Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Rita, szerintem még nagyon korán vagy a teszteléshez. Elvileg 29-én volt PÉ-d, azért 14 napot szerintem minimum érdemes kivárni onnantól.
Adrienn, jól emlékszem, neked egészen szép volt a görbéd! Teszteltél negatívat!? Annyiszor hallani, hogy "megjön", aztán mégis baba van a dologban. Nem akarok feleslegesen reményt kelteni benned, de tényleg furin jött most meg neked...
Szilvi, én is ingadozok már 2 hónapja, nem értem miért... :(
Megérzéshez visszakanyarodva, a férjem tegnap azt mondta, szerinte ez a hónap sikeres, érzi :) Hát reméljük...
Én egy kicsit csaltam, és írtam nyákot is, amikor magas volt a méhszáj. Így az általam vélt helyre tette a PÉ-m.
Ritus1979
2014-01-09 17:57:38
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Az utóbbi időben 24 napos ciklusaim vannak, kedden kellett volna megjönnie, de semmi. Ma vagyok a 27.napon, ilyen hosszú ciklusom még soha nem volt. Tegnap meg ma is teszteltem, de negatív. Két napja nagyon pici barnás folyásom van, de ennyi. Mielőtt megjön, az eddig mindig megéreztem, mert előző nap pecsételek, illetve picit görcsölni szoktam, de most semmi. Ez a ciklusom amúgy is más volt, mint a többi, mrt a 14.-15.napon enyhe görcseim voltak, és halvány rózsaszín folyásom. Eddig ilyenem sem volt. A hőm sem igazán csökkent le, mint szokott, úgyhogy igazán nem értem. Ha babás vagyok, annak nagyon örülnék, de mért nem mutatja ki a teszt? Ha meg nem, akkor miért nem jött meg? Havalakinek van valami javaslata, azt szívesen venném. Kicsit megijedtem, hogy valami bajom van. Csatolom a görbém, hátha abból többet láttok, mint én. Köszönöm a segítségeket.
napsugar24
2014-01-09 17:55:52
Ildibaba-
őszintén nagyon sajnálom, ami történt, amit leírtál-kitartást és erőt kívánok.
Plumeria-
sajnálom hogy megjött.
Kbettina-
gratulálok a 10. héthez-és további kitartást, erőt és egészséget kívánok.
capri- igen én nagyon bízom benne, hogy felszívódik és hogy minél hamarabb-igaz még most eléggé fáj.
Archangel és Dzsudzsa-nagyon szorítok Nektek!
Adrienn830
2014-01-09 17:55:16
Szerintetek Milyen mensi az amikor megjött nekem január 7.-én pecsételt, majd 8.-án közepes és 9.-én enyhén szinte csak pecsételget??? Amikor máskor megvan 5-6 napig is. Már ha megjött lenne meg normális mennyiségben mint eddig...
Szilvia1980
2014-01-09 17:16:17
Sziasztok!
A pozit teszteloknek nagy gratula:)
Aki meg most fog tesztelni annak szoritok:)
Kerdesem lenne hozzatok: Nagyon ingadozik a hom, szerintetek ez miert van? Hormonzavarnak lehet ilyen jele?
luciffer73
2014-01-09 15:25:03
Moha....ha pesti vagy...akkor légyszi ezt olvasd el....érettségi kell, és gépírni tudás. Ez az alap...akármelyikőtök, ha olvassa figyelmeztesse mohát, hogy olvassa el!!!! Ezt a levelet egy volt kolléganőmtől kaptam fészen.
"Sziasztok!
Véletlenül tudomásomra jutott, hogy a közeljövőben két írnoki álláshely is meg fog nálunk üresedni, ezért írtam nektek, hátha valakit érdekel, vagy esetleg tud valakit akit érdekel. Van a címzettek között olyan, aki tudom, hogy maradna, de azért jeleztem arra felé is, hátha a környezetetekben van érdeklődő. Az egyik hely hamarosan aktuális lesz, a másik ha jól tudom április környékén. Holnap meg fognak engem keresni önéletrajz ügyben, úgyhogy ha esetleg valakit érdekel a dolog, vagy tud valakit akit érdekel, az küldjön egy önéletrajzot a knyfou@mku.hu e-mail címre. Olyan embert keresnek lehetőleg, aki már dolgozott ilyen területen, azért gondoltam arra felé kérdezősködni. Ha lenne kérdésetek, keressetek nyugodtan."
maximail
2014-01-09 13:56:30
Sziasztok!
