:-)

Én ma így:
Ani0630
2013-12-14 08:09:24

Ismét én vagyok, sziasztok
Alig hogy megírtam az üzit, mentem wcre és hát.......most így állok :-( :-(
Ani0630
2013-12-14 07:52:26

Jó reggelt lányok

Ma 6.10kor keltem a hőm ekkor 36,8 volt. Visszaszundiztam vagy öt percet megmértem mégegyszer a hőmet ekkor már csak 36,6 volt. Én úgy gondoltam a 36,8 at vezetem fel a naptárba.
A hasam viszont brutál fáj már most, eddig még gyógyszer sem kellett volna, most lehet kellesz.
Akkor tehát ma így:
Moha13
2013-12-14 07:47:21

Szilvia1980
Ez klassz! :):):)

luciffer
Mi újság?
Szilvia1980
2013-12-14 07:46:15

Jó reggelt!

Ilyen keson meg nem volt ovum, tegnap a 23. nap akkora pozi ovutesztem volt, hogy a 2. csik olyan eros volt, hogy az elso elhalvanyult mellette:D:D, es minden egyutt volt, pozi ovu teszt, ovus fajdalom,nyak, es egyuttlet:)

Szep napot mindenkinek:)

Ma igy...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!