Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Tegnap este teszteltem mert a hétfői pozi is délutáni pisiből volt és ahhoz akartam viszonyítani.
Tegnap volt a nem várt napja (leghosszab ciklusidővel számolva), mensis görcseim voltak napközben párszor, egyszer-kétszer belenyilallt a hasamba, hol itt hol ott a fájdalom és elkezdet kicsit fájni a derekam.Fehéres nyákos folyásom van, tisztasági betétet elbír a mennyiség...és rám tőr néha a hányinger.
A hétfői teszt erős volt ahhoz képest hogy 4 nappal mensi előtt csináltam.A tegnap esti 5 perces tesztem meg már olyan erős volt hogy a tesztcsík sötétebb lett mint kontrollcsík és nem kellett hozzá 5 perc...nem tudom mi van mert ugye lehet még ciszta vagy méhenkívüli ( ugyanis decemberben diagnosztizálták hogy PCOS vagyok és nincs peteérésem ) így ezek a lehetőségek sajnos még fennállnak de próbálunk bízni és amíg nincs gond addig nem mennék dokihoz...ez úgy is ki fog alakulni hogy mi van, vagy ki van..Ma reggel kicsit mensis görcseim voltak meg fel vagyok puffadva, olyan mitha mindig pukkantanom :-) kéne ( bocsi:-))de a folyásom csökkent.kicsit érzem a derekam de nem mindig és nem erősen.
Még mindig nem értem ha a doki nem látott egyszer sem semmit akkor miből lett, a 2.uh 19. napon-on már elvileg látszódnia kellett volna annak hogy itt alakul valami, nem, 26.napon már pozi volt a tesztem??Ráadásul nagyon nagyon erős a teszt csík és már annyival mensi előtt is az volt...és a tegnapi a hétfői óta erősödött...mondjuk másik tesztet csináltam.. Nektek mi a véleményetek? Lehet csak becsap az a testem és az agyam csinál ilyen dolgokat??????
Drukkolok a teszteseknek és a többieknek hogy mielőbb tesztesek legyenek!!!
kbettina
2014-01-10 08:25:02
sziasztok! Moha, olvasd vissza a tegnapot,mert én segítségképp irtam neked egy regényt!
capri
2014-01-10 08:16:27
Archangel, én már most elkezdem szugerálni azt a tesztet! :-)
Közben én is olvasgattam, és látom, hogy eléggé változóak a tapasztalatok. Vértesztet nem tudsz csináltatni? Akkor teljesen egyértelmű lenne a dolog.
Nagyon drukkolok!
Archangel85
2014-01-10 08:09:36
Hisztek a gondolat teremtő erejében?? Állítólag az emberi elme képes létrehozni anyagi dolgokat. Minél többen vagyunk, annál hatásosabb. Lehetne, hogy ma mindenki aki szeretne segíteni, az ma 10 órakkor arra gondol, hogy két csíkos legyen a tesztem? Egy próbát megér. De csak ha szívből jön, akkor segít.
Tudom, lesz aki kinevet....
Archangel85
2014-01-10 07:52:00
Igen, de azt írták, hogy néhány helyen, hogy valakinek visszatartja a menzit az utro, és ha nekem is ez van???
Na most akkor nem megyek mosdóba, és olyan 10 körül lövök még egy tesztet, ha van rajta valami, még nem késő az utro-hoz.
De komolyan én már azért komolyan elhittem, hogy nekünk is sikerülhet! :(((
Ne haragudjatok megzuhantam kicsit. Férjem is azt mondta, ha nincs erősödés szerinte is hagyjam abba. Mondom erősödés? Egy nyamvadt 2. csík se látszódott. Azt mondta akkor hagyjam, aztán majd kiderül, hogy megjön vagy sem. De ha ez a gyógyszertől volt, akkor még 2 hónapon át ez lesz??
Kivagyok......
capri
2014-01-10 07:46:16
Sziasztok!
Szilvia, szerintem ez még nem olyan vészesen nagy ingadozás. Igazából egy kisség kiugró értéked van, a 36,7. Inkább csak a tervezettbaba grafikonja béna, amiatt tűnik nagynak (mint Moha esetében is).
Ritus, egyetértek Mel84-gyel. Valószínűleg máskor korábban szokott ovud lenni, azért voltak rövidebbek a ciklusaid. A hőd nagyon szépen fent van, drukkolok!