Találtam egy cikket, ami nagyon jól összefoglalja az én gondolataimat, tapasztalataimat is.
Ez ugyan a PCOS-ra van kihegyezve, de az alapgondolat szerintem sok más helyzetre is igaz!
Nagyon jól leírja azt az érzést, ami engem is elfogott a meddőségiben.
kbettina
2014-01-09 13:52:07
Köszi mindenkninek a jó kivánságokat!!:)
Katkamanó:legyen szerencsétek!!
Moha:leirom neked,hogy én a te helyedben mit tennék.ugyan olya stresszes vok mint te.mindig az voltam...a városi vezetés vizsgámon kétszer buktam ez miatt,azt mondta a vizsga biztos hogy mig ennyire stresszelek nem lesz jogsim.
Sokszor voltam padlón,phsziháter kezelt sokszor,irtó erős gyógyszereket szedtem.Aztán össze szedtem magam legalabb annyira hogy ne gyógyszerezzek.
Tehát,én megcsináltatnám a nődokis kivizsgálásoat,hormonokat nézetnék.férjnek sok vitamin ha akarja ha nem. Felkeresnék egy pszihodokit,és megfogadnám a tanácsait.citromfű teát és vmi természetes nyugtató hatásu bogyót szednék.Hőmérőzést abba hagynám,sex 2-3naponta.
Ja irtad h nincs munkád..keresés mellett biztos sok az időd..kerres hobbit.pl olvass,én kaland, horror könyveket bújok. Kézműveskedj,pl papirfonás,olcsó és tuti leköt.dennyi egyszerű hobbit találni, csak keress!!
A sperma szám ugye kevéske,akkor a vitaminozással is kell néhány hónap mire feljavulnak.addig kár rágni magad. Minek mérsz??ovu környékén legyetej együtt sűrűbben, aztán mérj pár napot hogy megtudd volt e és megint hagyd abba. Amérés elvileg arra jó hogy megtudd ,van e peteérés.de te már tudod hogy neked van,innentől semmi sem múlik a hőmérőzésen.
Ha jól átgondolod,szerintem hallgathatnál a tanácsra.:)
Puszi
catgirl20
2014-01-09 10:54:31
Sziasztok Lányok!
A tegnapi napom kimaradt itt és tessék mennyi mindent kellett visszaolvasnom!
Annak aki mostanság tesztel csak pozitívat kívánok, aki nem várja annak fújom a hőt én is :)
Látom nem mindenkinek egyszerű a férjével. Nekem szerencsém van nagyon megértő és örül neki, hogy fórumozok. Bár nálunk ez még csak a 2. hónap de együtt érez velem amikor megjön....
Egyébként végre vége ennek a nagyon hosszú és kiismerhetetlen ciklusnak. Ma reggel brutális görcsökkel megjött. Így most égy újabb hónap kezdődik :)
jniki82
2014-01-09 10:11:05
Jó reggelt Csajok!
Ildi most olvastam mi történt , sajnálom!!Azt hittem, hogy Neked végre happy end lesz a vége!!!
Rita, szerintem még nagyon korán vagy a teszteléshez. Elvileg 29-én volt PÉ-d, azért 14 napot szerintem minimum érdemes kivárni onnantól.
Adrienn, jól emlékszem, neked egészen szép volt a görbéd! Teszteltél negatívat!? Annyiszor hallani, hogy "megjön", aztán mégis baba van a dologban. Nem akarok feleslegesen reményt kelteni benned, de tényleg furin jött most meg neked...
Szilvi, én is ingadozok már 2 hónapja, nem értem miért... :(
Megérzéshez visszakanyarodva, a férjem tegnap azt mondta, szerinte ez a hónap sikeres, érzi :) Hát reméljük...
Én egy kicsit csaltam, és írtam nyákot is, amikor magas volt a méhszáj. Így az általam vélt helyre tette a PÉ-m.