Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria,
rákerestem a gugliban, hogy a mi kisvárosunkban ki foglalkozik kineziológiával, és a fénykép alapján a legszimpatikusabbnak írtam. :-) Ami érdekes: erről nem beszéltem senkivel, aztán pár napja egy barátnőm említette, hogy beszélt egy kineziológussal. Kiderült, hogy ugyanazzal, mint én, és ugyanígy választotta ki, mint én. :-)
Hát én megőrülnék, ha a vérvétel eredményére ennyit kéne várnom. Pedig Te még fizetsz is érte egy csomó pénzt. Mi az oka, hogy ilyen soká lesz csak eredmény? (Nálunk a kórházban aznap délután megvan.)
Ha nem beágyazódásos vérzés, nem lehetett esetleg hámsérülés együttlét után?
Egyébként én nem vagyok depis hangulatban, olyan tök semleges. Csak a rossz hírek szomorítanak el. :-(
plumeria14
2014-01-08 16:41:34
ildibaba81,
húúú, nem találok szavakat...azért a privát doki biztos bőbeszédűbb lesz és alaposan átbeszéli veled a dolgokat és hamarosan minden a legnagyobb rendben lesz. Lehet, hogy a tüsző valami miatt nem tudott megrepedni és abból lett a ciszta.
luciffer73,
mivel neked is már van egy gyereked, így jobban tudjátok, hogy mit kell ilyenkor érezni...mi, akik első babára várunk, csak tépelődünk magunkban minden kis tüneten, hogy ez most vajon mire utal...
Nekem ez a ciklusom megint nagyon érdekes volt, remélem azért ma rendesen megjön, hogy pénteken mehessek 3. napi vérvételre, hogy ne az 1 évvel ezelőtti adatokon kelljen kattognom.
Az szerintetek mivel magyarázható, hogy szombaton, vagyis 4 nappal a nemvárt előtt élénk piros vér volt a papíron és a wc-ben is, de utána 3 napig semmi...sajnos ma már barnázás nyomait véltem felfedezni...azt gondolom, hogy nálam mégiscsak az ösztrogén-progeszteron aránnyal van a probléma. Olyan rossz most ez a várakozás, mivel a 2 vérvétel eredményét, csak minimum 1 hónap múlva tarthatom a kezemben...addig meg????...bízom benne, hogy pénteken a doki megnyugtat valamivel.
capri,
melyik kineziológusnak írtál? Egyszer a neten találtam egy nőt, aki kimondottan a babaprojektre szakosodott...írtam is neki, de aztán nem mentem el...lehet, hogy nekem is fel kellene vennem vele a kapcsolatot újra...hátha segítene kiűzni a fejemből ezt a sok "szarságot".
Lányok, jól érzem, hogy a mai nap sem volt túl pozitív? Próbáljuk túlélni ezeket a depis napokat, hogy aztán a régi, pozitív lendülettel folytathassuk!
csillka
2014-01-08 16:34:16
Ildibaba
nagyon sajnálom, a ciszta miatt meg ne aggódj, nekem is volt, és következő hónapra felszívódott. Az a jó ha észrevették, onnantól már tudnak segíteni!
A közvélemény kutatáshoz csatlakoznék :)
Én októberben, amikor állapotos lettem nem éreztem semmit. A férjem vizsgálatára akartam időpontot kérni, és azt terveztem, hogy akkor mennék én is a 3. napi vérvételre. De nekem késett, és nem tudtam mikorra kérjek időpontot. Csupán megszokásból,(mert én tesztfüggő vagyok :))) vettem egyet, és a legnagyobb nyugalommal megcsináltam. Pozitív lett, de én a férjemen kívül nem mondtam senkinek, csak 1 hét múlva a szülinapi bulimon. De nem érzetem amit érezni kellett volna, első perctől olyanokat keresgéltem a neten, hogy mik a méhen kívüli terhesség jelei,majd a doki mondta, hogy ott van jó helyen. Aztán majd amikor barnázni kezdtem, azt kerestem mik az elhalt terhesség jelei. És végig féltem, rettegtem, és nem mertem mondani senkinek. Olvastam, hogy kell hozzá beszélni, de én nem tudtam megszólítani......
Már akkor azt mondtam, hogy én sem maradnék az ő helyében ebben a félelemmel, aggodalommal teli testben :(
Én sem értettem magamat, másfél évig vártam, majd amikor ott volt kétségbeestem....jaj Istenem :(
capri
2014-01-08 16:21:32
Mel, köszi a történetet. :-)
Napsugár, akkor kezelésre nincs szükség, remélhetőleg felszívódik magától? Felszívódik, magával viszi a szomorúságotokat is, és jöhet a sikeres inszem! :-)
Én most írtam újra a kineziológusnak, várom a választ. :-)
napsugar24
2014-01-08 16:18:14
Sziasztok!
Tegnap végre eljutottam a dokihoz-és hát kiderült, hogy van egy cisztám sajnos, ami valószínűleg a vetélés miatt maradt vissza. Ez okozza a fájdalmat és a végig pozitív lh tesztet.
