Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-12-21 11:07:39

plumeria14

"Tekintsetek úgy erre az ünnepre, mint az utolsó olyan karácsonyra, amit egyedül töltötök."

Ez nagyon szép gondolat, köszi Plum! :)

Úgy tűnik, ez egy beragadós hónap...remélem, minden szempontból beragadós...:D...kívánom, hogy annyira ragadjon be ez a ciklusunk (mindenkinek az épp aktuális) hogy minimum 9 hónapig ne is lássunk mensit...:):):)
plumeria14
2013-12-21 11:00:42

Kedves Lányok,
mivel már mindenki nagyon készülődik és ritkábban kukkant be ide, ezért a következőket kívánom nektek, így a nagy karácsonyi hajrában. Tekintsetek úgy erre az ünnepre, mint az utolsó olyan karácsonyra, amit egyedül töltöttök. Mert jövőre minden más lesz, mindannyian többen leszünk – kinek még bent, kinek már kint - és életünk első babás karácsonyára fogunk készülni. Használjátok ki az ünnep hangulatát az összebújásra, az örömteli várakozásra és élvezzétek minden percét…jelszó: jövőre többen leszünk….na, nem itt a fórumon, hanem a fa körül :)

Röviden azért mindenki jelentkezzen be, hogy mik a fejlemények, ne veszítsük el egymást azért teljesen még az ünnepek alatt sem.

Nekem érdekes a görbém, beragadt, mint a Moháé ;)
Moha13
2013-12-21 10:31:36

jniki
Én is megyek hormonnézéshez vért adni januárban (ha most nem jön össze), ez ilyen 3. és 21. napi lesz. Te nem ilyenre mégy? Vagy miért ilyen hosszú (2 óra)?
anglia
2013-12-21 09:48:01

Sziasztok!
Én is kivánok nektek Boldog Karácsonyt és Boldog uj évet!
Vigyázatok magatokra. Ne hajcsátok tul magatokat. Sziasztok
jniki82
2013-12-21 09:26:42

Sziasztok Lányok!

Egy pár napig nem tudtatlak benneteket ilvasni, rossz volt a gépünk!Plumeria látom visszatértél, üdv itt ismét.
Hát én tegnap új hónapot kezdtem, már megint.Megkaptam a beutalót hormonvizsgálatra semmit nem értek belőle, de szép művelet lesz azt már mostlátom, felkészítettek, hogy 2 órás így hétfő reggel összeszedem magam és indulás így karácsony kedvéért.
Ha nem jönnék addig akkor mindenkinek Nagyon Békés Szép Ünnepeket kívánok!Csak pihenni és nem stresszelni!!!!
Moha13
2013-12-21 09:22:48

Sziasztok!
Én még mindig unalmasan, mondjuk nem is értem, mert ennél magasabb hőim szoktak lenni, legalább 36,8...most meg elakadt.
Úgy tűnik, a rendszer sem gondolja úgy, hogy ez elég magas, mert még mindig nem jelöl nekem ovut.

Igen, kicsit csend lett itt, én is ritkábban nézek be, készülődés, bevásárlás...stb. :)

Mindenkinek nagyon szép Karácsonyt és jó szilveszterezést! :):):)
Macseszka
2013-12-21 08:53:57

Jo reggelt Lànyok!

Kukac! Remèljuk az az èrzèsed egy beàgyazodàsi folyamat,drukkolok hogy az legyen!!! Ovu utàn 10 nappal vagy,tehàt lehetsèges!

Nagy a csend,gondolom mindenki kèszul az utolso nagy rohamra (bevàsàrlàs,ajàndèkok,stb) Vigyàzzatok Magatokra,unnepeljetek vidàman,a babàsok pihenjenek sokat.

Mindenkinek NAGYON BOLDOG KARACSONYT kivànok!!!

Ma igy:
Antika
2013-12-21 08:46:51

Sziasztok!
Ma így:
capri
2013-12-20 18:42:27

Sziasztok!

Luciffer, köszi, Neked is nagyon boldog karácsonyt! Azért legalább annyi időre gyere, hogy becsatolod a görbét, hogy lássuk, hogy állsz! :-)
Nekem jól jönne a "még kevesebb menstruáció"! Elvileg 25-re nem várom... Nem érzek semmit, de ha most megkapaszkodott odabent valaki, akkor ő mindent kibír. Ma délután rendet raktam az egyik szobában, ami raktárszobaként funkcionál, hajolgattam meg emelgettem egy csomót...

Mel84, akkor neked is indulhat a babás ciklusod! ;-)

Napsugár,
én nem tudok róla szinte semmit. Esetleg ezt olvasd át: http://robertklinika.hu/hu/tartalom/Meddoseg/Sikertelen_terhesseg_kezelese/Immunologiai_vizsgalat
kukac
2013-12-20 18:41:56

Sziasztok!

Én ma így, sajnos nincs időm többet írni:
Szerintetek mitől lehet, hogy ahol volt a peteérésem, most megint ovuszerű fájdalmat érzek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!