Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha,
:D Amikor el kezdtem barnázgatni/vérezgetni és ezért előbb el kellett menni az első vizsgálatra, én is vittem a sikeres ciklusom kinyomtatott görbéjét...A helyettesítő orvos, aki megvizsgált nem igazán foglalkozott vele, de annyit mosolyogva megjegyzett "sehr fleißig". :D
Moha13
2013-12-19 12:02:39
Köszi Lányok!
Megnyugodtam. :)
De jó, hogy itt vagytok! :)
Most nyomtattam ki a görbéimet...persze nem mindet...csak az utolsó 5-öt. Bejelölöm rajtuk a pozi ovuteszteket is...
Majd biztos csak néz, milyen felkészült pácienst kapott...:D
plumeria14
2013-12-19 11:41:31
kukac,
az 1 órás eltérés is közrejátszhat, de lehet, hogy ettől függetlenül is megugrott volna. Várjuk a folytatást!
Moha13,
nyugodj meg, a vizsgálat nem fog bekavarni…olyan mélyre azért nem mennek :) Remélem jól választottál és kedves, kommunikatív lesz a doki. Majd írd meg, hogy mi volt!
Én holnap ismét megyek a dokihoz, hogy ránézzünk a tüszőimre, hogy szépen növekednek-e. Így legalább azt is megtudom majd, hogy nap alatt mennyit nőttek és mindkettő nő-e vagy csak egy marad a végén...
capri
2013-12-19 11:36:31
Köszi a válaszokat, Lányok! Valószínűleg maradok a teljesen átsütött húsnál. (Mondjuk angolosan meg sem tudnám enni...) :-)
Plumeria, miért kell fizetned a hormonsorért? Nekem írt beutalót a nőgyógyász, és tb-re ment. (Pedig nem ő javasolta, hanem én kértem.)
Archangel, hajrá! :-)
Kukac, valamennyit befolyásolhat az egy órával későbbi mérés, de tapasztalataim szerint - legalábbis nálam - 1 óra 1 tizedet jelent. Szóval csak így tovább! :-)
Moha, ráér még feljebb menni a hőd! A vizsgálat nem okoz gondot, de gondolom úgyis mondod előtte a dokinak, hogy mi a helyzet. :-)
Luciffer, ne akarjál már annyira alacsony hőmérsékletet, jó ez így! Tudod, én írtam neked, hogy a tiéd szerintem kicsit túl alacsony volt.
Monika, ismerős az érzés, én is járok osztrák dokihoz (meg magyarhoz is időnként... :-) ).
Monika5
2013-12-19 11:21:05
Moha13,
Ha valakinek régebbi rákszűrése van, mint 1 év, akkor várandósan is leveszik a kenetet. Szóval szerintem nem befolyásolja. :) Remélem, sikerül egy jó dokit kifognod. Emlékszem én is nagyon izgultam, amikor kiköltöztünk és először mentem nőgyógyászhoz kint. Semmit nem tudtam róla és a német tudásom is elég silány volt még. Gondolhatod, hogy mennyire stresszeltem. :D Néha még mindig nem egyszerű, pl. már most arra kérszülünk, hogyan kérdezzük majd meg németül az őssejt levételéről a tudnivalókat...:)Majd mesélj milyen volt. :)
luciffer73
2013-12-19 11:16:36
Sziasztok!
Olvastam, hogy még nem szabad gratulálni...hát akkor még nem GRATULÁLOK! :DDD
Akinek kell én is gőzerővel fújom azt a nyamvadék görbét...persze az enyémet is...ugyanúgy.
Én nem tudom, hogy mi van....de még mindig nem mentem 36 alá...fura...
Később visszajövök (ezt vegyétek fenyegetésnek) és olvasok szorgalmasan! :))))
Moha13
2013-12-19 11:07:57
Sziasztok!
Én valahogy nem igazán akarok emelkedni...pedig kéne, mert ez a babás görbém...:)
Nyugtassatok meg, hogy a mai vizsgálat nem befolyásolja a ciklusom sikerét...:)
Hú, már nagyon izgulok...ennyire még sosem izgultam, pedig ez lesz a 4. nőgyógyász az életemben...:D
kukac
2013-12-19 10:58:27
Sziasztok Lányok!
Ma megugrott a hőm (mondjuk egy órával később mértem, az befolyásolhatja ennyire?) Nekem nagyon tetszik :)
Monika5
2013-12-19 10:57:16
Capri,
Nekem azt mondta a doktornőm, hogy csak jól átsütött húst/tojást szabad enni. Én jól átsütve kérném a helyedben a húsit. :) A lehetséges bakteriális fertőzés lehet, hogy nem tenne jót már ilyen pici "pötynek" sem, mert engem is már az első vizsgálatnál figyelmeztettek a "tiltott" ételekre. Ebből arra következtetek, hogy már az elején sem mindegy...Az is igaz, hogy ezek csak lehetséges veszélyforrások, nem biztos, hogy tényleg meg is betegedne tőlük az ember (pl. nem minden tojás szalmonellás)... Szerintem jobb félni, mint megijedni, illetve a poziteszt után ezen idegeskedni...Persze ez csak az én véleményem. :) A görbéd tetszi, drukkolok! :)