Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-10 22:02:01

Adrienn, én is úgy tudom, hogy amikor rendesen megindul a vérzés, azt kell 1. napnak venni. Érdekes volt most a "vérzésed"... Nem tudom, mi lehet az oka.
Viszont amit a természetgyógyász mondott, az - ne haragudj, de - hülyeség. Ha ez így lenne, akkor nem mérnénk itt mindannyian a hőnket minden reggel.

Adry :-((( 30 ciklus...
Adry03
2014-01-10 19:51:52

Sziasztok !

Én sem tudok ma semmilyen jó hírrel szolgálni.
A svájci óramű hozzám képest smafu. Napra pontosan jött.
Legalább nem volt időm a reménykedésre.
Szép kerek ciklust kezdtem: a 30.-at. Jó kis lecke.
Az biztos, hogy most megtanulom, hogy mit jelen a türelem.
Adrienn830
2014-01-10 19:32:46

Segítenétek? de ne nézzetek butának. Nos nekem a doki anno azt mondta amikor elkezdtem vezetni a menses naptárat hogy ha pecsételő maszatka van vér formájában azt még nem mondjuk mensesnek csak azt amikor folyik ténylegesen. Nekem megjött most januárba 7.-én maszatka, 8.-a közepesen de nem volt sok, 9.-e maszatka szinte semmi, halványka, ma 10.-e és ma is maszatka volt és most este van és el is múlt. Akkor egészébe 2 napos volt a mensim vagy 1 napos? Azt mondta természetgyógyász ismerősöm hogy peteérés mensi 1. napjától számolva a 15. napon van ténylegesen. köszi a válaszokat
Tunczo
2014-01-10 12:07:45

Kiara,
a 19.napon még semmit sem láthatott a doki. Az enyém azt mondta, h ha összejön az 5-6 héten menjek el hozzá, akkor tudja biztosan megállapítani a terhességet ultrahanggal.
Más fórumokon is olvastam, hogy volt akinek 8 hét után tudták ultrahanggal kimutatni, Ezen ne parázz! :)

Archangel85
:(

Viszont, hogy egy pozitív hírt is megosszak veletek és jó példával járjon előttünk.
Egy rokonom májusban lesz 40 éves és magas prolaktin szint, vetélés, clostykúra után teherbe esett és túl van a kritikus időszakon. Fel a fejjel, nincs lehetetlen :)
Archangel85
2014-01-10 11:59:47

Moha!! Igazából nekem sincs! Úgy látszik jól megtrefalt az utro!
Moha13
2014-01-10 11:26:44

capri
Köszi...reménykedem, hogy így lesz. Ovuteszt szerint ma kell lennie. Holnap reggel kiderül...:)

Archangel
...:(:(:(
:X...nincs szavam...
jniki82
2014-01-10 11:08:50

capri,

az utolsó 2 hónapban a 26. napon jött meg, tehát kedden kellene, az alaphőm mindig ennyi, nem tudom miért!!!!
capri
2014-01-10 10:14:28

Kiara, próbálj megnyugodni! Nekem is van olyan fórumos ismerősöm, aki PCOS-sel már a 2. babáját várja. Monika5 görbéjét ha megnézed a reményhozó topikban, neki is nagyon korán volt ovuja. Esetleg nem akarsz egy digitális tesztet csinálni, ami kiírja, kb. hány hetes a terhesség?

Mel, valószínűleg én vagyok a kivétel, nekem az ovuvárás (és az, hogy jókor legyünk együtt) stresszesebb... :-)

Moha, ha ma van ovud, akkor pont jó az a 17-i vérvétel. :-)

Jniki, ha jól látom, a 22. napon jársz. :-) Most eltekintve attól, hogy drukkolok, hogy ne jöjjön meg, szerintem a szerda vagy a csütörtök jó lenne a vérvételre. Nem tudom, mennyire pontosan szokott megjönni, de ha kedden jönne meg, 2. napon is le lehet venni a vért, nekem pedig pl. a 4. napon csinálták. Elég magas az alaphőd, van valami oka?

Archangel :-(((((((
Archangel85
2014-01-10 10:13:33

Jó, oké kibuktam...ennyi... asszem mindenki tudja miről van szó....jó volt veletek csajok...
capri
2014-01-10 10:00:18

Archangel, DRUKKOLOK!!! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!