Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Akinek kell, annak grat és drukk...aki nem kéri, annak csak keresztbe újj! :DDD
Én képzeljétek hogy jártam...már második napja nem tudtam mérni a hőmet.
Az első nap konkrétan elkésve kelltem (mármint magamhoz képest)...ettől úgy megijedtem, hogy még a hőmérőt is elfelejtettem bekapni. Ma meg egyszerűen nem mért....fogalmam sincs, hogy miért. Megnéztem, elvileg működik, tehát az elemnek nem lehet baja...és tuti, hgy be is kapcsoltam. Tehát már két napja nem tudom, hogy hány fokos vagyok...ez elég zavaró. :/
Lh tesztet viszont csináltam, és az két napig erős pozi volt. Tegnap már halványabb volt a második csík...
Már most elnézést kérek, de valaki nyitott egy másik fórumot. Egy fiú/férfi. Feltett egy kérdést az ondó vizsgálatának az eredményéről...átirányítottam ide, mert tudom, hogy többeteknek a párja már túl van ezen a vizsgálaton..hátha tudtok neki mondani valami okosat. A probléma egyébként náluk is ugyanaz, mint nálunk...nulla baba :(
...és íme a két nappal ezelőttig vezetett grafom :(
Antika
2014-01-23 06:52:56
Jó reggelt!
Kiara tényleg izgi ez a helyzet :)
Te mit érzel, amikor görcsöl az epéd, mert nekem néha szokott fájni nem közvetlen a bordám alatt, de ez tompa fájdalom és a köldököm mellett jobb oldalon is néha, de az meg olyan, húzó érzés nem is fájdalom. Na ezt kibogozni :)
Egyébként még annyit elfelejtettem a dokival kapcsolatban, hogy azt mondta, hogy a menstruáció alatti hőugrás nem gond, még belefér.
Ma is fent van még a hőm és remélem így is marad még jó sokáig. Már csak két nap és ha nincs semmi, akkor tesztre fel :)
Ma így:
KatkaManó
2014-01-23 06:01:03
Jó reggelt !
Én ma így :
Kiara
2014-01-22 22:56:14
Sziasztok!
Hát képzeljétek mi történt...ma voltam egy magán uh-on hasi uh-on, hogy megnézzék az epevezetékemet nem kövesedett-e be mert 1 hete görcsölget.....megnéztek mindent..minden rendben a májam az epevezetékem, a vesék, a gyomrom, a hasnyálmirigyem, a lépem...és megkérdezte az uh-os hogy miért aggódok ennyire...és hááát én elmondtam neki hogy 2 hete késik és azért szerettem volna hogy ilyen epegörcsök miatt ne legyen gond.
Azt mondta mosolyogva hogy akkor gyorsan odakukkant, bár szerinte ilyen kicsiket dolgot hasi uh-on még nem fog látni....egyszer csak azt látom hogy mosolyog és azt mondta hogy lehet alakulgat valami...mintha, mintha látna 2!!! pici pöttyöt a méhembe...azt mondta az egyik kicsit nagyobb...hát majdnem lefordultam az ágyról!!!!azt mondta hogy ezt ne vegyem most készpénznek, ebből még bármi lehet mert ezt hüvelyi uh-al kéne megnézni, de neki olyan mintha lenne ott valami, ráadásul mintha 2 pici valami. Hááááát meglátjuk, most már nagyon kíváncsi vagyok, de egyenlőre még nem örülünk és még egyenlőre a gratulációkkal is szeretnék várni majd ha megerősítik hüvelyin 2 hét múlva akkor lehet majd örülni ha egy ha kettő... :-) :-) de elég viccesre sikerült ez az este..
kbettina
2014-01-22 21:03:28
csillka! Nincs mit! Valóban van tapasztalatom,de nálam is vannak bizonytalan dolgok.
Sok sikert!!
plumeria14
2014-01-22 20:41:32
MOha13,
az az igazság, hogy nekem az Anti-TPO mutatta, hogy "baj" van...illetve a TSH is, mert a normál érték 2,5-ig van annak ellenére, hogy a referencia tartományként más van feltüntetve.
Monika5,
itthon nincs jódmentes változat...Nekem azért nem szabad jódot szedni, mert autoimmun gyulladásom van, nem a pajzsmirigy, hanem a gyulladás miatt tilos a jód.
Dzsudzsa,
az a helyzet, hogy egyértelmű tünetek nálam sincsenek, ezért szubklinikus esetnek számítok...Ahogy utánaolvasgattam a témának, elég nagy arányban okoz sajnos meddőséget és spontánt vetélést ez a betegség.
csillka
2014-01-22 20:03:09
kbettina
köszönöm, hogy írtál. Tudom butaság, még semmit nem lehet tudni, és én már most inkább kínozom magam, hogy nehogy Neki ártson :S
Én is azt terveztem, hogy lándzsasütifű szirupot veszek, mostanig fenyőt ittam, és gyermekláncfüvet.
