Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olyan sokat írtok, alig bírok visszaolvasni. Amit reggel elolvastam, már nem emlékszem, kinek mit kéne írni...
Bocsánat, hogy inkább csak olvasok, de nagyon drukkolok közben!
Én így, ma pecsételtem is, mensi görcsök is vannak, szerintem meg fog jönni...
Monika5
2013-12-19 16:25:35
Dzsudzsa,
Én már vérezgetni is elkezdtem, amikor felírták a progit... A baba jól volt, már a pici szíve is pulzált...:) de lehet, hogy enélkül elvesztettük volna. A gyószer elkezdését követő 2. napon abba is maradt a vérezgetés és a barnázgatás is...Nem akarok én sem okoskodni, ill. beleszólni a dolgodba, de az a véleményem, hogy indokolt esetben jó ha van ilyen segítség... És a baba szempontjából teljesen mindegy volt, hogy mesterségesen kapta meg a szükséges feltételeket, vagy a szervezet állítja elő ugyanazt a mennyiséget... Sok sikert neked! :)
plumeria14
2013-12-19 15:59:29
Dzsudzsa,
én is abszolút hormonellenes vagyok, de a múltkor 2 lánnyal is beszélgettem, amíg a nődokinál vártam a soromra és meglepődtem, amikor mindketten azt mondák, hogy sárgatest rendellenességük van...az egyiküknek így is megtapadt a baba, a másik lány sajnos elvetélt, mert nem kapott hormonpótlást, pedig a dokija állítólag tudott erről...ezért is váltott dokit, mert az előzőben nem bízott már meg és nála egy kis "rásegítéssel" menthető lett volna minden...hormon és hormon között is van különbség...én sem azt mondom, hogy feleslegesen pumpáltassuk magunkat, de vannak olyan helyzetek, amikor egy kicsit, de igenis be kell avatkozni. Én 1 éve voltam hormonprofil vizsgálaton és minden tökéletes, a ciklusaim is normálisak, mégis azt javasolta a doki, hogy a hormonokat nézzük meg újra. Természetesen nem akarok senkinek a dolgába beleszólni, mert mindenki érzi, hogy mit kell tennie :) Azért továbbra is drukkolok neked!
Dzsudzsa
2013-12-19 15:46:24
Plumeria!
Elvileg a hormonjaimmal minden rendben.
Nem szívesen nyúlok bele a természetbe. Ha ez a baba meg akar maradni, akkor megtapad. Ha valami miatt el kell mennie, akkor tegye azt.
Lehet, hogy ezekért a gondolatokért páran felmordulnak. Én így gondolom, érzem.
Természetesen, ha most megjön, és a következő ciklus is hasonlóan zárul (DE NEM FOG :))
akkor elmegyek az orvoshoz.
Az nem tudom jelent-e valamit, de most a napközbeni hőm is magasabb. Tudom, ez nem mérvadó, de kb. 4-5 tizeddel magasabb a megszokottnál.
De köszönöm a tanácsodat! Nagyon szurkolok Neked :)
plumeria14
2013-12-19 15:31:45
Dzsudzsa,
ha ez a gyanúd, akkor szerintem nem ártana konzultálnod a dokival, mert lehet, hogy csak egy kis hormontámogatás kellene a szervezetednek.
Dzsudzsa
2013-12-19 15:15:04
Hahó Lányok!
Én elkzdetem elég rendesen barnázgatni, Szerintem meg fog jönni.
Holnapra már egyértelmű kell, hogy legyen a dolog. valami miatt nem tudott megtapadni szerintem :(
Valószínű csatlakozok a januárhoz. Attól még 2014-es baba lesz :)
Moha! plumeira!
Várom én is a híerket!Capri4
Nyisd az ablakot! Nekedmegy a fuvallat.
Monika5
2013-12-19 14:35:33
Antika,
Szerintem, ha ma összebújtok az jó lehet még. :)Persze kisebb az esély, de még nincs veszve semmi. Nekünk egy ilyen ovu utáni, esti összebújással fogant a pici... Csak optimistán, sok szerencsét! :)
Antika
2013-12-19 13:57:04
Most néztem, hogy a 3. napomat 36.9-ről 36.4-re rakta át a rendszer
Antika
2013-12-19 13:55:10
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Az a helyzet, hogy még nem tudtunk együtt lenni a párommal.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek már túl késő?
A ciklusom 13. napján volt pozitív az ovu teszt, de amint Plumeria14 is írta szerintem tegnap indult útjára a petécském, mert nagyon szúródott a jobb petefészkem, mintha késsel szurkáltak volna kb. 10 percig.
Szerintetek ma már késő???
Monika5
2013-12-19 12:42:57
Moha,
végülis :D
Egyébként szerintem a te görbéidre tuti jókat fog mondani, laikus szemmel nagyon rendben van a dolog. :) Ha jól emlékszem 17 körül mész, majd gondolok rád. :)
Plumeria,
Téged kifelejtettelek az előzőkből. Természetesen neked is drukkolok. Sok sikert a hétfőhöz! :)
Olyan sokat írtok, alig bírok visszaolvasni. Amit reggel elolvastam, már nem emlékszem, kinek mit kéne írni...
Bocsánat, hogy inkább csak olvasok, de nagyon drukkolok közben!
Én így, ma pecsételtem is, mensi görcsök is vannak, szerintem meg fog jönni...