Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-12-22 18:47:08

Sziasztok!
Igen, elkezdem a tesztelést...ember végre abbahagyta az eszement melózást...tehát most már lehet malackodni. Én szabin vagyok, tehát annyira nem vagyok lefáradva :))))
Végre valahára süllyedt a hőm...bár ez még mindig nem az igazi...tudom, tudom...ne akarjak annyira alacsony hőt, dehát az van, hogy eddig mindig alacsony volt..most meg...és még mindig 36 felett...nem sokkal, de azért felette...szóval érthetetlen. Vagyis annyira nem. Nincs stressz, és talán a vitamin...bár nem gondolnám, hogy az a hőmérsékletemet ennyire befolyásolná...no de mindegy...ma hancúr lesz, akármit is mutat a teszt :DDDD
Mindenkinek drukk...változatlanul :))))
capri
2013-12-22 17:37:43

Kukac, 25-26-ra nem várom. Minden a hőmtől függ. Én azt gondoltam, már mára leesik, nagyon kíváncsi leszek a holnapira. Már van pecsételő vérzésem, szóval sok jóra nem számítok...
És te? Mikor tesztelsz?
kukac
2013-12-22 17:16:43

Sziasztok!

Vannak ám ígéretes görbék! :)

Capri: mikor tesztelsz? Mikorra nem várod?

Mel84
2013-12-22 11:32:02

Sziasztok!
Hű, van egy-két igen tetszetős görbe! :) Jajj, nagyon drukkolok!
Nekem a mai nagyon magas, bár még mensi van, meg extra sokat aludtam! Kislányom első fél 10-ig alvása!!! :) Éjszakázás nélkül! :)
Az én szeptemberi babám görbéje ilyen! :)
capri
2013-12-22 10:29:24

Moha, ha holnap visszamegy 36,75-re, akkor ott lesz a másik fül. ;-) Aztán utána mehet feeeeeeel, jóóóóó magasra!

Plumeria, köszi. Akkor kérnék egy kis fújást holnapra! ;-)
Nem baj az, hogy egyenes a Tiéd, az enyémben is alig volt mozgás a 20. napig.
plumeria14
2013-12-22 10:12:55

Sziasztok lányok!

capri, nagyon szép ez a görbe, de inkább nem mondok semmit.

Moha13, látom, te sem változtál, én is maradtam egy helyben, ami nálam azért nagyon furcsa az ovu előtt, ilyet azért még nem produkáltam...

csillka, izgulok a tesztelésed miatt, kérlek, majd jelentkezz hogy mi a szitu.

Antika, érdekes ez a mostani esésed, nem lehet, hogy kevesebbet aludtál vagy csak stresszesebb vagy valami miatt?

Mindenkinek megy a drukk, aki a ünnepekre nem várja!
Moha13
2013-12-22 10:11:45

Jó reggelt!
csak jöttem görbét mutatni, szaladásban vagyok...
capri
2013-12-22 10:09:48

Sziasztok!

Moha, köszi a fújást, hát, kicsit lejjebb ment, de legalább nem zuhant. Két ciklussal ezelőtt voltam úgy, hogy tizedenként ment lefelé a hőm.

Kukac, simán jó lehet az még! Drukkolok!

Luciffer (ha visszaolvasol), lassan lehet kezdeni az ovutesztelést! :-)

Antika, ha ilyen még nem volt, hátha ez jelent jót.. ;-)

Mkinga, már hiányoltalak!

Csillka, drukkolok a karácsonyi ajándékért!

Archangel, Gizgazzz, hajrá nektek is!
mkinga
2013-12-22 09:01:06

Hello lanyok!!!
Sok szep gorbe van szoritok mindegyikotoknek :D a csodak honapjaban kivanom , hogy sok kis babo lapuljon pocakotokban !!!
En ebben a honapban nem homerozom, most kikapcsolodok kicsit , majd jovotol ujbol fel a harcara :D . Szedem meg a Clomidot meg a Duphastont is ez a 3 honapom veluk... dokinal 11.ciklusi napomon voltam es lass csodalkozast... akkora tuszom volt kilogott az ultrahang vizsgalo kepernyorol :P csodalkozott a dokim is , hogy ilyen koran eddig 15-17.napomon volt szoval ez egy masabb honap volt! :)

Kivanok nektek egy Bekes Boldog Nyugott karacsonyi Unnepeket es minden szepet az uj esztendore es igen ... sok sok babocat!!!

Pusszi csajok, jovore talalkozunk :D .
csillka
2013-12-22 08:57:30

Jó reggelt!

Van még pár nap az évből, hátha, hátha.
Én kedden reggel csinálok egy tesztet, a "remény hal meg utoljára" alapon :D
Szép napot, és jó készülődést Mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!