Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ne kenődj el, a spermiumok minőségén lehet javítani, nem kell ezen is rágnod magad! Viszont ezért tenni is kell. A rendszeres testmozgás, vitamin, sok zöldség, gyümölcs javít az eredményeken. Igaz, hogy a spermiumok 100 nap alatt érnek be, ezért türelmesnek kell lenni. Az én párom rengeteget edz, focizik, vitamint szed és az orvos szerint is kiváló eredményt produkált. Ez tényleg rengeteget számít. Aztán persze nálunk hiába a szuper eredmény, mégsem jött össze eddig, de hát benned van a hiba. Vagyis az agyalapi mirigyemben :)
Úgyhogy fel a fejjel!!!
plumeria14
2014-01-08 19:17:06
Akkor új ciklus vette kezdetét...már a 16.
gianna
2014-01-08 19:11:29
Jajj lányok, ma mind kivagyunk...nekem is ma megjött, holnaptól azért szedjük ossze magunkat:)
Moha13
2014-01-08 18:48:02
Ildibaba
Folynak a könnyeim...
Ülök itt az ágyon, gondoltam, elolvasom, miket írtatok ma...és amikor a sztoridat elolvastam..kitört rajtam megint a bőgés...sajnálom...basszus, itt örültem,h hogy én már decemberben tudtam, hogy a januárt a Te pozi teszteddel kezdjük...:(:(:(
Plumeria
Nekem azt mondta a nődokim, hogy az eredményekért majd menjek 3-4 hét múlva mindenképp, ne foglalkozzak azzal, mit mondanak bent, hogy mikor mehetek értük. Hát, nem tudom...meglátom majd 17-én, hogy mit mondanak.
A megérzésekkel kapcsolatban...
Nővéremnek 2 gyereke van és még korábban beszélgettünk ilyenekről, akkor mondta, hogy ő is megérezte...pár nappal együttlét után ő már tudta, hogy ketten van...tehát még jóval a teszt előtt, egyszerűen érezte, és nem tudja megmagyarázni, hogy miből, csak érezte.
Szebb holnapi napot mindenkinek, mint ez a mai volt.
A kineziológusos tapasztalatokra én is kíváncsi vagyok...talán én is szétnézek a városban...bár, nehezen venném rá magam, mert nem igazán hiszek ezekben a mindenféle spirituális bigyókban. :)
Ildibaba81
2014-01-08 18:03:26
Capri!
Nem, egyáltalán nem olyan, mint egy sima mensi, ez most valami teljesen más és elég fura. Amikor azt mondta a doki, hogy sima mensinek tűnik leesett az állam. Mindenesetre túl azon, hogy a tesztek behülyítettek és a végén már kezdtem azt érezni, hogy tényleg fura volt, hogy legbelül mégis tudtam, hogy nem... :(
Nem nagyon tudom ezt elmagyarázni sajnos... :(
Mel!
Kicsit aggódok emiatt: a másik petefészkemet egy dermoid ciszta töltötte ki, eztért annak búcsút is kellett sajnos mondanom. :( Jó lenne, ha a Jóisten meghagyna nekem legalább egy, normálisan működő petefészket.
Lehet, tényleg volt odabent valaki...
És ezek után tényleg meg fogom csináltatni a vérképes teljes kivizsgálást és külön kérem a dokit, hogy a pajzsmirigy működését feltétlenül nézzük meg!!!
Archangel85
2014-01-08 17:32:30
Mel! Csináltam reggel! Ugyanolyan mint tegnap! Most nem fogok tesztelni! Várok szépen! Aztán majd kiderül!
Ildi legalább megjött! És nem okoz meg nagyobb galubat! :(((
plumeria14
2014-01-08 17:09:35
capri,
lehet, hogy azóta változott már a helyzet, de 1 éve 2 hetet kellett várnom az eredményre és akkor még hátra volt a 21. napi vérvétel + 2 hét...én elég nehezen viselem ezt a várakozást, mert elég türelmetlen típus vagyok...de pénteken rákérdezek, hátha begyorsítottak :)
Nagyon kíváncsi leszek a kineziológusos tapasztalatodra.
capri
2014-01-08 17:03:49
Köszi az eddigi és majd a további válaszokat is. :-)
Én most megyek körmöshöz, majd este visszaolvasok. Sziasztok!
Kiara
2014-01-08 17:00:40
Sziasztok!
Nagyon sajnálom ezeket a rossz híreket így délutánra.....
A közvéleménykutatáshoz: Amikor szeptemberben felszívódó terhességem volt akkor a nem várt napján amikor nem jött meg akkor teszteltem hogy most akkor mi is van, most meg érdekes módon nem várt előtt 4 nappal, pedig ilyet soha nem csináltam. Érezni nem nagyon érzek semmit max az volt hogy attól függetlenül hogy azt mondta a doki ebben a hónapban nincs pé-sem mégis vettem valamiért egy tesztet és megcsináltem és bőven mensi előtt.
Nem tudom mi ez, ezek szerint van esély a cisztára is hogy az okoz 2 csíkot, nagyon várom már hogy mi lesz...reménykedni reménykedek, de megpróbálom addig nem beleélni magam amíg nem látjuk hogy tényleg van ott valaki, múltkor csak egy 9 mm-es nyálkahártyát láttunk....ennyi volt a rövid kis élete...jelenleg kicsit mensi szerű görcsöm van de most próbálok nem idegeskedni....és arra gondolni hogy ez itt a kisbabánk és nem egy ciszta vagy képzelődés!