Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Új ciklus,remélem az Új év,meghozza a "babáinkat":)
Én ezt kívánom itt mindenkinek:)
Szép napot!
Moha13
2013-12-18 22:42:24
Amúgy azért itt kérdeztem, mert nincsenek még itt olyan barátnőim, akikkel ilyenekről dumálhatnék...:)
Moha13
2013-12-18 22:38:54
kbettina
Köszi.
kbettina
2013-12-18 22:17:25
nincs mit.ennyiért pl.megcsinál egy rákszűrést, vagy uhangos kivizsgálást.de ha "csak" receptet ír az 2000 ft. Vannak dokik akik fix árlistások. És van olyan is aki kórházban van,de magánként mész,és adsz amennyit gondolsz. Én rákszűrésért nem fizetnék.Mindig a nőgyógyászati szakrendelésre járok,az állam évi 1et fizet. Tehát sok a variáció. kérdezgess barátnőket,hova járnak,árak stb.én is ezt csináltam.
sziasztok!
Moha! Felénk 9000 ft.tól van a nődoki árak.
Katicabogár5
2013-12-18 19:03:31
Moha most nincs görbèm, mert pàr hónapig nem mèrtem. Igazából kb 2 hete mèrem újból.
plumeria14
2013-12-18 18:22:33
napsugar24,
érdekes volt olvasni, amit írtál...és hajrá január! A dokid nem javasolta neked a stimuláció nélküli inszemet? Csak azért, mert írtad, hogy nálatok is minden rendben van. Akkor mégis csak utána 36 órával reped meg a tüsző...Én azon gondolkoztam, hogy ha a pénteki uh azt mutatja, hogy hétfőn lehet inszem, akkor pénteken együtt lennénk és utána szünet. Sajnos nálunk az nem lesz megoldható, hogy utána rásegítsünk, mert késő délután/este irány vidék...
Szerintem már a célegyenesben vagytok, úgyhogy kitartás!
csillka
2013-12-18 17:54:36
Dzsudzsa
Most még csak annyit mondok, hogy este az imámba foglallak!
Azt olvastam, hogy azután amit átéltünk (nem akarom kimondani) a következő 6 hónapban újra teherbe esik. :D
Biztál benne, és ez sokat segített!
Napsugár, örülök, hogy ma már bizakodóbbnak tünsz, és a jövőre gondolsz! Kitartást neked!
Én nagyon hiányosan mértem, mert karácsonyi őrület van, és a munkám miatt mindig más időpontban ébredtem.
nagyon bizakodó vagyok! :D
Új ciklus,remélem az Új év,meghozza a "babáinkat":)
Én ezt kívánom itt mindenkinek:)
Szép napot!