Mel, akkor legyen igaza a férjednek! :-)
Moha, megvolt az ovu? ;-)
AncsaPancsa, üdv itt! A PG53-at nem ismerem, azzal kapcsolatban nem tudok neked semmit sem mondani. Mivel írtad, hogy nem mindig ugyanabban az időben mérsz, így nem nagyon lehet elemezni a görbédet. (Ha csak így ránézésre kéne valamit mondani, szerintem nem volt peteérésed.) Szerintem fontos lenne nagyjából ugyanabban az időben (+/- 20 perc) mérni. Én is úgy csinálom, hogy hétvégén is ébreszt a telefonom, mérek, és alszom is tovább. Ja, és ha szájban méred: nyelv alatt, minél hátrébb, próbáld fixen, leszorítva tartani a lázmérőt.
Adrienn, várjuk a pozitív tapasztalatokat! :-)
Adry :-(
Archangel :-(( Én azt mondom, csinálj még egy tesztet, mielőtt abbahagynád az Utrót! Lehet, hogy a teszt volt rossz. Szerintem már nem reggeli első pisiből is látszania kell.
Ani0630, Krisztibaba fújjuk a hőtöket! :-)
Ildibaba, azért majd írd meg, mit mondott az orvosod, én nagyon kíváncsi vagyok...
Nekem ma kicsit feljebb ugrott, már épp ideje volt. :-)
krisztibaba85
2014-01-10 07:35:40
Sziasztok!:-)
Archangel,szerintem tesztelgess még,amíg nem jön meg tessék reménykedni:-))))
Én ma megint emelkedtem kicsit:-)
Ani0630
2014-01-10 06:34:44
jo reggelt
en ma igy
menstrucionak eddig semmi elojele. mult honapban ilyenkor mar javaban dajt a hasam.
Archangel85
2014-01-10 05:53:53
Jó reggelt.
Na ma reggel nem bírtam ellenállni. Teszteltem egy AKKORA negatívat, mint a ház.
Nem értem most mi van...Facelle teszt volt. Nemhogy erősödő csík még az a halvány se volt, mint eddig.
Nagyon el vagyok kenve. Mit gondoltok hagyjam abba az utrot és lesz ami lesz?
Moha13
2014-01-09 23:38:11
AncsaPancsa
Én úgy csinálom, hogy 6.30ra beállítottam a mobilomat, mert hétköznap akkor kel a férjem munkába...
És így hétvégén is akkor ébredek, félálomban mérek (lázmérővel alszom, nem kell messzire nyúlnom) és visszaalszom. :)
Tegnap este teszteltem mert a hétfői pozi is délutáni pisiből volt és ahhoz akartam viszonyítani.
Tegnap volt a nem várt napja (leghosszab ciklusidővel számolva), mensis görcseim voltak napközben párszor, egyszer-kétszer belenyilallt a hasamba, hol itt hol ott a fájdalom és elkezdet kicsit fájni a derekam.Fehéres nyákos folyásom van, tisztasági betétet elbír a mennyiség...és rám tőr néha a hányinger.
A hétfői teszt erős volt ahhoz képest hogy 4 nappal mensi előtt csináltam.A tegnap esti 5 perces tesztem meg már olyan erős volt hogy a tesztcsík sötétebb lett mint kontrollcsík és nem kellett hozzá 5 perc...nem tudom mi van mert ugye lehet még ciszta vagy méhenkívüli ( ugyanis decemberben diagnosztizálták hogy PCOS vagyok és nincs peteérésem ) így ezek a lehetőségek sajnos még fennállnak de próbálunk bízni és amíg nincs gond addig nem mennék dokihoz...ez úgy is ki fog alakulni hogy mi van, vagy ki van..Ma reggel kicsit mensis görcseim voltak meg fel vagyok puffadva, olyan mitha mindig pukkantanom :-) kéne ( bocsi:-))de a folyásom csökkent.kicsit érzem a derekam de nem mindig és nem erősen.
Még mindig nem értem ha a doki nem látott egyszer sem semmit akkor miből lett, a 2.uh 19. napon-on már elvileg látszódnia kellett volna annak hogy itt alakul valami, nem, 26.napon már pozi volt a tesztem??Ráadásul nagyon nagyon erős a teszt csík és már annyival mensi előtt is az volt...és a tegnapi a hétfői óta erősödött...mondjuk másik tesztet csináltam.. Nektek mi a véleményetek? Lehet csak becsap az a testem és az agyam csinál ilyen dolgokat??????
Drukkolok a teszteseknek és a többieknek hogy mielőbb tesztesek legyenek!!!