Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon Boldog Bekes Karacsonyt mindenkinek es kedves csaladotoknak:) Legyen szep az unnep mindenkinek!
En ma igy...Hajra 2014! Jovunk!!!!
capri
2013-12-21 17:27:43
Sziasztok Lányok!
Látom, már mindenki nagyon készülődik! Ma mi is jártuk az üzleteket, elköltöttünk egy csomó pénzt, de majdnem mindent sikerült megvenni, amit akartunk.
Kukac, Te hogy állsz ma? Mi együtt haladunk. :-) Eddig nagyon jól néz ki a görbéd!
Moha, Te is úgy jártál a sötétítéssel, mint én. A lényeg, hogy mi tudjuk, mikor volt, a rendszer meg csinál, amit akar! :-)
Jniki, a sima hormonsor nem gáz, az inzulinterheléshez kitartás! (bár nekem még nem volt) De szerintem is ihatsz előtte vizet. Azért az előtte lévő napokban ne zabáld tele magadat édességgel! (nem tudom, hogy számít-e, de nehogy ez tolja fel az értéket)
Én ma így (igaz, kicsit melegebb volt a szobában, mint szokott). Nem tudom, totál semmit nem érzek. De hát előző ciklusban már a melleim is fájtak (ami amúgy sosem szokott), szóval várok, már a holnapi hőm is sokat mondó lesz, olyankor már le szokott esni. Úgyhogy ha belefér az időtökbe, kérnék egy kis fújást! :-)
Moha13
2013-12-21 17:09:30
jniki
Szerintem inni lehet, sőt, kell is vérvétel előtt...legalábbis én úgy tudom. VAgy itt kikötötték, hogy nem is ihatsz? Az éhgyomorra úgy tudom csak azt jelenti, hogy nem lehet enni.
jniki82
2013-12-21 13:44:48
Fejér megyei vagyok helyileg Sárbogárdon élek és itt is megcsinálják az Sztk-ban nem kell felmennem székesfehérvárra.Már most rosszúl vagyok tőle, mert éhgyomorral kell menni és nekem az első, ha felekelek, hogy innom kell, mert szomjan halok.De kibírom a cél érdekében!
plumeria14
2013-12-21 13:36:34
jniki82,
hol csináltatod az inzulin vizsgálatot? A terheléses inzulin vizsgálaton én is gondolkoztam, de csak fizetős helyeket találtam... Sokat olvasni mostanában arról, hogy az IR meddőséget okoz, de érdekes módon a dokik ezt nem nagyon ajánlgatják. Várjuk majd a beszámolót.
jniki82
2013-12-21 13:26:21
Moha,Plumeria
3 és 21 naposra megyek én is és a 3 naposon vannak inzulinos vizsgálatok is felírva, gondolom egy füst alatt mindent megakar nézni a dokim!Már nem is tudom mi lenne a jó, ha minden oké vagy ha talál vmit, mert ha minden oké akkor miért nincs eredmény, ha meg van vmi akkor lehet kapok vmi bogyót és akkor siker lesz a vége!!
Majd leírom mileyn volt!
plumeria14
2013-12-21 13:00:49
MOha13,
igen, jól emlékszel. Én a nődokim magánrendelésére vittem és ott kellett leadni rendelési időben. Rá egy órára már kaptam is e-mailben az eredményt. Én úgy tudom, hogy 3 órán belül kell odaérni. Előtte 3-5 nap önmegtartóztatás. A gyógyszertárban tudsz venni jól záródó steril tégelyt, amibe produkálnia kell a párodnak.
Moha13
2013-12-21 12:49:10
plumeria
Én is remélem...:)
Ugye jól emlékszem, hogy Ti már megnéztétek a spermiumokat?
Az hogy működik? Van egy időpont, amikorra lehet vinni, vagy amikor akarja, akkor viszi az ember és csak leadja?
És mi van, ha valaki nem ér be 1 órán belül, mert messze lakik?
plumeria14
2013-12-21 11:21:46
Moha13,
ha most nem jön össze, akkor januárban én is megyek hormonokat nézetni, de remélem, egyikünknek se lesz már erre szüksége...
jniki82,
engem is érdekelne, hogy neked mit néznek, ami 2 órát vesz igénybe...csak nem terheléses inzulinvizsgálatra mész?
Majd én fújom, én ráérek...:):):)