Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kiara
2014-01-09 09:43:24

Sziasztok!
Én is holnap reggel tesztelek...a ciklusaim általában 27 max 29 naposak, ma van a 29.napom,késni nem szokot ugyhogy majd kiderül..hétfő már teszteltem egy erős pozitívat, ez most megerősítés lenne, főképp magamnak..aztán ha addig semmi mensis dolog nem történik akkor 3 hét türelem és irány a doki...szeretném nagyon ha baba lenne, de még mindig olyan hihetetlen..most a szívdobogásig nem éljük bele magunkat annyira..próbáljuk úgy élni a hétköznapjainkat mint ezelőtt...ma reggel kb 10 percig hányinger, de ettem egy mandarint és rendbe jöttem..ma egyenlőre még nem éreztem görcsöt a pocimba, mellem kicsit érzékeny de nincs leszakad érzésem, nem sötétedik max a bimbó udvar 1-2 milit nőtt, de abban sem vagyok biztos mert nagyon nem szoktam alapesetben a méretet vizsgálgatni...
Lelki okok...ebben a hónapban azt mondták nincs peteérésem és PCOS vagyok...ebben a hónapban szexeltünk úgy hogy teljesen szabadon...vagyis nem alkalmazkodtunk semmi időponthoz és én sem figyeltem magam annyira nem görcsöltem a gyereken mert hogy segítség nélkül úgy sem lehet....szaunáztam, beteg voltam, gyógyszert szedtem, ünnepek alatt ittam alkoholt..felszabadult volt ez a hónapom és bármi is lesz is, mert mindenre fel vagyunk készülve,nagyon jó volt hogy majdnem 1 év próbálkozás után végre volt egy laza hónapunk, ez nagyon jót tett. Reméljük meg lett a gyümölcse is, de ha úgy döntenek az égiek hogy nem ,akkor is szeretném megpróbálni ilyen hangulatban és nyugodtságban tovább élni az életemet, mert a kapcsolatunk is így tud harmónikus maradni mert erre a bébinek nagy szüksége lesz majd...Szúrkolok nektek, szurkolok nekünk, mert ha már valaki itt van és átmegy annyi mindenen mint amiken jópárotok és ilyen erős tud maradni és folyamatosan küzdeni és reménykedni és bízni a holnapban, én úgy gondolom azok az emberek igenis megérdemlik hogy szülők legyenek mert nagyon jót fognak tovább adni.
Ildibaba81
2014-01-09 08:45:32

Hát, nagyon fura ez a vérzés, teljesen más, mint a szokásos, sokkal sűrűbb és sötétebb, olyan barnásvöröses és egyelőre nincs túl erősen meg. Ezt mind meg akarom beszélni a dokimmal, mert ugye az rendben van, hogy a ciszta okoz ilyeneket, de az is igaz, hogy tegnap, amikor próbaképp beixeltem az adatbevitel menüben szombatra, hogy terhes vagyok, a rendszer csak 19-ére javasolta, hogy menjek el dokihoz és csináltassak UH-ot, és az én dokim is azt mondta, szerdán még úgysem látna semmit és az hogy a petefészkemben mi zajlik, vajon mennyire befolyásolja, hogy a méhemben mi a helyzet. Mondjuk persze valószínűnek tartom, hogy egy ilyen zűrt semmiképpen sem élne túl a magzat, de akkor is olyan furán érzem magam, ez nem egy normál lefolyású mensinek tűnik a számomra. Most el is határoztam, hogy a szokásostól eltérően nem fogok tampont használni és figyelem, mi jön ki belőlem, mert ez most tényleg nagyon fura ebben a ciklusban...
Archangel85
2014-01-09 08:34:51

Dzsuzsa várjuk!! Te már holnap tesztelsz?? Én meg várok!
kriszti bár az isten szólna belőled! Nagyon reménykedem!!!
köszönöm capri maradj te is ilyen magasan!!
köszi moha!!! Lehet neked pont ez lesz a babas gorbed!!!!
köszi Ildi!! Ed meg van már rendesen??
KatkaManó
2014-01-09 08:34:12

Köszi aranyosak vagytok :)
Majd jövök a fejleményekkel ;)

Addig is ne csüggedjetek jönni fog az a Baby-boom mindenkinél csak kitartás.
Ildibaba81
2014-01-09 08:23:47

Sziasztok!

Moha!

Nem akartalak megríkatni, de köszönöm, amiket írtál, nagyon jólesett. Én sírni nem sírtam ugyan, ami meglepő (az a fajta vagyok, aki mindenen elbőgi magát), de most nem bírtam még sírni sem. Olyan óriási levertség, meg bánat van rajtam - rettenetes érzés. :(

Pszichés okok: én biztos vagyok benne, hogy a fizikai problémák hátterében is pszichés okok vannak. Ez meggyőződésem...