Hát Te már profi vagy, két gyerkőc után, de én :(
Antika
2014-01-22 19:36:03
Sziasztok lányok!
Megérkeztem :)
Szóval az a helyzet, hogy a doki szerint minden rendben van, nagyon ügyes vagyok, szép hosszú a hajam :) /fiatal doki :)/
Minden ok a TSH-mal, azt mondta, hogy okés és én bízom benne, a tesztoszteronra azt mondta, hogy az lenne a baj, ha magas lenne, de nekem nem az. Az LH-FSH arány az jó.
Inofolicot kellene szednem, de irtó magas az ára, azt hittem dobok egy hátast :(
De utánaolvastam, hogy folsavat tartalmaz, amit már 3 hónapja szedek és mio-inozitot, ami a narancsban van meg legnagyobb mennyiségben és hogy hogy nem, már lassan egy hónapja, majd minden nap narancsot eszek, mert megőrülök érte. Hiába a szervezet úgy is azt kívánja amire szüksége van :)
Lányok szurkoljatok, nagyon ideges vagyok, még semmi jele, hogy jönni akar. Az elmúlt hónapokban a luteális fázisaimat végig görcsölgettem és pecsételtem már a 24 napon is volt rá példa, de most még semmi, csak olyan fehér krémes :)
Nem élem bele magamat, a domborulataim mindig szoktak fájni, de két napja hányingerem van szinte egész nap és aludnék, de ez lehet az időjárás miatt is.
Egy szó, mint száz, Capri, nem figyelgetem én se magamat :)
Na, de azért, ha még a 28 napomon se pecsételek lövök egy tesztet :)
Ma egy icipicit fájt a hasam, de a stressz rá tett egy lapáttal az biztos!
Na, befejeztem!
kbettina
2014-01-22 19:34:16
csillka!ne légy butus!:)a 6. hét előtt nincs összeköttetés a babával,nem árt neki. A láz viszont nagyon nem jó.szedj nyugodtan köptetőt,ha lázad van panadolt.Bár én már az első 2 terhességem lévén tudtam ezeket,de pont tegnap volt nálam a védőnőm,és mondta hogy ritka esetben algopirint vegyek be, ha kell.lázra panadolt. A paracetamol tartalmuakat szabad. Nasivin orrsprét használtam annó a fiammal az utolsó hetekben szülés előtt. Köhögésre én lándzsás utifű szirupot használtam.
Vigyázz magadra:) ne hanyagold el,ha beteg vagy.
csillka
2014-01-22 18:54:57
Kiara,
igen, emlékszem, hogy aggódtál a gyógyszerek miatt a teszt után.
Erre én is gondoltam, hogy ha nem antibiotikum akkor nem árthat még ebben az időszakban( ha egyáltalán van akinek ártson, csak hát sosem tudni alapon :D)
Nem folyik az orrom, nem fáj a torkom, egyedül köhögök, és esténként hőemelkedésem van, de nem érzem, csak a hőmérő mutatja.
Nekem csak a köptető kellene, mert csak erőltet a köhögés, de félek, hogy az talán hathat a méhnyálkahártyára is. :(
Kíváncsian várom a jövő hét elejét(remélem kihúzom addig).
Ebben a hónapban volt elméletileg ovulációs vérzésem, a hasamat is érzem már 2 napja, és ma "kis róka" is volt a reggelinél :D
Akinek kell, annak grat és drukk...aki nem kéri, annak csak keresztbe újj! :DDD
Én képzeljétek hogy jártam...már második napja nem tudtam mérni a hőmet.
Az első nap konkrétan elkésve kelltem (mármint magamhoz képest)...ettől úgy megijedtem, hogy még a hőmérőt is elfelejtettem bekapni. Ma meg egyszerűen nem mért....fogalmam sincs, hogy miért. Megnéztem, elvileg működik, tehát az elemnek nem lehet baja...és tuti, hgy be is kapcsoltam. Tehát már két napja nem tudom, hogy hány fokos vagyok...ez elég zavaró. :/
Lh tesztet viszont csináltam, és az két napig erős pozi volt. Tegnap már halványabb volt a második csík...
Már most elnézést kérek, de valaki nyitott egy másik fórumot. Egy fiú/férfi. Feltett egy kérdést az ondó vizsgálatának az eredményéről...átirányítottam ide, mert tudom, hogy többeteknek a párja már túl van ezen a vizsgálaton..hátha tudtok neki mondani valami okosat. A probléma egyébként náluk is ugyanaz, mint nálunk...nulla baba :(
...és íme a két nappal ezelőttig vezetett grafom :(