Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gizgazzz
2013-12-22 08:34:42

Az én görbém egyenlőre semmi izgi. De láttam itt nagyon ígéreteseket is Capri, Moha és még akiket név szerint nem említek mert kihagy az agyam, nektek is megy a drukk.
Békés, összebújós ünnepeket kívánok mindenkinek.
Én kaptam Viktortól (Orbán) egy névre szóló levelet amiben felhívja a figyelmem ha vállalok még egy gyereket és visszamegyek dolgozni akkor megkapom államunktól a GYEDet is. Politizálni nem akarok, tehát nem kommentálom a véleményem. De az ember lánya mindenben lássa meg a pozitív gondolatot. Ami jelen esetben az, hogy már úgy tekintenek rám akinek van még egy gyermeke. Szóval éljen 2014 és a gyermekáldás !
Archangel85
2013-12-22 08:34:37

Halihó Csajok! Megy a drukk mindenkinek. :)
Mitől lehet az, hogy az alhasam még mindig fáj. Valakinek hasonló tapasztalata a clostival kapcsolatban? A hőm még ilyen se volt sose. Ott mozog szépen lent.
Na de próbálom úgy nézni, hogy na ilyen a tökéletes terhesgörbe :D :D :D
KatkaManó
2013-12-22 08:09:12

Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
A jövő évre pedig azt kívánom teljesüljön mindenki vágyott nagy álma.
2014 a Baby-Boomok éve legyen :)

Aki szilveszterre nem várja azok helyett meg én várom :)
Antika
2013-12-22 06:57:10

Jó reggelt!
Úgy látom, hogy tegnap én zártam és most én kezdem a napot :)
Nem tudom, hogy mitől, de zuhantam egyet. Ilyen még sosem volt.
Ma ilyet alkottam :)
Antika
2013-12-21 23:07:01

Moha13
Igen együtt haladunk egy-két nap eltéréssel, ha jól emlékszem a te javadra :)
Én is bízom benne, hogy összejön most. Szeretem a gyerek pezsgőt :)
Itt a görbém
luciffer73
2013-12-21 22:56:55

Sziasztok!
Gyors csatolás és szundi! :)))
kukac
2013-12-21 22:14:22

Sziasztok!

Egész nap rohangáltunk, csak most volt időm elolvasni, amit írtatok.

Capri: nekem kicsit csökkent a hőm, de csak 4 órát tudtam aludni a szokásos 8 helyett úgyhogy nem veszem rossz jelnek! A Te görbéd csodaszép! :)

Én most semmit sem érzek, még azt a szokásos izgalmat se... No, majd 24-én kiderül hogy mi a helyzet.
Moha13
2013-12-21 21:39:07

Antika
Én is szilveszterre nemvárom...szóval...szurkolok nekünk...hogy ne csak a szilveszter miatt (gyerek)pezsgőzzünk! :)
MEgmutatod a görbéd? Ha jól emlékszem, pár nap eltéréssel együtt haladunk...:)
jniki82
2013-12-21 20:31:08

Capri,

még jó, hogy említetted az édességet, mert mikor megvan akkor szinte zabálni tudnám az édességet.Bocs a kifejezésért, de ez tényleg így van.
Antika
2013-12-21 20:15:25

Sziasztok!
Név szerint nem sorolom fel, hogy ki megy vérvételre és cukorterhelésre, de ha ebben a hónapban nekem sem sikerül, akkor januárban én is megyek vérvételre és vissza az endokrinológushoz a lelettel. Én úgy emlékszem, hogy inni lehet vizet előtte is és közben is, ha már megittad a cukros löttyöt. Mind a háromszor egy vénából akarták megoldani a dolgot, de eléggé fájt, amikor már másodszor döftek, mondtam, hogy a másikat legyenek szívesek döfködni :)
Nekem is IR-em van, hát nem könnyű, de még mindig jobb, mint egy csinos II.-es típusú diabétesz.
Egy biztos, ha megjön piros szilveszterem lesz :(
De nem fog!!!

Mindenkinek kívánok én is Áldott ünnepeket, egyetek, igyatok amennyi belétek fééér!
Puszkó Nektek Csajok (PuNCs)

Én mindennap itt leszek :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!