Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-12-20 09:55:55

Szilvia,
nem tudom, hogy én nem olvastam, vagy még nem is írtad, de nem tudtam, hogy elveszítettél egy 33 hetes babát... El sem tudom képzelni, min mehettél keresztül! De minden elismerésem a tiéd, hogy itt vagy velünk, nem adtad fel, sőt még a Te történetedhez képest nyavalygásnak tűnő panaszainkat is elviseled! Szívből kívánom, hogy 2014-ben egészséges kisbabád szülessen!
Persze ezt kívánom mindannyiunknak, "előélettől" függetlenül is!
capri
2013-12-20 09:33:15

Plumeria,
hagyom magam meggyőzni! :-)
plumeria14
2013-12-20 09:11:24

capri,
én az első mérés eredményét írnám be, az a 10 perc eltérés nem számít. Ébredési hőt kell beírni, te pedig akkor ébredtél...
capri
2013-12-20 09:09:20

Sziasztok!
Dzsudzsa... :-((( De tudod, jövő karácsonykr mindannyian babázni fogunk! :-)
Moha, örülök, hogy normális orvost sikerült találnod!
Plumeria, drukk a hétfő du.-i tüszőrepinek! :-)
Én ma megint lefelé. Igazából nem tudom, melyik adatot kéne beírnom, mert 5:45-5:50 között szoktam kelni, de ma megébredtem 5:30-kor. Pár perc múlva mértem, akkor 36,9 volt, 10 perccel később (a szokott időben) pedig 36,8. Közben próbáltam mozdulatlanul feküdni az ágyban. 36,9-cel azért jobban nézne ki a görbém... :-)
plumeria14
2013-12-20 08:58:04

Moha13,
örülök, hogy jól sikerült a látogatásod és látod, minden a legnagyobb rendben. A ciklusod hányadik napján voltál? Nem mondta, hogy az Uh-n mekkora tüszőket látott? Én ma délelőtt megyek megint tüszőkukkra :)

Dzsudzsa,
nem örülök, annak viszont igen, hogy pozitívan állsz hozzá…csak így tovább béjbíííí!

Az egyenesem:
Szilvia1980
2013-12-20 07:24:52

Jó reggelt lányok!

Dzsudzsa, ne akarok kozhelyes lenni de nagyon sajnálom!:(:(Egyetértek veled, nekem amikor 33 hetesen meghalt a babám, a dokim azt mondta: amelyik baba élni akar az élni is fog... Tudom téged ez nem nyugtat" engem sem nyugtatott amikot halott babat szultem":(:( Oka volt ennek, de vár rad még a csoda!!!:) SIKERULNI FOG fel a fejjel!!!!

Én ma így...
Antika
2013-12-20 06:58:01

Sziasztok!
Dzsudzsa így kell ezt felfogni! Nincsenek véletlenek, jobb volt ez így, ahogy tegnap is mondtad, ha egészséges, akkor úgy is megmarad! De a dokit én is javaslom :)

Tegnap sikerült össze tenni amink van apával! Reméljük, hogy sikerrel jártunk :)
A rendszer most észlelt ovulációt :)
Antika
2013-12-20 06:57:46

Sziasztok!
Dzsudzsa így kell ezt felfogni! Nincsenek véletlenek, jobb volt ez így, ahogy tegnap is mondtad, ha egészséges, akkor úgy is megmarad! De a dokit én is javaslom :)

Tegnap sikerült össze tenni amink van apával! Reméljük, hogy sikerrel jártunk :)
A rendszer most észlelt ovulációt :)
monika80
2013-12-20 06:51:03

Jó reggelt lányok!

Én ma igy:
Ani0630
2013-12-20 06:39:15

Jo reggelt

tiszta hullamvasút :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!