Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Antika
2013-12-23 07:46:20

Jó reggelt!
Ma egy órával később mértem. Igazán feljebb mehetne az enyém is mostmár!

Csillka drukkolok!

Én ma így:
csillka
2013-12-23 06:58:39

Jó reggelt!
Köszönöm a "fújást" hatásos volt.
Már nagyon várom a holnap reggelt. Ha úgy is van, ahogy remélem nem biztos, hogy mutatná,mert korai. Csak azért tesztelek holnap, hogy hátha, és milyen szép lenne pont holnap derülne ki :D
Adrienn830
2013-12-23 06:48:36

Jó reggelt! Ma így, legyen szép napotok.
Ani0630
2013-12-23 06:45:37

jo reggelt lanyok. en ma igy
Archangel85
2013-12-23 06:10:55

Jajj lányok el vagyok keseredve. A hőm még mindig stagnál. :(
A hasam meg szúr, feszít, fáj. Már nem oldalt. A méhemnél.
Ma kell elkezdenem az utrogestant, de ahőm alapján még nem volt ovum sem. Kicsit el vagyok kenve, mi a baj velem???
Dzsudzsa
2013-12-22 23:16:55

Lányok!
Én is babát, esetleg babákat :)) hozó boldog Karácsonyt és Új esztendőt kívánok mindannyiónknak.
Holnaptól elég pörgősek lesznek a napok, így nem hinném, hogy nagyon aktív tudok lenni.
Ünnepek után találkozunk!
Adrienn830
2013-12-22 21:46:31

Sziasztok! Én ma így állok, szép pozi lett ma az ovulációs tesztem, ma voltunk is együtt meg tegnap előtt és az előtt is :) Boldog Karácsony kívánok mindenkinek!
capri
2013-12-22 21:43:31

Dzsudzsa, köszi a fújást. Most már azért becsuknám az ablakot, mert a végén úgy kihűl a lakás, hogy azért esik le a hőm. :-P :-) De azért fújjátok csak! :-)
Szép estét mindenkinek!
Antika
2013-12-22 21:26:21

Oh Dzsudzsa ez nagyszerű, amit írtál, hogy az ovu utáni együttléttel sikerült a babóca!
Mi is ugyanígy kaptuk el, de remélem, hogy sikerrel jártunk :)
Dzsudzsa
2013-12-22 20:00:15

Capri! Csillka!
Alakul ez, szépen alakul!!!
Nagyon szurkolok! Kéretik résnyire hagyni az ablakot, hogy a cugom betaláljon. Fújom ám, fújom :))
Én tegnap meg ma nem mértem. Egyrészt kicsit kirúgtunk a hámból, így keveset aludtam, másrészt nem volt kedvem :)
Moha!
A görbéd ismét gyönyörű. Kívánom, hogy a vége is az legyen!!
Luciffer!
Csak keményen! Kapd el apát!

Érdekes, ti is írtátok pár napja, hogy mennyire fontos ovu előtt együtt lenni.
Nekem a nyári, kezdetben még sikeres babás hónapomban csak az ovu utáni napon tudtunk együtt lenni. Azt mondtam, keresztet vethetünk arra a hónapra. De... abból lett baba.

Nem aggódni! Jönni fognak a babák akkor, amikor nekik a legjobb. Csak, hát nekünk nem egyszerű kivárni azt :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!