Már sokat gondoltam rá, hogy agykontroll, vagy Prana Nadi tanfolyásra kellene elmenni, de persze elmenni rá nem elég, ha komoly pszichés okok állnak a háttérben, nagyon sok időre van szükség, hogy azokon javítani tudjon az ember, akkor is, ha Nadizik, vagy agykontrollozik, félek, mire beérne a dolog gyümölcse, már nagyon öreg lennék egy gyerekhez... :( Ha beérne még ebben az életben... hm...

Plumeria!

Akkor ezt megint összehasonlíthatjuk.

Én most még nem írtam be vérzésnek, ezért nem csatolok grafikont: úgy akarom holnap elvinni a dokinak, hogy ne legyen megtörve, egyben láthassa az egészet. Majd utólag bejelölöm a mensit, de akkor megint egyszerre kezdjük...

KBettina!

Végre jó hírek is! Sok boldogságot nektek! :)

Archangel, Dzsuzsa!

Nagyon jól néztek ki, nagyon drukkolok! :)
Moha13
2014-01-09 08:04:11

Jó reggelt!
Archangel
Nagyon szép görbe...már alig várom, hogy megjelenjen a reményhozóban is...:)

Plum
Örülök, hogy nem borultál ki. Tényleg könnyebb mindent elviselni, ha az embernek van valami magyarázata a dolgokra, mint ha azt hiszi, minden rendben van vele és nem érti, hogy miért nem...remélem, a hormonsor igazolja majd, amit a hormontanácsadó is írt és megoldjátok a dokival. Nagyon szorítok...:)

KatkaManó
Hű! Az aztán tényleg kevés spermiumszám...örülök, hogy feljavultak és nagyon szurkolok a lombikhoz! :)

Az én férjem sem akart eddig semmit beszedni, mondjuk én nem is akartam tömni semmivel, csak amikor megvettem az E-vitamint, akkor felajánlottam, hogy szedhetné ő is, mert ez nagyon jó hatással van a spermiumokra, de nem nagyon hajlott rá...ettől meg én ugye erőszakosabb lettem, mert mi az, hogy én basszus mindent beszedegetek, ami kicsit is segíthet, őt meg nem villanyozza fel a dolog...
Tegnap viszont teljesen magától bevett egy E-vitamint velem együtt evés közben...csak néztem...:D

Mennyire unom már ezt a hatalmas görbémet...elvileg ez szép kis lapos kell hogy legyen, de ezek a beosztások...olyan ronda így...:X
capri
2014-01-09 07:57:59

Jó reggelt!
Plumeria, hajrá 16. ciklus! :-)
KatkaManó, nagyon dukkolok a lombikhoz!
Archangel, Dzsudzsa, megy a drukk erősen! :-)
Ani, olyan magas volt a hőd, hogy szerintem még ez is simán belefér! :-)
Adry, biztos vagy benne, hogy innen már nem fog felfelé menni? Hátha... Nézd meg Archangel görbéjét! ;-)
Kbettina, már 10 hét, de jó! :-)))
Nekem úgy néz ki, elindult a vonalzó...
krisztibaba85
2014-01-09 07:47:19

Sziasztok:-)

Huha,látom,itt tombolnak az értelmek,száguldoznak a gondolatok,nem semmi :/

Aki sírdogál,sírja ki magát,aztán:"itt egy zsepi,legyél happy"
és tudom ezzel nem fognak megoldodni a problémák,de ha csak egy kis mosolyt tudtam csalni a szomorúságotokra,akkor már örülök:-)))érdemben ugysem tudok okosat mondani,a témákhoz...

Dzsudzsa nagyon szép a görbéd még mindig,

kbettina gratula hogy már a kismamama könyved is megvan:-)))Jó egészséget nektek:-)

ildibaba,ahogy leirtad a tegnap történteket,beugrott,hogy ezt olvastam a babatervezők oldalán a görbék elemzése részben hogy valóban előfordulhat hogy egy ciszta is okozhat magas hőt,és pozitív tesztet:-((((
Kitartás!!!

Archangel,pont azt néztem hogy a 18.dpo-n jársz,ha utána is fenn van a hő akkor tuti terhes vagy,hogy nálad ez már eleve fönn áll hisz már 18 napja fönn van a hőd,nyugiii!!!:-)))

Én ma így,a szokásos ilyenkori emelkedés:-)
Ani0630
2014-01-09 06:48:04

jo reggelt lanyok
ugy latszik zuhano uzemmodban vagyok :-(
Dzsudzsa
2014-01-09 06:15:11

Archangel!
Várjunk együtt. Én is várok holnapig!
Majd kiderül. Remélem inkább derül, mint borul :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!