Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2014-01-10 09:44:21

Mel! Nem ugyanolyan volt a teszt. De most 10 órakkor ugyanolyat fogok hasznalni...
jniki82
2014-01-10 09:37:23

Moha,

a görbém nem teljes, mert 2 nap nem mértem utána meg úgy voltam vele, hogy nézem amint lefele ereszkedik, ovu után pár nappal abba hagytam a mérést!!!De megmutatom ami megvan belőle!
Moha13
2014-01-10 09:30:24

jniki
Hol a görbéd?
Én is megyek majd 17-én 21. napira. tegnap pozitív lett az ovutesztem, szóval szerintem holnap reggelre emelkedik majd meg a hőm és mára rakja majd az ovut. Amúgy szombatra esett volna a 21. nap, nem tudom, nem baj-e, ha ovutól számolva nem telt még el egy hét a vérvételig...mert elvileg, azért 21. napi, hogy a tankönyvi 14. napi ovutól 1 hét teljen el...így meg lehet, hogy kisebbek lesznek az értékek, mint kellene? VAgy úgyis látszik, hogy jók vagy nem? Mindegy..

capri
Örülök, hogy egyetértünk...valahogy szeretem tudni a dolgokat. Nekem így nyugodtabb, mint a teljes bizonytalanság...
VAlahogy ehhez a feszültség dologhoz is így állok...szerintem teljesen normális, hogy az embert zavarja a sikertelenség és emiatt szomorú és feszült sokszor. A pszichológus elmondaná nekem, hogy fogadjam el a helyzetet, mert az aggódás ugye egészen biztos nem segít, meg hogy ez ne hibáztassam magamat, stb, de én ezeket úgyis tudom...
Van még ez a pozitív hozzállás dolog, meg agykontroll, meg stb., hogy csakis a jóra, a szépre gondoljunk, mert azt vonzzuk be, stb. Na, szerintem pont ezek a nem egészséges dolgok. Mert az ember, ha van oka rá, igenis legyen szomorú és ha valaminek kétféle kimenetele van, akkor igenis számoljon a rosszal is, ne csal a jóval, mert ha nem úgy sül el, akkor nagyobbat koppan, mint az, aki számításba vette a lehetséges kimeneteleket. Szerintem ez így normális, hogy ha zavar valami, akkor elfogadom, hogy zavar és bánt, és szomorú vagyok hogy már hónapok óta nem sikerül és ha sírnom kell, akkor sírok és kibukok, hogy mennyire unom a sikertelenséget. Elég elmebeteg dolog akkor is mosolyogni és pozitív dolgokat hajtogatni...amikor nem annak van itt az ideje.
Egyébként ahhoz képest, amiket most írtam, én egy elég örülős ember vagyok...a legkisebb dolgoknak is nagyon tudok...és hálás is vagyok mindenért, amim van. Én annak si örülök minden egyes nap, ami totál megszokott...pl. hogy van finom kajánk, van hol aludnom, megköszönöm, ha mire végzek a fürdéssel a férjem megágyaz, stb. Pedig sosem voltam szegény, mégis valahogy annyira tudok ezeknek a hétköznapi dolgoknak örülni...mert sok embernek ezek sincsenek meg.
JAj...olyan regényt írtam már itt félálomban, hogy...bocs...:D
Mel84
2014-01-10 09:20:33

Sziasztok!

Kiara, nyugi, tuti van ott valaki. Szerintem egy ciszta nem okoz full erős pozitív tesztet.
Amúgy a barátnőm Pcos-sal, a második gyerekévelbelsőre teherbe esett. Nem lehetetlen.

Archangel, szugerálom neked! Ugyanolyan típusú tesztet vettél, mint amipozi lett? Én amondó vagyok, a megerősítést érdemes mindig ugyanazzal a fajtával csinálni.

Én ma így!
Nektek is vánszorog az idő a ciklus második felében???
Kiara
2014-01-10 09:19:23

Köszönöm Capri,az első uh a 9.napon volt...sajnos az ünnepek miatt csak ilyen hülye időpontokban tudtam menni..a 9.napon mondta hogy 5 mm. A másodikon a 19.napon meg nem mondta milyen vastag csak annyit hogy nem lát érett tüszöt csak policisztát..
Tegnap felhívtam hogy mi van....csodálkozott...megkérdezte "Tééényleg???" és azt mondta ma reggel menjek be hozzá megnézi..de úgy döntöttem hogy amíg nincs panasz nem mennék orvoshoz még 2 kb hétig...és utána sem feltétlenül hozzá.
Csak nem tudom hogy így hogy lehetséges? meg kicsit érdekes hogy enyivel korábban ennyire erős lett a csík..Egyenlőre a kíváncsiság nagyobb bennem mint az izgalom, mert most tényleg mindenre fel vagyunk készülve a szeptemberi után...tanácstalan vagyok, de az orvos nem látna még semmit szerintem.
capri
2014-01-10 09:13:20

Moha,
a méréssel kapcsolatban pontosan ugyanígy érzek én is! :-)
Moha13
2014-01-10 09:11:05

kbettina
Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
Én azért mérek, mert látni akarom, hogy mi történik éppen...engem ez nem stresszel egyáltalán. Jobban stresszelne, ha azon gondolkodnék, hogy vajon hol tart a hőm.
Hobbit nem nagyon kell keresnem, én is sokat olvasok, de elfoglalom magam, mert ugye főzés, takarítás, stb.
Ezen kívül tanulok, így mindig akad valami dolgozat, amit meg kell írni, nem unatkozom egyáltalán. :)
Nagyon remélem, hogy hamarosan munkám is lesz, és akkor már ezzel is kevesebb az aggódnivaló...:)

jniki82
2014-01-10 09:09:59

Jó reggelt!

Hát ma teszteletem egyet, de lehet korai voltam!A 21. napon járok, de a jövő héten kellene vérvételre mennem és miután nem tudok pontos napot így szabit nem tudom melyik napra kérjek!A főnökömet meg nem igazán akartam beavtni, hogy miért is kellene valamikorra a szabi!
Na, szóval mint gondoltam, negatív!!!!!:(
capri
2014-01-10 09:06:23

Kiara,
tuti nem az agyad szórakozik veled. :-) Sokkal inkább el tudom képzelni, hogy 1. a dokinak nem túl jó az uh-gépe, 2. nem volt túl alapos a vizsgálat. Méhnyálkahártyát nem mért a 19. napon? Az lehet, hogy már meg volt vastagodva akkor? Akkor megrepedt tüszőt már nem láthatott (meg persze érésben lévőt sem), azt nem tudom, hogy a sárgatestnek kellett-e látszódnia, erről mindenfélét olvastam már. Az első uh mikor volt, hányadik napon? Lehet, hogy már az is ovu után volt (mivel ennyire erős a teszted), és azért nem látott semmit.
Archangel85
2014-01-10 08:59:25

Köszönöm capri, szugeráljuk együtt. Tiszta idegbeteg vagyok már...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!