Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szóval,mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok,és higgyétek el a 2014 lesz a mi évünk:-) :-) :-)
Nálam semmi extra,pussz nektek:-)
KatkaManó
2013-12-23 13:06:19
Plumeria tudom mit èrzel nekem a lombik nem jött össze mert kèsett ès a beültetès pont karácsonyra esett volna. Fel a fejjel januàrba semmi akadàly nem lesz :) Addig is kapd el apàt hàtha nem is kell menni :)
Kiara
2013-12-23 12:36:57
Sziasztok!
Úgy alakult hogy ebben a hónapban mégsem kezdtem el a CLostyl kúrát, mert kiderült hogy a párom apukájánál kicsit lusták voltak a katonák ami lehet örökletes, így a hórmon bomba előtt meg akarjuk tudni nála minden okés-e...oda januárba megyünk...
Viszont ettől függetlenül voltam a dokinál 9. napi uh-on, ahol még nem látott semmit csak egy 5mm-es nyálkahártyát..27-29 naposak a ciklusaim..ezek szerint akkor nem lesz peteérésem???? 30-ára visszarendelt, de most nem tudom mit gondoljak.. ma meg néha úgy feszít a mellem oldalt, néha néha belenyilal...Ha pénteken nem látott semmit attól még lehet akár most peteérésem?????
Köszönöm!!!!!!!!!
Archangel85
2013-12-23 12:21:34
Capri azért zavar ennyire mert fáj, és ilyet még soha nem éreztem. Oké tuti az ovu miatt van.Nem? De ilyennek kell lennie? Próbáltam hívni a dokit, de ki van kapcsolva :(((
Mit is hittem, hogy 23-an zavarom.
Plumeria: Kapd el apát, hátha nem is lesz szükség az inszemre. Most tudod, mikor kell akciózni. :)
Csilka szoritok!!
plumeria14
2013-12-23 10:34:49
Megjöttem...már szép nagy, 21 mm-es a tüszőm, de még nem repedt meg...ezt mondjuk sejtettem abból, hogy a hőm nem emelkedett...ugrott a mai inszem...a doki szerint az elkövetkező 3 napban fog megrepedni...remek, mert otthon leszünk a szülőknél és hát ott nem olyan...egy kicsit csalódott vagyok, mert annyira készültem rá, de tudom, hogy a természetbe nem tudok beleszólni...és hát Murpy...ilyenkor persze, hogy nem a 11. napon van az ovum...lehet, hogy a december így ugrott, ami nagyon bosszant...
capri
2013-12-23 09:25:22
Sziasztok!
Aki már nem lesz addig, annak nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Archangel, ha nagyon zavar a dolog, nem tudsz ma beugrani még egy uh-ra?
Csillka, hajrá, nagyon szép, fújom! :-) Mindenképp jelentkezz holnap!
Kukac, szurkolok még, hátha... :-)
Jniki, sajnálom... :-(
Plumeria, nagyon drukkolok! Ugye tudsz majd még írni, hogy mi volt?
Nekem mára leesett a hőm, igazából nem is tudom, milyen értéket írjak be. Először nagyon gyorsan csipogott másodszor a lázmérőm (én mindig 2. csipogásig mérek), és nem változott az eredmény, utána egyből mértem még egyet, akkor meg egy tizeddel magasabb lett. De igazából úgyis mindegy, szóval beírtam 36,7-et, kb. annyi lehetett.
plumeria14
2013-12-23 08:43:46
Jó reggelt lányok!
Az van, hogy most nem tudom mi van...nem mozdulok sehova...eddig a 11. napra már mindig emelkedett a hőm...ez nem ér...ma délelőtt megyek UH-ra és ettől függ a délutáni inszem. Drukkoljatok légy szíves, mert az inszem miatt kihagytuk a termékeny nyákos napokat :( Remélem, hogy a doki olyat fog látni, aminek én is örülni fogok...
jniki82
2013-12-23 08:10:29
Jó reggelet mindenkinek, már akinek jó!Nekem nem!
Elmentem ma vérvételre jó korán felkeltem, hogy az elsők között legyek és ne kelljen sokat ott lennem, erre kiderűl, hogy ma nincsenek szakrendelések és labor sem csak ezt elfelejtették közölni!Hát ez szuper, most megint várhatunk 1 hónapot a köv ciklusig
Dzsudzsa
2013-12-23 08:09:56
Csillka!
A reggeli vizelet egy érzékeny teszttel már mutathatja!!! Nagyon szép görbe!
Megy a szurkolás, nyisd az ablakot! Gyönyörű karácsonyi ajándék lenne!
kukac
2013-12-23 07:56:06
Sziasztok Lányok,
Az enyém ma ilyen. Mensi előtt lassan araszolgat lefelé, úgyhogy nem tudom mi lesz holnap...
Szóval,mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok,és higgyétek el a 2014 lesz a mi évünk:-) :-) :-)
Nálam semmi extra,pussz nektek:-)