Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem e tudtok valamit az immunológiai vizsgálatról, mit takar, hol csinálják, mennyi idő és pénz. És esetleg az autoimmun betegségről és a teherbeesésről.
Köszönöm
Mel84
2013-12-20 14:54:38
Sziasztok!
Luci Boldog karácsonyt és névnapot neked!
Plum, a hétfő egy tuti jó nap, drukk! ;-)
Szilva, sajnálom ami veletek történt! Nagyon erős vagy, kívánom, hogy kárpótoljon az élet minél hamarabb!
En ma így, kicsit szomorúan, mert így lett volna épp 2 év a gyerekek között...
luciffer73
2013-12-20 14:09:08
Lányok!
Tudom, hogy még "korán" van hozzá, de én egyenlőre elköszönök. Valószínűleg az ünnepek alatt kevesebb időm és lehetőségem lesz gép elé kerülni.
Ezért hát....én már most nagyon kellemes ünnepeket kívánok nektek, nagyon kevés stresszt és még kevesem menstruációt! :DDDDD
Ez a hónap legyen az önfeledt boldogságé, a gyomorgörcs nélküli szexszé, a kajálásé, piálásé...
A "rejtett" Éváknak előre is boldog névnapot kívánok!!!!
Puszi nektek...azért persze, ha lesz egy kis időm, olvasni foglak benneteket és folyamatosan szurkolok mindannyiunknak!
plumeria14
2013-12-20 13:32:49
luciffer73,
bízom benne, hogy hétfőn minden klappolni fog...persze, arra is felkészültem, ha nem, akkor marad a január, de azért ilyen szuper lenne kari előtt :)
Direkt azért kérdeztem rá, hogy tisztán lássuk a dolgokat ;)
luciffer73
2013-12-20 13:20:19
Plumeria...akkor a hétfő lehet befutó :)))) Ahogy akartad! :))) Megjegyzem a sztráda mellett is lehet a kocsiban hátul...:D és utána szépen fekve maradsz, apa meg vezet :))))
Én azt hittem, hogy azért ovu után kell az inszem, mert így rövidebb a cuccnak az út...a doki viszont nagyon rendes volt, hogy felvilágosított...és gondolom ezáltal nemcsak téged :)))
plumeria14
2013-12-20 13:08:15
Moha13,
érdekes amiket írsz, mert én mindenhol azt olvastam, hogy spontán ciklusban a tüszők 20-22 mm-esen repednek meg. Amikor Hycosy-n voltam (11. ciklusnapon), akkor 18 mm-es volt a tüszőm, a 12. és a 13. napokon volt pozi az ovutesztem és a hőm alapján a 13. napon volt az ovum (ez egy kivételes ciklus volt). A tüszők általában 1-2 mm-t nőnek egy nap, így ez igaz is lehet, hogy rá 2 napra repedtek meg.
Nekem a szerdai UH-n, a 6. ciklusnapon volt két 11 mm-es tüszőm, ma a 8. napon az egyik 15x12 mm-es, a másik pedig 14x0,7 mm-es. Vagyis nálam napi 2 mm-t nőtt és szerda óta a méhnyálkahártyám is 2 mm-t vastagodott, így már 7 mm-es. Hétfőn délelőtt újra megyek, megnézik és ha jó az időzítés, akkor ugrasztom apát.
Egyébként rákérdeztem a dokinál, hogy miért van az, hogy az együttléteket az ovu előttre érdemes időzíteni, az inszemet pedig a tüszőrepedés idejére vagy picivel utána javasolják. Erre azt válaszolta, hogy inszemnél a mosott, centrifugált spermákat helyezik fel, amelyek így kevesebb ideig életképesek. Rejtély megoldódott :)
luciffer73
2013-12-20 12:42:03
Sziasztok!
...Szilvi...és ahogy már írtam...ami nem öl meg, az erősít. :/ Kicsiny vigasz, de igaz.
A hormonról pedig....igen, ha muszáj egy már meglévő ebihalnak, akkor bizony szedni kell.
Én is szedtem...egészen a kezdetektől...pedig első gyerek, hormonsor nélkül...csak a meglévő tüneteimet ismerte a doki, mégis felírta, és jól tette.
Mondjuk még így is koraszülött volt, de megmaradt...és ha csak ennyi kell, akkor viszont kutya kötelességünk beszedni azt a bogyót. Egyébként minden másban egyetértek...valóban, ha nem muszáj, akkor tényleg nem szednék én sem...és magát a megtapadást a természetre bíznám. A hozzáállás nekem nagyon tetszik...és drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!
Capri...tudom, hogy már írtad az alacsony hőmet..., de most valamiért mégsem alacsony. Találgatok itthon, hogy mi lehet. Kevés stressz, hiszen már szabin vagyok, vagy a vitaminok? Valami okának kell lennie, hogy eddig még nem mentem 36 fok alá...nem mintha bánnám, de furcsa az eddigi hőmhöz képest :p
Én ma így
Szilvia1980
2013-12-20 12:04:17
capri: Ezt meg nem irtam, de ez nem most volt, de az ember ilyet soha nem felejt el...Nagyon nehez volt, szinte mar elviselhetetlen, de ezt azert irtam, hogy mindenkit megertek akinek ilyen vagy hasonlo problemaja volt:( ez nagyon sajnalatos dolog!
Az elet probara teszi az embert...
Moha13
2013-12-20 10:33:58
Bocs...most jöttem rá, hogy ezek nem a tüszők, amiket írtam, hanem petefészkek...:D
Szóval akkor tüszőkről nem esett szó. Gondolom, mindegy is lenne, mert épp ovu után vagyok 4-5 nappal.:)
Moha13
2013-12-20 10:21:04
Dzsudzsa
Legközelebb...én szorítok...:)
plumeria14
Tegnap a 18. nap volt. Nézett tüszőket is. Az egyik tüszőm 25x17, a másik 30x20 (állítólag most ez érlel éppen) :)
A tieid mekkorák? :)
Érdeklődni szeretnék, hogy nem e tudtok valamit az immunológiai vizsgálatról, mit takar, hol csinálják, mennyi idő és pénz. És esetleg az autoimmun betegségről és a teherbeesésről.
Köszönöm