Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hello lányok!
Ma így, és nem, nem tesztelek. Várok. A melleim olyanok min t a felfújt lufi, :D de komolyan. :D
plumeria14
2014-01-08 22:07:25
kbettina,
szuper jó hír, vigyázz magatokra!
KatkaManó,
akkor már nincs sok hátra..leszívás után mennyi idővel történik a beültetés? Hányat fognak beültetni?
Moha13,
persze, a lelki okoknak is biztos van valami szerepük ebben az egészen bonyolult buliban, de véleményem szerint ez nem bizonyított tény és ha ezen kezdesz el rágódni, akkor csak még rosszabb lesz...Érdekes egyébként, hogy ma egyáltalán nem borultam ki a mensi miatt, aminek 2 oka lehet. az egyik a tegnapi hír, ami miatt nem nagyon bíztam abban, hogy sikerülhet; a másik szintén a tegnapi hír, de abból a szempontból, hogy a hallottak alapján nagyon várta már, hogy újra megnézessem a hormonjaimat...hát, majd meglátjuk, hogy változott-e a helyzet.
Adry03
2014-01-08 21:58:17
Sziasztok !
Elég sok volt ma a rossz hír.
Ildibaba
Sajnálom, hogy nem baba. A ciszta pedig simán felszívódhat.
Nekem is volt jó pár, de nekem soha nem is produkált pozi tesztet. Bár gondolom ez a ciszta fajtájától is függ.
plumeria
Sajnálom. Megy tovább minden.
Moha
Én is gondoltam már rá, hogy kéne valami szakemberrel beszélnem. Csak olyat kéne találni akinek ez a szakterülete. De eddig odáig még nem jutottam el.
luciffer
Sajnos, a pasik ritkán képesek átérezni amiken mi megyünk keresztül. Vagy csak sokkal több idő kell nekik. Az elején az én férjem is elzárkózott szinte mindentől, de ahogy telt az idő úgy egyre több mindenre hajlandó volt. Ma már eljutottunk odáig, hogy simán bevesz bármilyen vitamint amit csak mondok, hogy hátha jó lehet. Csak emlékeztetnem kell rá. :) De ehhez el kellett telnie jó pár sikertelen évnek. :(
Az átlagot én sem tudom ma javítani. Az én hőm is lefelé vette az irányt. Hát, ennyit a karácsonyi csodákról. Úgy látszik nekem sosem jut belőle. Ez van.
KatkaManó
2014-01-08 21:33:17
Köszi megnézem :)
KatkaManó
2014-01-08 21:30:21
Moha !
Szerencsére sikerült mert tavaly márciusban 200 ezer/ml volt :( akkor azt mondták hogy a lombik sem lesz egyszerű...
Nagyon sok vitamint szedett a férjem meg edzet, fogyott és igyekeztünk egészségesebben enni.
Ez lett az eredmény :) szerintem jó és reméljük sikeres lesz. Görbét még nem csatolok majd ha már a finishez közeledek.
Jövő hét elején lesz a petesejt leszívás :)
A lelki okokat tényleg nehezebb rendbe tenni... de kitartás sikerülni fog :)
KatkaManó
És nálatok azt az 5millió/ml-t nem lehet sehogy feljavítani vitaminokkal? Olvastam egy érdekes bejegyzést...ahol vitaminokkal rengeteget javult a dolog. Mindjárt meg is keresm!
Tunczo
:)
Moha13
2014-01-08 21:14:50
Lányok!
Egyáltalán nem a spermiumok száma miatt törtem le...amiatt, amiket a nő mondott...hogy leginkább pszichés okai vannak a babanemjövéseknek. És ez meg kemény dió...és nem is olyan egyszerű, mint ha valami kézzelfoghatóval van gond, amin ezzel-azzal, felírható vitaminokkal, hormonokkal, egyéb akármivel hipp-hopp segíteni lehet...
Tényleg szarul érzem magam amiatt, hogy nincs állásom...
kbettina
2014-01-08 21:14:30
sziasztok!sajnálom ezt a sok rossz hirt.komolyan:(:(
Utro nem csinál pozitivat!!
Megérzések: nem éreztem semmit egyik terhességem elején sem. Mensi előtt semmi jel. Sőt a fiaimnál a mensi elmaradása után se egy jó ideig.
Fel a fejjel lányok!!:)
Ma hivatalosan 10 hetes kismama vagyok. Minden rendben, védőnőnél jelentkezem kiskönyvért.
KatkaManó
2014-01-08 20:31:18
Moha,
20millió??!!! Az jó ne törj le ennyire. A természetes uton történő teherbe eséshez 20-60 millió között van a normál tartomány. Ha szed a párod vitamint az pont segít kicsit feljebb vinni.
De szerintem biztos nem ez miatt nem jött össze eddig.
A párod hogy fogadta az eredményt ?
Ma így, és nem, nem tesztelek. Várok. A melleim olyanok min t a felfújt lufi, :D de komolyan. :D