Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szilvia,
nem tudom, hogy én nem olvastam, vagy még nem is írtad, de nem tudtam, hogy elveszítettél egy 33 hetes babát... El sem tudom képzelni, min mehettél keresztül! De minden elismerésem a tiéd, hogy itt vagy velünk, nem adtad fel, sőt még a Te történetedhez képest nyavalygásnak tűnő panaszainkat is elviseled! Szívből kívánom, hogy 2014-ben egészséges kisbabád szülessen!
Persze ezt kívánom mindannyiunknak, "előélettől" függetlenül is!
capri
2013-12-20 09:33:15
Plumeria,
hagyom magam meggyőzni! :-)
plumeria14
2013-12-20 09:11:24
capri,
én az első mérés eredményét írnám be, az a 10 perc eltérés nem számít. Ébredési hőt kell beírni, te pedig akkor ébredtél...
capri
2013-12-20 09:09:20
Sziasztok!
Dzsudzsa... :-((( De tudod, jövő karácsonykr mindannyian babázni fogunk! :-)
Moha, örülök, hogy normális orvost sikerült találnod!
Plumeria, drukk a hétfő du.-i tüszőrepinek! :-)
Én ma megint lefelé. Igazából nem tudom, melyik adatot kéne beírnom, mert 5:45-5:50 között szoktam kelni, de ma megébredtem 5:30-kor. Pár perc múlva mértem, akkor 36,9 volt, 10 perccel később (a szokott időben) pedig 36,8. Közben próbáltam mozdulatlanul feküdni az ágyban. 36,9-cel azért jobban nézne ki a görbém... :-)
plumeria14
2013-12-20 08:58:04
Moha13,
örülök, hogy jól sikerült a látogatásod és látod, minden a legnagyobb rendben. A ciklusod hányadik napján voltál? Nem mondta, hogy az Uh-n mekkora tüszőket látott? Én ma délelőtt megyek megint tüszőkukkra :)
Dzsudzsa,
nem örülök, annak viszont igen, hogy pozitívan állsz hozzá…csak így tovább béjbíííí!
Az egyenesem:
Szilvia1980
2013-12-20 07:24:52
Jó reggelt lányok!
Dzsudzsa, ne akarok kozhelyes lenni de nagyon sajnálom!:(:(Egyetértek veled, nekem amikor 33 hetesen meghalt a babám, a dokim azt mondta: amelyik baba élni akar az élni is fog... Tudom téged ez nem nyugtat" engem sem nyugtatott amikot halott babat szultem":(:( Oka volt ennek, de vár rad még a csoda!!!:) SIKERULNI FOG fel a fejjel!!!!
Én ma így...
Antika
2013-12-20 06:58:01
Sziasztok!
Dzsudzsa így kell ezt felfogni! Nincsenek véletlenek, jobb volt ez így, ahogy tegnap is mondtad, ha egészséges, akkor úgy is megmarad! De a dokit én is javaslom :)
Tegnap sikerült össze tenni amink van apával! Reméljük, hogy sikerrel jártunk :)
A rendszer most észlelt ovulációt :)
Antika
2013-12-20 06:57:46
Sziasztok!
Dzsudzsa így kell ezt felfogni! Nincsenek véletlenek, jobb volt ez így, ahogy tegnap is mondtad, ha egészséges, akkor úgy is megmarad! De a dokit én is javaslom :)
Tegnap sikerült össze tenni amink van apával! Reméljük, hogy sikerrel jártunk :)
A rendszer most észlelt ovulációt :)
nem tudom, hogy én nem olvastam, vagy még nem is írtad, de nem tudtam, hogy elveszítettél egy 33 hetes babát... El sem tudom képzelni, min mehettél keresztül! De minden elismerésem a tiéd, hogy itt vagy velünk, nem adtad fel, sőt még a Te történetedhez képest nyavalygásnak tűnő panaszainkat is elviseled! Szívből kívánom, hogy 2014-ben egészséges kisbabád szülessen!
Persze ezt kívánom mindannyiunknak, "előélettől" függetlenül is!