Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mára megoldódott a kérdés:(
Reggelre megjött. 2 napja késett, ott volt a poz. tesztem.
Remélem a következő már sikertötének lesz.
gizgazzz
2013-12-20 06:02:57
A hormonok meg egyebek témakörhöz én is hozzá tudok szólni. Az első gyermekemnél én szedtem gyógyszert mert alacsony volt a TSH szintem. A pajzsmirigyem nem termelt elég hormont és bajukszkám kezdett nőni és mivel nem akartam férfi lenni ezért kivizsgáltattam. Így már a tervezett "készítés" előtt és a terhességem alatt, sőt még a szoptatásnál is szedtem. Most kb 1 éve nem szedem mert az eredmények azt mutatják, hogy az értéken belül van. Nekem első körbe a háziorvos kért vérvizsgálatot. Normál laboron kívül de kb 2 hét mire elkészül, de ingyenes. Csak azt kell mondanod a dokinak, hogy szeretnéd megnézetni. Ő kicsit húzni fogja a száját de megírja a laborkérőt. Azt hiszem a magyar egészségügybe megszoktuk a szájhúzogatást :(
Adrienn830
2013-12-19 22:56:34
Sziasztok! Nálam új hónap új remény. Dec 8.-a volt esedékes a nem vártra és megjött dec 11.-én :( jelenleg ilyen a görbém
Moha13
2013-12-19 22:45:52
plumeria
Dehogynem, csak akkor épp kis időm volt, így csak reagáltam néhányat. :)
Szóval...
...a doki nagyon kedves, közvetlen, mindent megdumáltunk, megnézte a görbéimet, mondta, hogy teljesen normálisak, csinált rákszűrést és UH-t is.
Odabenn minden rendben, a méhem és a petefészkeim is rendben vannak, nincs semmiféle ciszta vagy egyéb...szóval kicsit megnyugodtam.
Ha most esetleg nem jönne össze a baba (aminek szerintem kicsi a valószínűsége, mert ugye, tudjátok, eldöntöttem, hogy ez a babás görbém...ezért is rajzolom ilyen szépen :)), akkor lépünk és csinálunk egy 3. meg 21. napi vérvételt, abból többet lát majd.
Hát, kb. ennyi.
Ja és megemlítettem, hogy szedek E-vitamint meg folsavat, nagyon helyeselte.
plumeria14
2013-12-19 21:45:34
Moha13,
nem is mesélted, hogy mi volt a nődokinál...vagy lemaradtam valamiről?
gizgazzz
2013-12-19 21:04:47
Sziasztok!
A görbém semmi érdekes. Megy a drukk mindenkinek aki a napokban nem várja. Ma nem nagyon hasít a netem de majd holnap elolvaslak titeket.
Moha13
2013-12-19 19:47:47
Dzsudzsa
Én is egyetértek a többiekkel...nálam jobban senki sem utálja a mű dolgokat, a műhormonokról nem is beszélve, de ha már meglévő babáról van szó és kell egy pici segítség, én hajlanék rá...:)
Majd írj, mit mondott a doki. :)
Moha13
2013-12-19 19:44:58
Mel84
Szerintem kicsit rövid ez a lutaális. Ha úgy nézzük, hogy két nappal későbbre rakta az ovut, akkor is csak 10 nap, ami még határeset. Állítólag 10 nap minimum kell hogy legyen, ha ennél kevesebb, az rövidnek számít.
Ez az első görbéd? Bocs, de nem emlékszem, elég ritkán látlak itt...:)
Dzsudzsa
2013-12-19 19:03:34
Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm az aggódást és a tanácsokat. Ha holnap, vagy holnapután reggel egyértelműen erős pozitívat tesztelek, és hozzá - ne adja ég - de barnázok, azonnal hívni fogom az orvost.
Most marad a hányinger, a feszülő cicik, az ajkaimról hámló bőr (döbbenet, de ugyynez volt az első babánál is) és az idegörlő várakozás, amiben egyedül vagyok. Úgy elmondanám a páromnak min megyek keresztül, de nem szeretném idegesíteni. Majd megtudja a kimenetelét.
Mel84!
hajítsuk együtt ! De tudod mit! Holnap reggel átharapom a hőmérő torkát, ha nem mutat jó értéket, az tuti. Megígértem neki :)
Nekem túl rövidnek tűnik a görbe alapján a luteálisod. Így nincs megfelelő idő a beágyzódásra. Én így gondolm. De ha jön Moha, ő ebben tutibb :)
Mel84
2013-12-19 18:33:05
Ja, ma behajítottam véletlenül a hőmérőmet a szekrény mögé... :-P
Reggelre megjött. 2 napja késett, ott volt a poz. tesztem.
Remélem a következő már sikertötének lesz.