Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2013-12-19 10:39:44

Moha

Az az igazság hogy magamnak mértem így nem írtam be ide. De tudom, hogy minden reggel 36.8 és 37 körül volt meg volt olyan is igaz az éjszakázás után délután mértem 37.4
Katicabogár5
2013-12-19 10:39:21

Moha

Az az igazság hogy magamnak mértem így nem írtam be ide. De tudom, hogy minden reggel 36.8 és 37 körül volt meg volt olyan is igaz az éjszakázás után délután mértem 37.4
Archangel85
2013-12-19 09:43:20

Dzsuzsa szorítok érted nagyon!!!
Én ma így. Mától kell elkezdenünk akciózni apával, reggel is el is kaptam. A hőmet nézve épp jókor. :)))))
plumeria14
2013-12-19 09:42:08

capri
Jól néz ki a görbéd, de szerintem se ott volt ovud. Már írtam, hogy nekem sokszor azon a napon van az ovum, amikor a rendszer besötétíti, vagyis a legtöbb esetben utána rögtön meg is ugrik a hőm. Szerintem az átsütött hússal nem lehet gond…én egyébként azon a véleményen vagyok, hogy amíg az ember nem tudja, hogy terhes, addig mindent csinálhat úgy, mint korábban…de természetesen a szélsőséges dolgokat, mint pl a nyers hús nem árt kerülni…bár az éppen metapadni készülő babát ez nem érdekli és ilyenkor nincs is még összeköttetésben az anya vérkeringésével. De tégy belátásod szerint!

Antika,
tegnap vagy ma hajnalban tutira megvolt az ovud. Éreztél valamit, ovu teszt, nyák?

Dzsudzsa,
a homokos vizelet (én szoktam ezt a kifejezést használni) jelentheti azt is, hogy a szervezet emlékszik vagy a beágyazódáskr egy icipicit megsérült a hártya és az okozza ezt. A halványabb pozi teszthez biztos köze van annak, hogy nem az első pisiből csináltad a tesztet, amelyik a legkoncentráltabb, hanem utána. De emiatt nem kell aggódnod. Ha az megnyugtat, akkor délután/este próbáld megállni, hogy jó sokáig nem mész wc-re, hátha akkor újból jó erős lesz. Drukkolok neked!

Nálam változatlan a helyzet, a tüszőim szépen fejlődnek… Egyébként a dokim tegnap javasolta, hogy a következő ciklusban (ami remélhetőleg már csak jó sokára lesz), nézzük meg ismét a hormonjaimat, mert már 1 év eltelt azóta. De szerintem, ha valami gond lenne, akkor az látszódna a görbéimen, nem? A hormon profil vizsgálat 17 ezerbe kerül, ennek is felment az ára :(
capri
2013-12-19 08:19:52

Ja, egy kérdést elfelejtettem: Ma steakházba megyünk karácsonyi ebédre. Azt tudom, hogy terhesen nem szabad nyers vagy nem átsütött húst enni. A mediumnál kicsit jobban átsütött hús szerintetek belefér most? (Nem akarom túlaggódni, de hülyeséget sem szeretnék csinálni. :-) )
capri
2013-12-19 08:08:35

Jó reggelt!
Remélhetőleg az utolsó (de legrosszabb esetben is az utolsó előtti) munkanapom idén! :-)

Dzsudzsa,
szerintem az befolyásolhatta a tesztet, hogy előtte két órával is pisiltél. De a barna maszatolás miatt nem mész el orvoshoz? Hátha egy kis progeszteronpótlás kéne... Nagyon drukkolok továbbra is! :-)

Moha,
nálunk a legolcsóbb orvos azt hiszem 7000 körül van, akinél utoljára voltam, annál 12000 lenne a vizsgálat, tőlem 10-et kért, mert nem volt rákszűrés (de uh igen).

Krisztibaba,
neked is azt tudom írni, hogy jövő larácsonykor mindannyian babázni fogunk!

Én ma megkaptam a sötétítést, bár nem jó helyre, mert aznap volt pozitív az ovutesztem. Én szerdára (legfeljebb keddre) teszem.
Antika
2013-12-19 07:41:48

Sziasztok!
Végre feljebb :)
Ma így:
Szilvia1980
2013-12-19 07:38:04

Jó reggelt!

Dzsudzsa: Nagyon szorítok érted!

Ma így állok...
Ani0630
2013-12-19 06:35:54

Jo reggelt.en ma igy
Dzsudzsa
2013-12-19 06:28:58

Gyors helyzetjelentés.
A hőm maradt. A reggeli teszt éphogy pozitív. Nem tudom, az mennyit számít, hogy 3.15-kor fel kellett kelnem pisilni, nem bírtam tovább. 5.15-kor viszont teszteltem. Lehet, hogy az a 2 óra kevés volt, és a koncentráció így nem olyan nagy ??? A hasam alja fáj, és reggel, a WC papíron láttam - valakitől átveszem - barna homokszemeket. Ez azért aggaszt. Nagyon örültem volna, ha reggelre erőteljesebb pozi a teszt. Azt hiszem még várnom kell türelmesen, ami nem nagyon megy. Most rohanok dolgozni. Mindenkinek további jó tüszőérést, repesztést, akciózást, hőemelkedést, és ünnepi készülődést :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!