Menzesz . napján vérvétel és a vérképből kiderül, hogy meg van e még, ha nincs és minden rendben az eredménnyel, akkor jön a 2. inszemem.
Mel84
2014-01-08 16:15:38
Ildibaba :(
Megpróbálok mindent pozitívan nézni: azt a cisztát szépen kikezelik, és utána zöld az út a kistesónak!
Megérzés!
Sose voltam megérzős típus. Amikor 2 éve, az első próbálkozós hónap mensi napján nem jött meg, munka után a DM-be mentem, holott eltökéltem, hogy majd csak 5 nap késés után tesztelek. Néztem a teszteket, láttam van papírcsíkos, meg kazettás és azt gondoltam, na nehogymá' ilyen kis csíkot kelljen emlékbe elrakni. Hazafelé esett csak le, hogy bakker, nem akartam még tesztet venni, kb fél napot késett, és ugyan mégis miből gondolom!?
És tádááám, pozitív lett... :)
Most novemberben is azt hittem van valaki. Pont mint a lányomnál, büdösnek éreztem a férjem borotvahabját, és mensiszerű érzésem is volt, késett egy hetet, de semmi... Viszont azt gondolom, lehet valami elkezdődött, ami rögvest véget is ért.
capri
2014-01-08 15:47:47
Érdekes ez a megérzés dolog... Az első próbálkozós hónapokban én is meg voltam róla győződve (és írtam is valahol), hogy tuti meg fogom érezni, hogy igen, ez most valami más. Aztán azóta sem éreztem semmi ilyet - de hát nem is voltam terhes.
Úgyhogy kíváncsi lennék azokra, akik voltak már terhesek, hogy ki érezte meg még a mensi kimaradása előtt, illetve volt-e, aki semmit nem érzett. És most nem a testi jelekre gondolok, hanem a megérzésekre, amit Ildibaba és Luciffer is írt. Kis közvéleménykutatás :-)
capri
2014-01-08 15:36:02
Ildibaba :-(((
Te is úgy érzed, hogy ez sima mensi? Már olyan a vérzés?
luciffer73
2014-01-08 15:34:37
Ildi...és persze a többiek is...
Emlékeztek az előző hónapomra? Mikor késett, és itt már nagyon ment nekem a drukkolás? Pontosan azt írtam nektek én is, hogy nem érzem, hogy többen lennék....
Pontosan ugyanez volt velem is. Persze ezt lehet vitatni, meg nem elhinni, de én akkor is már másnap éreztem, hogy terhes vagyok, amikor a lányom összejött.
Nem tudnám megmagyarázni, sem leírni....egyszerűen tudtam.
Ildibaba81
2014-01-08 15:01:10
Sziasztok!
Szóval: elvittem a manót dokihoz és mivel furán éreztem magam, ill. pisiléskor pirosas, véres cucc jött belőlem, és mivel úgyis az SZTK-ban voltam és éppen elkaptam egy dokit, megnézettem magam vele, mielőtt még totál begolyóztam volna.
Azt mondta, normál menzesznek tűnik, a hüvelyi UH nem látott babára utaló jelet, viszont egy sima falú cisztát talált a jobb (egyetlen meglévő) petefészkemben. Azt kérte, figyeljem a menzesz lefolyását és 2 hét múlva menjek el kontrollra.
Szóval, rólam ennyit ebben a hónapban. Úgy döntöttem, azért pénteken elmegyek a dokimhoz és mindent megbeszélek vele (ezek az SZTK-s dokik olyan szűkszavúak), ő viszont rendesen elmagyaráz mindent, meg tőle mindent meg tudok kérdezni.
Lényeg: a ciszta okozhatta a halvány pozitív teszteket, illetve a vérzés késését.
Most még nem tudom, lesz -e kedvem feljönni a fórumra, de majd megírom, volt -e valami új info a privi dokimnál...
:,,( Szomorú vége lett ennek a történetnek... :(
Mégis azt mondom, nem mindegy a megérzés, most valahol legbelül éreztem pl. hogy nincs bent baba, a lányomnál, meg azonnal tudtam és tényleg úgy volt...
:(((((((
rákerestem a gugliban, hogy a mi kisvárosunkban ki foglalkozik kineziológiával, és a fénykép alapján a legszimpatikusabbnak írtam. :-) Ami érdekes: erről nem beszéltem senkivel, aztán pár napja egy barátnőm említette, hogy beszélt egy kineziológussal. Kiderült, hogy ugyanazzal, mint én, és ugyanígy választotta ki, mint én. :-)
Hát én megőrülnék, ha a vérvétel eredményére ennyit kéne várnom. Pedig Te még fizetsz is érte egy csomó pénzt. Mi az oka, hogy ilyen soká lesz csak eredmény? (Nálunk a kórházban aznap délután megvan.)
Ha nem beágyazódásos vérzés, nem lehetett esetleg hámsérülés együttlét után?
Egyébként én nem vagyok depis hangulatban, olyan tök semleges. Csak a rossz hírek szomorítanak el. :-(