Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az én görbém egyenlőre semmi izgi. De láttam itt nagyon ígéreteseket is Capri, Moha és még akiket név szerint nem említek mert kihagy az agyam, nektek is megy a drukk.
Békés, összebújós ünnepeket kívánok mindenkinek.
Én kaptam Viktortól (Orbán) egy névre szóló levelet amiben felhívja a figyelmem ha vállalok még egy gyereket és visszamegyek dolgozni akkor megkapom államunktól a GYEDet is. Politizálni nem akarok, tehát nem kommentálom a véleményem. De az ember lánya mindenben lássa meg a pozitív gondolatot. Ami jelen esetben az, hogy már úgy tekintenek rám akinek van még egy gyermeke. Szóval éljen 2014 és a gyermekáldás !
Archangel85
2013-12-22 08:34:37
Halihó Csajok! Megy a drukk mindenkinek. :)
Mitől lehet az, hogy az alhasam még mindig fáj. Valakinek hasonló tapasztalata a clostival kapcsolatban? A hőm még ilyen se volt sose. Ott mozog szépen lent.
Na de próbálom úgy nézni, hogy na ilyen a tökéletes terhesgörbe :D :D :D
KatkaManó
2013-12-22 08:09:12
Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
A jövő évre pedig azt kívánom teljesüljön mindenki vágyott nagy álma.
2014 a Baby-Boomok éve legyen :)
Aki szilveszterre nem várja azok helyett meg én várom :)
Antika
2013-12-22 06:57:10
Jó reggelt!
Úgy látom, hogy tegnap én zártam és most én kezdem a napot :)
Nem tudom, hogy mitől, de zuhantam egyet. Ilyen még sosem volt.
Ma ilyet alkottam :)
Antika
2013-12-21 23:07:01
Moha13
Igen együtt haladunk egy-két nap eltéréssel, ha jól emlékszem a te javadra :)
Én is bízom benne, hogy összejön most. Szeretem a gyerek pezsgőt :)
Itt a görbém
luciffer73
2013-12-21 22:56:55
Sziasztok!
Gyors csatolás és szundi! :)))
kukac
2013-12-21 22:14:22
Sziasztok!
Egész nap rohangáltunk, csak most volt időm elolvasni, amit írtatok.
Capri: nekem kicsit csökkent a hőm, de csak 4 órát tudtam aludni a szokásos 8 helyett úgyhogy nem veszem rossz jelnek! A Te görbéd csodaszép! :)
Én most semmit sem érzek, még azt a szokásos izgalmat se... No, majd 24-én kiderül hogy mi a helyzet.
Moha13
2013-12-21 21:39:07
Antika
Én is szilveszterre nemvárom...szóval...szurkolok nekünk...hogy ne csak a szilveszter miatt (gyerek)pezsgőzzünk! :)
MEgmutatod a görbéd? Ha jól emlékszem, pár nap eltéréssel együtt haladunk...:)
jniki82
2013-12-21 20:31:08
Capri,
még jó, hogy említetted az édességet, mert mikor megvan akkor szinte zabálni tudnám az édességet.Bocs a kifejezésért, de ez tényleg így van.
Antika
2013-12-21 20:15:25
Sziasztok!
Név szerint nem sorolom fel, hogy ki megy vérvételre és cukorterhelésre, de ha ebben a hónapban nekem sem sikerül, akkor januárban én is megyek vérvételre és vissza az endokrinológushoz a lelettel. Én úgy emlékszem, hogy inni lehet vizet előtte is és közben is, ha már megittad a cukros löttyöt. Mind a háromszor egy vénából akarták megoldani a dolgot, de eléggé fájt, amikor már másodszor döftek, mondtam, hogy a másikat legyenek szívesek döfködni :)
Nekem is IR-em van, hát nem könnyű, de még mindig jobb, mint egy csinos II.-es típusú diabétesz.
Egy biztos, ha megjön piros szilveszterem lesz :(
De nem fog!!!
Mindenkinek kívánok én is Áldott ünnepeket, egyetek, igyatok amennyi belétek fééér!
Puszkó Nektek Csajok (PuNCs)
Békés, összebújós ünnepeket kívánok mindenkinek.
Én kaptam Viktortól (Orbán) egy névre szóló levelet amiben felhívja a figyelmem ha vállalok még egy gyereket és visszamegyek dolgozni akkor megkapom államunktól a GYEDet is. Politizálni nem akarok, tehát nem kommentálom a véleményem. De az ember lánya mindenben lássa meg a pozitív gondolatot. Ami jelen esetben az, hogy már úgy tekintenek rám akinek van még egy gyermeke. Szóval éljen 2014 és a gyermekáldás !